- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuklarımızn sevılmesı gerçekten gusel bı duygu haklısın ama herşeyın bı sınırı varr benım doğurduğum çocuğa sankı kendılerı doğurmuş tek soz hakkı onlarınmış gıbı davranırlarsa olmazz..aaa aynı dedesii ayy surası ne gusel aynı bıze cekmışş aa babasıda boyleydi...sen neden bu cocuğa su vermıosunn ohoo bde olsaydı şimdi her yemeğe alışmıştıı sen hıçbışe yedırmıosunn(daha 3 aylıkken)..bebeğimi benım kadar kımse duşunemez
ee herşeylerıne karışıp sankı ben sadece emzırmek ıçın varmışım başka bı ışe yaramıyomuşum gbı davranılırsa opmesıde batar sevmesıde ıyı bışey solese oda batar canım..bizi bu hale getırenler onlar..
Bazı yazılanlara cok guldum ve şaşırdım. bazı anneler cok haklı ya baya cekıyorlar kaynanalarından bellı
ama bazıları çok haksız
şimdi bana da çemkirceksınız ama ksr bakmayın cok huysuzluk yapanlarda varmış etrafına karşı..
yanı neden soyle dusunmek ıstemıyosunuz : onlar kötü düşünmüyorlar ne sizin nede doğurduğunuz evladınızın kötülüğünü istemiyorlar.. kendi akıllarına göre size yardımcı olmaya çalışıyorlar ( evet bazen fazla oluyorlar,yanlış sözlerle anlatıyorlar ama buna biz yaşlılık-bilgisizlik-çağ çatışması ) diyoruz ..
eminim şimdi bana ''anne ol görürsün , işte yok biz evladımızı iyi buyutemıomuyuz , biz bilmiyormuyuz '' gb seyler soluceksınız
ama : onlarda sizin kadar evladınızın iyiliğinni istiyor bunun için çene yoruyorlar ..
hele bazılarınızın : yok sevdirmem , yok öptürmem bilmem ne gb yazılarını okuyunca ağzım acık kaldı ayıp yaw ..
evet hrkezın cocugu kıymetlıdır . ama bır laf vardır '' görmemişin şeyi olmus .. diye ..aynı bu duruma gelıyor ..
ayrıca : bugun sizin doğurdugunuz , yarın sizin yaptıklarınızın aynısını size karşı yapbilir ..unutmayın ..
bazı kaynanalar cok sınır bozucudur tamam ama bazı gelınlerde fazla gelin.. lık yapıyor .. burdan okudugum kadarıyla
cocuklarımızn sevılmesı gerçekten gusel bı duygu haklısın ama herşeyın bı sınırı varr benım doğurduğum çocuğa sankı kendılerı doğurmuş tek soz hakkı onlarınmış gıbı davranırlarsa olmazz..aaa aynı dedesii ayy surası ne gusel aynı bıze cekmışş aa babasıda boyleydi...sen neden bu cocuğa su vermıosunn ohoo bde olsaydı şimdi her yemeğe alışmıştıı sen hıçbışe yedırmıosunn(daha 3 aylıkken)..bebeğimi benım kadar kımse duşunemez
ee herşeylerıne karışıp sankı ben sadece emzırmek ıçın varmışım başka bı ışe yaramıyomuşum gbı davranılırsa opmesıde batar sevmesıde ıyı bışey solese oda batar canım..bizi bu hale getırenler onlar..
Tatlım benim, bebeğini aldığında bir süre sonra sen de kızmaya başlayacaksın, çünkü eline vermeyecekler. Çocuğun isilik olacak sıcaktan yine de giydirmeye çalışacaklar. Bebeğin bir kaç gün emmek istemezse, ya mamayı tıkacaklar zorla ya da ona kriz geçirtene kadar memene bastıracak senin dokunmaya kıyamadığın minicik başını. Sonra kucaklarından inmeyecek, kendi bebeğine sarılmak için izin isteyeceksin "yok yok ben tutuyorum" diyecekler. Ve bir gün gelecek sabrın taşacak. Senin 9 ay özenle karnında taşıyıp hasretle beklediğin o bebeğin ve etrafındakiler sana inek muamelesi yaptığını görecek ve istemeden de olsa bir savaşa gireceksin.
Hem yabancıların bebeği sevmesinden zarar gelmez, ağlayınca geri veriyorlar çünkü. Diğer türlü bebek kriz geçirirken susturmaya çalışıyorlar garip yöntemlerle. Kimsenin de aklına bu bebek annesini istiyor diye gelmiyor.
Hahahhaha de valla nolcakki? Di$lerini de çikardi, ceyizini bile ördü bitirdi yarinda ehliyet sinavina giriyor diyebilirsin valla!! Ayyhh o ne ölee balkon ku$lari Allah yardimcin olsun valla.kayınvalidem ağladığını duymasın hemen yanımızda bitiyor ''niye ağlıyor'' bebek bu yeri geliyor ağlıyor susuyor sanki ben zarar veriyormuşum gibi yavruma neyseki kırkımızın çıkmasına 9 gün var evimize geçip rahat edicez inşallah :81:
birde meraklı komşular balkonda camda görmesin ''bebek büyüdü mü'' (evet yürümeyede başladı 1 ayda demek geliyor içimden )
Hahahhaha de valla nolcakki? Di$lerini de çikardi, ceyizini bile ördü bitirdi yarinda ehliyet sinavina giriyor diyebilirsin valla!! Ayyhh o ne ölee balkon ku$lari Allah yardimcin olsun valla.
elime aldığım her şeyi "ha ye ye süt olur" diyenlere elimdekini "sen ye ulan" diyerek suratlarına fırlatmak istiyorum..
ayrıca emzirmeyi sanki anne istemiyormuşta etrafındakiler zorlayınca yapacağı birşeymiş gibi habire şunu yap bunu yap diye akıl verenleri silah çekip vurmak istiyorum..
3. ayda 2. aydan 100 gr eksik aldı diye direk mamaya başlatan doktoru dövmek istiyorum.
ve 3 aydır doymak bilmeyen ne kadar emse de aranmaya devam eden bebeğiminde biran önce büyüyüp ek besinlerini de bu kadar iştahla yemesini istiyorum..
kısaca ağlama istiyorum