ben napayım 2 . de kız oldu hemen uzatma arayı erkek lazım soyumuzu yürütecek sinir oluyorum tamam hepsinin yeri ayrı ama allah verdi napabilirirz doğurmak kolaymı
Doğumdan sonra neler duyacağım bakalım ama bende şimdi hamileyim en sinir olduğum şey; "Ay göbeğin çok sizvri eminmisin kız olduğuna?".
Sanane ya, seni ilgilendiren durum nedir. Hayırlı olsun de geç. Münasebetsiz insanlar.
Arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar, doğuma gidiyor bak görürsün erkek dediler, kız doğurdu geldi. İster kızım olur ister oğlum, ikiside benim evladım olacak tabi ki.
Benim kızdığım insanın kafasını karıştırmaya çalışmaları. kötükedihüso
ayy sır cocuğuma kaynanam bakmasn dıe calışmıcam nerdeyse tıksnıyorum ondan
kızlar benim kızım 18 aylık ama ben ne hamileliğimin ne lohusalığımın tadını çıkarabildim kaynanam ve eltimlerle birliğizsenağlama ve çıldıttılar beni vebirde her halta karışan bir kaynımklava:war anlatsam destan olur kısa kesmek istiyorum ama şuda kesin bu ewde asla çocok doğurmamaya yemin ettim ayrılırsam ewet bir de benim halimi düşünsenize şimdi herkesten nefret ediyorum kaynanam la çok fazla muhattap olmuyorum oda kavga etmeye yer arıyo aslında herkeste derki sizin kaynananız birtane her yerde kendini över herkese kendini sevdir meye çalışırzemuszemus sizler onu komşunuz akrabanız olarak tanıyosunuz ama ben kaynanam olarak tanıyorum size iyi gelen bnana kötü birde onun yanında söyleyip şımart maları yokmu birde eltim doğum yapınca ewi yan apartmanda bizde kaldı üç ay hiç bir işe elini sürmedi kaydirigubbakcemiletabi ben yeni ewliyim kaynanamı çok sewiyorum hanıma aslakalk yardım et demez önüne tepsilerle yemeğini götürdüm asla kavga etmedim amakendi hamileliğimde kaynımla kavga ettik hakaret etmeyi sever karısına bağırınca genel olarak bağırıyo küfüre kadar çıktı o artık bardağı taşıran son damla idi kötükedihüsoneyse doğumumda hastaneden geldik eltim bizde zaten sürekli dipdibeyiz hastanede neden paravermişizki ebelere sezeryn mış kendisi normal doğurdu ya heryer de havasını atar onda bir hafta yattı lohusalığın da bende kaynanam başladı kalk yatma gez eltine yerdım et çocuk durmuyo sürekli ağlıyo o uyurken bende uyuyum diyorum çok uyuyomuşum 6 aylık olana kadar ağladı delikafaduldensürekli birde göz eydınına gelenle r onlara hazırlıkyap eltimde onun böyle bir problemi yoktu ben yapıyodum nede olsa ve göğüslerim ikiside mastid oldumafoldumben ve kaynanam başladı kalk gez ölürmüsün öldürürmüsün alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilehastaneden geldim hememn çok bilmiş kaynım mama alalım biberon aldı getirdi çocuğum mememyi bıraktı emmedi kaynanam gösünü çıkarıp çocuğa veriyo eltime emziddiriyo başıma dikiliyo göğüs göğüse benzemiyoki uç uca benzemiyoki gece benden gizli mama veriyo mafoldumbenben cahilim ilk çocuğum sonrada başladılar pisikolojisi bozuldu ammada kısa kestim dahada okadar çok şeyvarki neyse azkaldı iyişallah ikincide uzaklaştırmayı başarabilirim yanımda n ayrılınca ve hamile kalınca ilerde kırmadan lohusalığımda yanımda olmamasını nasıl soylycm şimdiden onu düşünüyorum :uhm:
bacim allah sana kolaylik versin,bu ne bu insanlarin yaptiklari..hadi kadinlari bir nebze anliyorumda o kaynina ne oluyosaklava:???manyak mi dir nedir yaa..sende cok sessiz kaliyosun gibime geldi..okurken bana geldiler valla birde yanimda olsalar hepsini coktan ki$ ki$$lami$tim.zaten insan lohayken pek iyi olmuyosempatiksalakcinnie$ine söyle sen diyomiyosanda o desin bu kadar karismayin bize diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?