kızlar şöyle bi yazılanları okudum hepiniz kayınvaldelerden kayınpederlerden şikayetçisiniz ben bu yaşadıklarınızı kendi annem babam ve ablam tarafından yaşadım haa kayınvaldemler burda değil onlar torunları varmı yokmu belli değil pek takmazlar bizi o yüznden bişey demiyolar eminim yakın olsak onlar incilerini dökerlerdi ama kendi ailemle bunları yaşamak çok üzüyo ben çalışıyorum oğluma annem bakıyo zaten bütün gün çocuğumu görmüyorum eve gelince kucağıma alıyorum 10 dk sonra yere koy kucağa alıştırma yok herşeyden yesin ağzına ver biraz oğlum zayıf bu daha çok konuşma hakkı doğuruyo ben yedirmiyomuşum 3 aylıkken başladılar yesin demeye sütüm bile 4.5 aylıkken kesildi sırf bu saçmalıklardan yani diyceğim o ki kendi ailende olsa toplumumuz konuşmayı çok seviyo bütün gün çalışıyorum işten geliyorum ev hanımı komşum ayy çocuğu dışarı çıkar güneş görsün 10-11 arası diyo dedim işteyim nasıl çıkarıyım o saatte millet anca konuşsun işte oğlum aralık doğumlu 2 aylık olmuş kışın soğuğunda üdt komşum dışarı çıkarda alışsın tabi bu alışsın lafını herkes çok diyo neymiş gürültüde uyutmaya alıştırcakmışım kalabalığa alıştırcakmışım abuk sabuk birsürü şey bu konuda gerçekten çok dertliyim psikolojim bozuldu 10 aydır haa bide ii bakmadığımı ima eden birsürü laf
Seni çok iyi anlıyorum canım ama şunu bilki diğer arkadaşlarda bana katılacaktır annenin söylediği ile kayınvalidenin söylediği aynı laf bile olsa çok farkediyo kayınvalideninkine daha bir sinir oluyosun bazen anneme diyorum bunu bana kayunvalidem söyleseydi acayip kızardım
gerçekten kendi ailesi yapınca daha çok üzülüyor insan.. benim kayınvalidemler şehir dışında yaşıyor.. ama doğumdan sonra 3 hafta benimle kaldı.. ben onunla iyi kötü idare etmeye çalışırken her gün kendi annem ve babam beni arayıp doldurmaya başladılar; yok kaynanan bana şunu dedi bunu dedi.. zaten lohusa psikolojisi yeterince zor bir de onların doldurmasıyla kendimi yırttım.
kayınvalidem ondan bundan duyduklarıyla habire bişeyler yapmaya çalışıyo çocuğa.. yok su verelim, göbeği düşmeden yıkamayalım (15 günde düştü göbeği), göbeğine hiç batikon sürdürmedi aklım çıktı mikrop kapacak diye.. annemler de onlar ne derse tersini söylüyor yok çocuğu hala yıkamadınız mı batikon sürmezsen mikrop kapar bilmem ne.. allahım hayatımın en zor günleriydi.. o halde birde arabuluculuk yaptım.. :umursamaz:
evet çok haklısın zaten insan lohusa depresyonda oluyo annemle eşimin arasında kaldım bende sürekli ağlar vaziyette geziyodum evde sonunda 4.5 aylık sütüm kesildi hepsinin çenesi kapandı hala psikolojim ii değil yani
ayy hakıkaten yaa karnın sıvrııı yok karnın yayvan
yo daha neler ne alaka yaa fızık yapısıyla alaklı bu basmıyo ıste kafaları
kaynanam bana daha 13.haftamda senınkı cınsıyet göstermedi kesın kız dıyıpduruyodu
kız yada erkek sanane bakacak olan benım dımı ama ahhh ahh ınsanlarrr..!!!
ben napayım 2 . de kız oldu hemen uzatma arayı erkek lazım soyumuzu yürütecek sinir oluyorum tamam hepsinin yeri ayrı ama allah verdi napabilirirz doğurmak kolaymı
ben napayım 2 . de kız oldu hemen uzatma arayı erkek lazım soyumuzu yürütecek sinir oluyorum tamam hepsinin yeri ayrı ama allah verdi napabilirirz doğurmak kolaymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?