Çalışıyorum ve işteyken oğlumu çok özlüyorum. eve gidiyorum öğle araları. oğlumu okşarken mutlaka onun dikkatini çekecek şeyler yapıyo. Yada yanıma gelip kucağımdan almak istiyo. Bende sen hep görüyorsun yanındasın bırakta ben okşayayım diyorum. Bazen gaz sancısı tutar ağlardı. Herkes başımda neoluyor diye. Yok birşey ağlıyor. Ver ben sakinleştireyim demesi.Bende sakinleşecek çocuk daha beter ağlar. Kayınvalidemden eve geçerken kış günü çocuğu sarardım battaniyeye. Kayınpederim 1 dk bile geçmeden bunaldı çocuk. Montumu giymeme zaman yok yani. Aşağıya kapıya iner banada Yukarıya Ha inersin Ha ha inersin ha diye kızardı. Bende o arada montumu giyiyor olurdum. Mont giymek ne kadar sürer o kadar süre yani. Çoçuk batteniyenin içinde öldü sanki. Kayınvalidem sanki kendi çocuğu gibi davranıyor. Ben doğurdum onu. Bak bu bunu sever. Böyle şeylerden hoşlanır. Çocuk tabağa dokunur biz öğle tabağa dokunuruz mama yerken.Perdeyi oynamak istiyor çocuk. Biz perdeyle oynar dururruz böylede ondan yapıyo. Sanki ben bilmiyorum nelerden hoşlandığını. Bazen işi bırakasım geliyor onun böyle davranışları yüzünden. Canım sıkılıyor bunlara.