kızlar bir şeyi çok merak ediyorum,diken dillli kayınvalideler laf sokmak için fırsat kolluyorlar tamam ama başkalarının yanında da size çıldırtan sözler söylemeye devam ediyor mu?
benimki çok sahtekar,başkalarının özellikle kendi yakınlarının yanında acaip iyi davranıyor,hatta esram,kızım yavrum falan diyor,doğum günümde beni aramak yerine annemi arayıp iyi ki doğurdun diyor vs vs:))
başkasını görmesin,hemen çok ilgili babaanne rolü yapıyor!
ve sürekli kendi çocuklarına nasıl baktığını anlatıyor,dün ne yedin desen bilmez ama 40yıl öncesini dün gibi hatırlıyor:))))) dahası ben kızım için ne yapıyorsam o daha iyisini yaptığını anlatmak için çırpınıyor:))
yaa varya bu kadar olur ayni benim kayinvalidemi anlatmissin..
oda acayip politiktir
goren bana imreninr ne sanslisin ne iyi kaynanan var diye
gel sen bana sor..
basklarinin ve ozelliklede esimin yaninda canim yavrum kurban olurum sana falan filan
yalniz kalinca emir yagdirmaya baslar..
sonrada esim bana donup sen cok sanslisin annem seni seviyo falan filan der..
en gicik olannida esimn olanlari gormemesi..
nasil mucadele edicem nasil onun gibi duzenbaz olucam bilmiyorum
sen napiyosun bu kadinla
yaa varya bu kadar olur ayni benim kayinvalidemi anlatmissin..
oda acayip politiktir
goren bana imreninr ne sanslisin ne iyi kaynanan var diye
gel sen bana sor..
basklarinin ve ozelliklede esimin yaninda canim yavrum kurban olurum sana falan filan
yalniz kalinca emir yagdirmaya baslar..
sonrada esim bana donup sen cok sanslisin annem seni seviyo falan filan der..
en gicik olannida esimn olanlari gormemesi..
nasil mucadele edicem nasil onun gibi duzenbaz olucam bilmiyorum
sen napiyosun bu kadinla
kızlar aynı benimkideeee böyle bana telefon açtığımda yavrum canım diyorsa henem anlıyorum ki yanında biri var kimse olmadığı zaman sa gayet soğuk ve ciddi konuşuyor nasıl bi ikilem anlamıyorum bi insan nasılsa öyle olmalı herzaman ..
kızlar aynı benimkideeee böyle bana telefon açtığımda yavrum canım diyorsa henem anlıyorum ki yanında biri var kimse olmadığı zaman sa gayet soğuk ve ciddi konuşuyor nasıl bi ikilem anlamıyorum bi insan nasılsa öyle olmalı herzaman ..
kızlar ben ne yapmam gerektiğini öğrenmek için profesyonel yardım bile aldım ama maalesef uygulayamıyorum herzaman..
umursadığımızı gördükçe devam ediyorlarmış,aldırmaz davranmalıymışız falan filan..
ne kadar soğuk ve mesafeli davranırsam davranayım fırsat kolluyor kadın.
son 1 yıldır en fazla haftada bir görüşüyoruz o da 1-2 saat..mümkün olduğu kadar az konuşuyorum,hal hatır sormadan öteye gitmiyorum ama ona rağmen ayakların büyük vs gibi sohbete girişti..hele samimi davransam neler yapar..
başlarda her gidişimizde üzüyordu,3 gün sinirim geçmiyordu ama yaptığından utansın diye elimde çiçekle gittim sonraki her sefer..öyle olunca hepten kudurdu..
derdim laf sokması falan da değil,sinsice yapması..
alenen söylese ben de üstüne giderim gerekirse tartışırız ve küsmeden biter gider..
bir de kafayı kızının çocuğuyla bozmuş,çıldırtan sözlere binlerce örnek çıkar bu karşılaştırmadan:)) benim kızım 36.haftada 3260gr doğdu,görümcemin oğlu 41.haftada 4500gr..haftaları ve cinsiyetleri farklı olması bir yana bambaşka iki çocuk bunlar..
ama yok illa kıyaslar..
kızımın dönmesi,oturması vs görünce aa tabi kızlar önce yapar herşeyi diyor ama öteki torununun kilosuyla övünüyor..9aylıken 15kg olan bir bebek normal ama benim kızım zayıfmış
daha komik olan,eşim çok erken yürümüş,görümcem de çok geç..
eee hani kızlar erkenciydi? madem öyle ya senin oğlun süper çocuk ya kızın ultra aptal dememek için zor tuttum kendimi..sırf sohbet ortamı oluşmasın diye çoğu şeyi duymazdan geliyorum..
haa en büyük gıcıklığımı paylaşayım;
yemek hazırlarken hayatta gidip yardım etmiyorum,sofra hazır diyince gidip oturuyorum,servisi yapıyor hatta geçen çatal-bıçağım eksikti,söyledim kalkıp almadım:))
sonra eline sağlık diyip en fazla tabağımı tezgaha koyuyorum:))))
biliyorum bu duruma acaip uyuz oluyor
valla bu durumu kendisi hazırladı,ilk zamanlar sıkça gider-gelirdik ama tahammülüm yok..
uzak dursun başka birşey istemem..
eşim istediği zaman gitsin hatta isterse kalsın bile:)))
canim seninde dozer gibi kaynanan varmis gecmis olsun diyeyim oncelikle
ben senden sunu ogrenmek istiyorum gercekten profesyonel yardimda sana ne tavsiye ettiler
ben uygulamak istiyorum,biliyorum ki bu kronik bir vaka..
kendimi bu kadar oyunun icinde bazen cok caresiz ne yapacani bilemz hissediyorum...
..cok ciddiyim yoruldum ben..
mesela en basiti beni zorla aliyo goturyo illa sana kiyafet alicam diyo(baskalarinin annemin yaninda falan)..istemem falan dersende kusuyo ama ben yinede israr ediyorum almam diye..neyse gidiyoruz,basliyo bu cirkin bu da cok pahali bu sole bu bole,bisey almadan geri geliyoz
veya esimin yaninda beni sapur supur opuyo
o olmadigi zaman sunu yap bunu yap mecbursun yapacaksin diyo
yapmiyorum bende inat ediyorum o zamanda basliyo oyun cevirmeye aglamalar duygu somuruleri falan
hamileyim elbette kilo alcam
telefonda bana degilde esime sordugu ilk soru kac kilo aldi
yok catlagi var mi..
sana neeeee
mesela bana ceviz getirmis evde illa ye diyoo
ki ben hayaa cevizi ole yiyemem sevmem `hayir anne yemicem`
hemen annemi arayip sikayet etmis yok sunu getirdim yemedi falan filan...
afedersiniz ama kuscam artik kuscam yaaaa
lanet olsun ...
ve bende cok caresiz kaliyorum onunla mucadele edemiyorum onun gibi politik oyuncu olamiyorum ve uzuluyorum haliyle
benimki de hamileyken kiloma pek meraklıydı.
çirkinleşmem için.
ama çok normal kilo aldım istediği olmadı.
bebek kilo aldı ben değil.
bize gelmişti.
bana habire börek yapıyor.
kızıda hamille. bana ye diye ısrar ederken telefonda kızı görümcesinin börek yaptığından söz ediyor aman yeme kızım kilo aldırır hamur işi sebze ye meyve ye et ye ekmek çok yeme diye nasihatta bulunuyordu..
şimdi ben bu duruma ne diyeyim?
ayy banada sütüm yok azaldı mama veriyorum dediğimde sen öyle dedin diye azalıyo sütüm yok diye diye azalttın diyolar ne alaka ya yok işte yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?