bizim kayın valide çocugu her gördüğünde zayıfladığını söyler.ona bakarsan çocuk zayıflaya zayıflaya kalmayacak.
birde biraz büyüsün biz bunu alcaz siz başınızın çaresine bakın derlerdi o zamanda daha lohusayım ve bebeğime çok bağlıyım gerçek ten çok sinirlerimi bozulurdu...
kızlar bebişlerimizi büyütürken en sinir olduğumuz sözler neler ? hadi burda paylaşalım... ben aklıma gelenleri yazıyorum, sizde ekleyin...
sütün yetmiyor....
sütün gazlı...
sütün yaramıyor ( oğlum ayda 1 kilodan fazla aldığı halde bana söylenmiş bir söz!)...
aaa bunu kucağa alıştırmışsınız ( bebe durdu da biz spor olsun diye aldık sanki) :enbuyukkk:
bu cümleleri duyan tek ben değilmişim :) oğlum 3.5 aylık oldu hala aynı şeyleri duyuyorum.
sütün yetmiyor
donar çocuk böyle giydirilir mi
dışarı çıkarma çocuk kısmı burnundan kulağından yel alır en çok güldüğüm cümle :)
ayakta sallamaya alıştır biz salladık birşey mi oldu
çocuk hasta olur hergün banyo mu yaptırılır
ve dün akşam oğlum uyurken kayınvalidem üstü örtülü olduğu halde yüzü üşür çocuğun dedi. kar maskesimi takayım ne yapayım anlamıyorum. :))
ilk doğumumda lohusa depresyonuna girmiştim sadece çocuğa annem bide eşim tutsun istiyodum eşimin ailesinden kimseyi istemiyodum bana birşey yapmadıkları halde ama en sinir olduğum şey çocuğu sürekli kucaklarına alıp sevmek istemeleri benim annemler yattığı yerden sever bebeği, bide her misafir yok halası amcası yok komşu çocuğu görmek istiyor diyip uyuyan çocuğu yatağından alıp kucaklarına vermesine deli oluyodum. bu sefer kesinlikle izin vermicem bide eşime sinir oluyodum 70 de yakıyodu kombiyi zaten lohusayım terliyorum herkes terliyo ama ben daha çok terliyodum kendide tirşörtle duruyodu neymiş çocuk üşümesin miş allahtan bu seferki son bahara denk geliyo
Nefsi çeker bi lokma ağzına tattır(bebeğe kahve vermeye çalışırken engellendi)
Dişleri kaşınıyor rakı sürelim(bebeği alkole alıştırırken engellendi)
Kimyonlu su içir gazı çıksın(ishal oldu)
çikolata verdim ağzına bayıldı bayıldı (vallamı?belli zaten alerji oldu)
biz çocuklarımızı hep böyle büyüttük (iyi mübarek olsun)
Boyle mi giydirilir cocuk.. Usuyo bu çocuk.. Oglum hickirir, usutmussun cocugu der.. Hickirmakla usumenin ne alakasi varsa.. Emzirirkn kucagimdan almaya calisir ona cok snir oluyorum.. Cocuk hafif huzursuzlandi sakinlestirmeye calisirken pat kucagimdan almaya kalkiyo bi de diyo ki ah yawrıııııım annen aglatti mi senii gel gel kiyamamm.. Niye ben aglatayim ki.. Sıkıcam bi gun ümügünü.. Bi de anneeeemm diye sewiyo cocugu.. Onun annesi benim ya sana noluyosa.. Babaannesisin sadece. Yerini bil yahu..
Boyle mi giydirilir cocuk.. Usuyo bu çocuk.. Oglum hickirir, usutmussun cocugu der.. Hickirmakla usumenin ne alakasi varsa.. Emzirirkn kucagimdan almaya calisir ona cok snir oluyorum.. Cocuk hafif huzursuzlandi sakinlestirmeye calisirken pat kucagimdan almaya kalkiyo bi de diyo ki ah yawrıııııım annen aglatti mi senii gel gel kiyamamm.. Niye ben aglatayim ki.. Sıkıcam bi gun ümügünü.. Bi de anneeeemm diye sewiyo cocugu.. Onun annesi benim ya sana noluyosa.. Babaannesisin sadece. Yerini bil yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?