Bende balkan göçmeniyim bizim aileden birinin bile altın istediğini bilmem karşı taraftan ayıp valla bizde.Siz nerenin balkan göçmenisiniz acaba sıfır evler erkeğin ailesine bakmamalar ama düğün istemeler falan
Alemin akıllısı bi sizsiniz bi konu sahibi ne diyelim
Ya herkes konu sahibini topa tutmusta kaynana derdi çeken üyelere de hep kendini ezdirme taviz verme diğer gelinler de baksın gibi tavsiyeler verilmiyor mi ?
Bu kız da bastan söylemiş işte hepimiz sırayla bakarız diye mecbur mu sürekli bakmaya.
Herkes kendi anasından babasindan mesuldur yani.
Damat kendi istiyorsa baksın ayrılmasın anasının dibinden madem öyle.
Neden kredi çeksin ama evlendikten sonra bu kızda ortak olacak o sıkıntıya.. anne babalık çocuğu için fedakarlık yapmayı gerektirmiyor mu ? nişanı babası üstlenmiş nişanlısı hiç karışmamis.. sizce bu durumda düğünü kimin karsilamasi gerekir..Zaten nişanda takilan kiz tarafinindir. pekte ilgilendirmez yani.bende buyuk nisan yaptim. Sizin buyuk düğünden kastınız ne onu anlamadim adamlar yapıcaz diyor iste yapmicaz demiyor ki? bu ne bukadar hırs atraksion?ben evlenirken ne sözde ne nişanda ne düğünde birkere acip sormadilar ki ne yaptin ne ettin eksigin gedigin var mi diye dugune de karismadilar sadece altin yaptilar okadar.misafir gibi gelip gittiler. ama ne bilaf ettim ne bisey dedim haddim degil.cok ta mutluyum cok sukur. kredi ceksin nisanlin nolcak? ben sizi cok arsız gördüm. böyle gelinim olsun istemezdim acikcasi.
Aynen çemkirmek Lazım.Vallahi ne diyeyim bazen sizin gibi olmak lazım sanirim çünkü ben nisanli lik zamanında aman önemli değil borç olsun biz öderiz onlar zora girmesin aman hiç önemli değil onların istediği yere tayin çıkaralım babası hasta dedim adamlar nisan attı
Dul olunca ne oluyormus hem ne bicim bir kelime. Babanin tabiriyle duldum ama herseyimde cok guzel oldu ezikliginide duymadim sukur. Cok uyanik ve paragoz gordum sizi habire karsi tarafi eziklemis durmussun ama uzuldum nisanlin ve ailesi adina. Zihniyetiniz değişmediği surece mutlu olacaginizi sanmiyorum.Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
12 tane bilezik taktiracaginiza 3 tane taktirir gerisiyle dugunu yapmalarini istersiniz ilimli olsaniz. Ama gösteriş istiyorsunuz hersey en iyisi olsun istiyorsunuz imkan olmayinca insanlar baska ne yapacaklar ?Ben çalışıyorum zaten nişanlımın olduğu şehre tayinimi istiycem buradakilerin tavrını anlamıyorum cidden ! Ya paragözlülükle ne alakası var ya ya varya kimse beni anlamadı. Demek istediğim şu çocuğa kredi çektirip düğünü biz yaptık diyecekler. Bunun neresi normal Allah aşkına !
32 yaşına gelmiş nişanlım masaya yumruğunu vursun istedim. Her şeyi benim itip kakmamla mı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?