Çilek mobilya çocuk odası ürünleri kullanan var mı memnun musunuz?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.939
1.460
32
Bu ürünü almayı düşünüyorum sonra çocuk odası takımı oluyor ama ürüne baktıktan sonra 3-4 kez alacak mısınız ne düşünüyorsunuz diye arıyorlar bu kadar ısrarla arayınca biz de acaba kötü mü ki ısrarla satmaya çalışıyorlar diye düşündük çilek mobilya kullanan var mı her hangi bi sorun yaşayan var mı acaba

bunun beyaz serisini almıştık oğluma 1 yaşındayken. 2 yaşındayken yatak haline getirdik 4 yaşına kadar da kullandı. Şimdi 20 aylık kızım var o kullanıyor biz çok memnunuz.

Ben ogluma aldım ama böyle beşik olarak değil genç odası aldık direk kardeşi olacak diye yavru yataklı gayet de memnunuz kullanıyoruz

Merhaba sizde deyin lütfen düşünüyoruz baskı yapıyormusunuz gibi hissetiriyosunuz deyin kapatın yada hiç açmayın telefonu satmaya çalışcaklar tabi bu pahalilikta müşteri bulmak kolay mı.. bence araştırın iyce hem daha güzel hemde daha uyguna bulursunuz belki

Valla bizim eşyaları babam küçükken çilekten yaptırmştı. Çalışma masası dolap yatak falan. 13 14 sene oldu. Hala kullanıyoruz

Bunun beyazlı ahşaplı olanını aldık geçen sene, ben yatağı almamıştım, onun yerine park yatak aldık. Bence daha iyi oldu, kullanım daha rahat. Yatak olarak ilerde bazalı bir yatak alırım dolapları genç odası bile olur. Kalitesinden aşırı memnunum çok güzel tavsiye ederim

Her seferinde söylüyorum almak istediğimiz zaman geliriz biz diye hatta bi kere telefon çekmedi tam bunu söyledim telefon yüzüne kapandı ama gene arıyo2 haftada bir biz de ne bu ısrar dedik kötü mü acaba diye düşündük ama memnun kalmışlar

Anne yanı alıcam bikaç ay kullanmak için bunu uzun süre kullanımlı olmasını begendim sonra yatak oluyo masa oluyo park yatak alsam bi süre sonra tekrar yatak almak zorunda kalacağım

Ya anladım firma yada mobilyacının ürünleri iyi olabilir ama insanlara baskı yaparak bişeyleri satmaya çalışmakta neyin nesi gidip dile getirin bence .. siz aldıktan sonra da böyle yapabilirler. başıma başka mağaza adına böyle birşey geldiyse ondan tepkim böyle ürünü aldım hala 2 ayda bir ariyolar ve her seferinde tersliyorum ürünü alalı 2 yıl oldu bu arada alında kurtulun haha

Sorma alsam gelirim zaten alacak mısınız diyip duruyo alırsak gelirim zaten diyorum tamam diyo iki hafta sonra tekrar hayır bi de yüzüne kapandı telefon bi kez de eşim de kötü galiba bu kadar ısrar ettiğine göre diyo prim mi alacak anlamadım ki ısrar da hiç sevmem alacagı varsa da insanı itiyo

Ay sinir bozucu ama eşin haklı olabilir orda satış elemanlarının illa ki bi pirimi felan vardır kaç kişi kim ne sattı felan baya olası durum Allah herkese bereket versinde çok saçma şeylerle meşgüller başka varmı beğendiğin bebişin kaç aylık

Ben bebekken çocuk odası takımını çilekten almış babamlar, 16-17 yaşına gelene kadar kullandım hiçbir problem olmadan. Daha da kullanırdım ama kardeşlerim ile odaya sığmadığımız için yavru yataklı baza alıp dolapları değiştirmemiz gerekmişti

Ailemden, Çocuk odası 10 senedir,genç odası 4 senedır kullanan var çok kaliteli hiç sıkıntı yaşamadılar Çocukları aşırı hareketli hiç bişey olmadı.bende düşünüyorum.

Anne yanı alıcam bikaç ay kullanmak için bunu uzun süre kullanımlı olmasını begendim sonra yatak oluyo masa oluyo park yatak alsam bi süre sonra tekrar yatak almak zorunda kalacağım
Sen bilirsin tabi herkesin kullanım şekli farklı. Park yatak 3 - 4 yaşa kadar kullanılıyor. Mobilyanın en ve boy ölçülerine tekrar bakmanı tavsiye ederim bazı büyüyen mobilyaların eni çok dar oluyor çocuk büyüyünce rahat edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…