Çıldırtan sözler...

çok iyiyaaa..eşimin erkek kardeşi olsa bu yazıyı eltim yazmış derdim.. bukadarmı benzer bu kayınvalıdeler bırbırıne..bide baskalarının yanında ben kayınvalıdesi değil annesiyim çok karşıyım kayınvalıde lafına kızımdan cok seviyorum falan der..ama yalnızken sorma gitsin :)

benim değişik versiyonumsun
allahlarından bulurlar merak etme

benimkide sütümü kesti
allahlarından bulurlar merka etme

evet bu sahtekarlıkları hep vardı
ama gerçek kinleri sonradan ortaya çıkıyor
eşinde annesinin ne kadar iki yüzlü kardeşinin ne kadar kıskanç ve bencil olduğunu anlıyor

walla kızları kadar sevince bunu yapıyorlarsa birde gelinleri gibi sevseler bıçaklarlar herhalde

walla kızları kadar sevince bunu yapıyorlarsa birde gelinleri gibi sevseler bıçaklarlar herhalde

çok güldüm bu lafa çünkü benimki de hep aynı şeyi söyler.. geçen gün de bana kadınların artık kendilerine çok baktığını o yüzden erkeklere sahip çıkmak için bizimde bakımlı olmamız gerektiğini öğütlüyor.. 2 aylık bebeğim var misafirlerin biri gidiyor biri geliyor. bırak aynaya bakmayı dişlerimi bile fırçalamayı unutuyorum bazen.. bu halde kocam gidip başkasına bakarsa güle güle gitsin zaten istemem..

bir de bunun üzerine rejimi bırakta şu çocuğun midesine iki lokma bişey gitsin demez mi? çıldırmakmak işten değil...

benmkıde olee başkalarının yanında bn gtmıcemkırklıyken annesı durur derdi ama 40 ta hergun geldi yalandan başkalarnın yanında ıyı davranıyo..bıde sureklı oğlunun kuçukluğunu anlatıyo bırıı bebeğinı anlatıyo hemen ayy benımoğlum soyleydı boyleydı
50 yaşına gelmış hala oğlunun memesını nasıl emdığını anlatıyo...

dün kaynanamdaydım allahım gdıyogelıyo bışey söluo her b...a maydonoz zaten
en son geldi ayy sen bu cocuga su versene yaa öldurceksın susuzluktan dedı artıkdayanamadm ama ''doğur sende bı tane cocuk ne ıstıyosan ver canım,sumu verıyosun yemekmı yedıyosun ne yaparsan yap ben vermıyorum dedım''haa karışma benım çocuğuma karşma demeye getrıyosun yani dedii ee sen bı tane buyutmuşun ıstediğini vermışın daha ne ıstıon dedım
sınır edıyo benı yaaa bışeyede burnunu sokmasa olmazz

en iyisini demişsin..
kendileri çocuklarını istedikleri gibi yetiştimiş.
bunlar iyice sınırı aşıyorlar.
nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar.
o bebek annenin babaanne veya anneannenin değil..
bende uyuz olurdum sürekli eşimin bebekliğinden söz ediyor
birde adam dana kadar olmuş
oğluşum sen beni böyle şöyle emerdin diyor ayıp ayıp
oğlunun yanında spiral taktırdığından falan söz ediyor...

ayy aynen yaaa hıç utanmıyor benımkıde demeksenınkıde ole
yenı cocuğu olan bırı bışe soler buda hemen atlar ben oğluma bılmem nedıyee yaa bırak kadın yenidoğum yapmış hevesle anlatsn dimi ama
yok oğlum 1 yaşına kadar emdı yok duğun salonunda bıle memelerıme yapışırdı ılle ver dıye ınsanlarn yanında anlatıyoo oha dıyorum yaa yokk menapoza grmış ama adet olsun dıye ılaç kullanıyomuş yok ağda yapcakmış yok doğumunu anlatr terbıyesz yaa

gecen gun elıni tahın helvasına surmuş cocuğun ağzına soktu hemen cıkardım bende napıosun sen ben daha bışey vermıyorum dedım aman okadardan ne olcak dıyo olmaz bu senın bıle ıcın9ı yakıyo yıyınce bu cocuk nasl dayansn dedımsafmıdr nedr yaa ıstemedığımı bıle bıle hey allahım

he he :)) kızlar anti-kaynana grubu mu kursak facebookta falan.. bunların hepsi birbirinin değişik versiyonları... kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım anam dedikçe ...

dun kayınvalidem le cocukları alıp gezdirelim dedik oglum kayınvalıdemın kucagında emzıgıde elınde bır elındede cope atacagı kucuk bır poset var mış ben kızımla ilg,leniyordum o arada bunlar copu atılar benım oglala yanıma geldıler emzigi elinde ucunu oynuyor ayy anne cop attın emzıgını oynuyorsun sapından barı tutsaydın dedım neolmuş tutuyorum ucundan bıseymı yaptım dıye cıkısıyor cop atın dıyorum amannn cöpün bır yerını ellemedım bıle dıyor delircem kackere emzıgı elınde oynarken gordum ben nekadar dıkkat etsemde oynuyor uyardımıda cıkısıyoreltim bebegi konusunda tıtız o anne elleme anne verme dedımı bısey demez ben bısey dedımı hemen cıkısıyor cocugun emzıgının ucunu oynayıp agzına verıyorrrrr :88:

eltin gibi ol bence sende

senle yarışacak ya
niye sen onun oğlunu elinden aldın ya..

senle yarışacak ya
niye sen onun oğlunu elinden aldın ya..

srma bn oğlumu swvıom dıokı bak grdunmu sen krndı çocuğuna dşkunsn bnde kndı çocuğuma dıo bnde dıoum koskca adam o çocukmu dıosn benm gzumde cocuk gelçocuğum kucağıma dıo dızını gösterıyo 110 kılo adamı dzıne oturttcakmş

benim bebğimde çok gzlıydı hep aglıyodu kayınvaldem yok bundaz başka bişey var soyup vucudunu inceliyodu çıldırıyodum ya sanki dr lar

he he :)) kızlar anti-kaynana grubu mu kursak facebookta falan.. bunların hepsi birbirinin değişik versiyonları... kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım anam dedikçe ...

kazanın kapağını kapatıp ocagan altını açmalı ( çok mu acımasız oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…