Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Bence en basindan öyle söyleselerdi konu sahibi hic gorusmezdi damatla.

Şu para konusunda ac gözlü davranmışsınız valla ne diyim ??

Nisanliniz ana kuzusu belli yapamicaksaniz hiç evlenmeyin bence ..

Dünya mali dünyada kalır ...

Aynı benim mevzular kaç kurtul elbette değişecek nişanlın anladığım kadarıyla senin beklentilerin hayallerin bu aile ye uygun değil.. ..hayirlisi olsun dua et cok

Nikahtan gidince evlilik evlilikten sayılmıyor mu ? Yahu düşün artık anne babaların sırtlarından . O yaşa getirmişler evlenmeyi de kendiniz becerin artık.Biri ev versin diğeri düğün yapsın . Parası yoksa kredi çeksin . Eee siz ne yapacaksınız ? Vicdan en büyük sermayedir.Yazik günah .

Güncelleme : KV aradı beni ben gayet ciddi konuştum söyledim her şeyi saygı çerçevesinde. Oda kızım olur mu o benim tek oğlum düğünü çok güzel olacak siz birbirinizi sevin sayın hiçbir şey olmayacak.
Sonra annemi aramış annesi.
Bana söylediklerinin aynısı.
Sonra bana mesaj attı nişanlım (her şey çözüldü sandım)
Moralim çok bozuk yaşamak istemiyorum filan dedi ne oldu dedim ailenin beni aşağılayıcı şeylerini unutamıyorum çok zoruma gitti dedi.
Bende bişe olmaz ya dedim sorun yok sevgimiz ortada dedim. Hayattan nefret ettim dedi.
Yarın geliyorum düğün salonunu tutuyorum senin istediğin yerden sonra çekip gidiyorum dedi.
Zorla olacaksa gelme bir düğün yapacaksınız başıma vura vura dedim.
Oda yüzüğü vermeye geliyorum dedi ne halim varsa gör ana kuzusun dedim.
Sonra bana mesaj atmış yine öyle değil çok bunaldım ya neyin var diyorum ailem ezmiş onu..
Çok gururlu bir insanmış.
Ailem için senden bir beklentim Yok zaten falan filan trio atıyor.
Bende sustum artık yârın geliyor nasıl davranmalıyım ?

Tmm .kucugumle aralarinda fazla yas farki da yok.3.5yasinda besik kertmesi yapariz
NilMeSeKer ede soz verdim ama onada digerlerinden bakariz
Oh cok sukur cocuklari da verdik en azindan o dertten kurtulduk masrafa girmeyiz
Dünür oldu bu iş ☺
Rabbim utandirmasin

Bazen maldan mülkten paradan daha önemli şeyler vardır hayatta...

Nisanlinin da aklı karışmış
Sakin olmalı
Aklını kullanmalı
Gereksiz tartışma çıkarmadan bu işi cozmelisin
Eger seviyorsan

Ne yapmalıyım çok seviyorum..

Bak sürekli mic mic ailelerinizle olmayacaksiniz
Sonucta bir yuva kuruyorsunuz
Sizin aileniz ayrı eviniz olacak
Uzak tutacagini söyleyerek baslayabilirsin
Mesafeli ama sıcak iliskilerle devam edin
Nisanlina güven ver ki yarinlariniz saglam olsun

Tamam.. zaten evimiz başka şehirde olacak

bence 32 yaşında birine göre hiç olgun değil nişanlın. konuştuğu dile getirdiği mevzular o kadar saçma ve gereksiz ki. özellikle nişan olmuş, düğün ne zaman olacak belliyken "anneme babama biz bakıcaz" muhabbetinin zamanı değil. çok mühim bir meseleyse önceden söyleseydi bunu. yok gidişata bakacaksa neden şimdi söylüyor, anne babasının bakılacak duruma düşeceği nereden belli? yarın ne olacağımızı bilemezken bu konu hakkında seninle pazarlığa oturması ne kadar çirkin. hiç hoşlanmadım nişanlının davranışlarından.

ayrıca tek oğlumuz, biricik oğlumuz, en iyi şekilde düğün yapacağız derken sonradan kıvırmaları da çok saçma. kızmakta haklısın. bak o konu tam olarak nasıl ben sana söyleyeyim, benim düşüncem; aile gerçekten elinden gelen düğünün en iyisini yapmak istiyor ama nişanlın senin ve ailenin maddi durumu gayet iyiyken kendi ailesine çok yüklenmek istemedi. düğün masrafını kendisinin ve dolayısıyla "senin" de sırtına yükleyerek ailesinin sıkıntı çekmesini önlemek istedi. çünkü siz "belki ailenin de yardımıyla" o borcu çift maaşla daha kolay ödeyebilirsiniz. bu düğün borçları eşyalar vs derken o krediler uzuuun yıllara yayılıyor... bi yerde sana düğün hediyesi olarak ev alabilecek güçte olan baban varken, kendi üstüne aldığınız borç onu daha az korkutuyordur anladın sen...

fesatlık katmak gibi olmasın da canım... buralarda neler okuyoruz valla. bence eğer evlenirseniz baban nikahınızdan önce alsın evi senin üstüne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…