canım eşimle konuşuyorum oda annesi olduğu için pek fazla bişey diyemiyo fazla inme yanına boşver o bizim çocuğumuz er geç anlayacak diyo zaten dairemiz ayrı kaynanam alt katta oturuyo ama malesef yeme içme beraber o yüzden mutlaka hergün görüşüyoruz-tatlicadiarzu-
evet ya dediklerinin hemen hemen hepsini bende duyanlardanım ..kardeşlerimde çok sık karşılaştım ve hala çocuğu kundaklamanın doğru olduğunu savunanlarda var yok değil..daha iyi gelişirmiş bacakları çapraz olmazmış çocuk kusuyosa sütün yaramazmış ne alakaysa çoğu bebek zaten yediklerini hazmedemeyip kusar işte daha şuan aklıma gelmeyen bir çok şey var..kaydirigubbakcemile3 sadece gülüyorum ya illa insanlar akıl vercek bakalım olunca benim başıma neler? gelecek sabırlı değilim patlarım diye korkuyorum..kaydirigubbakcemile:1shok::1shok: aaaa şok oldum canım, o da nesi öle, hiç duymadım böle bi saçmalık, canım Allah sana sabır versin valla, bence birazda uzak tut kaynanandan bebişini
bana da söylenenler,
bu kız içerde çok sıkıntı çekmiş kafası uzamış
doğduğunda burnunu sıktınız mı?burnu küçük olurdu
neden bu bebeği kundaklamıyorsunuz?
kaşlarını çizelim kalemle ilerde kaşları düzgün olur
gözüne sürme çekelim
gözüne limon damlatalım gözleri parlak olur ilerde!!!!! (yok artıkk)
alnını sarın alnı dışarı çıkmasın
kafasını sarın kafası küçülsün....
bi de siz bu çocuğu kucağa, sallamaya, onunla konuşmaya alıştırmışsınız. Pardon ama hiç bişeye alışmayacaksa nasıl gelişecek bu çocuk, hem çocuk benim kardeşim kime ne!!!!
canım kusura bakma ama duyduklarıma inanamadım ya senin kaynanan çok kıskanç ondan böyle yapıyor yada çok yaşlı olduğu için çocuklarının küçüklüğüne döndü doyamadı şimdi torununu çocuğu gibi görüyor ama buna bi son vermeli eşin muhakkak uslubunu bozmadan konuşmalı..vallahi ben olsam çatlardım..kim olursa olsun bide alcak bebeğime kendi göğsünü vercek..ya kıskanç çok yada dediğim gibi emzirdiği günlerimi? özledi acaba..:mymeka: anne olmasa bekar biri olsa hadi anne olmayı özlemiştir masum bir harekettir diyeceğim ama kaynanasın sen ayol çok yüzde verme tatlım gidip gelmeyide biraz kes...sadece yemeklerde bir aradaysan sonrasında fazla oralı olma..mesafeni koru..Allah korusun ama tehlikeli duruyor kaynann..
canım 3tane oğlu var 3ünüde emzirmiş yaa benim çocuğumu benden kıskanıyo sadece emzirme konusunda deil her konuda herşeyi kendi yapmak istiyo ağlıyo susmuyo bana vermiyo kendi susturmak istiyo tabiki başarılı olamıyo yani çocuğu benimsiyo buda beni delirtiyo ilk çocuğum ama hiç bırakmadı doya doya seveyim ne zaman bebeğimle konuşsam hemen gelip araya laf katıyo sırf bana agu felan yapmasın diye:mymeka:
çok sinir oldum okurken cnm sende ağzının payını veremiyor musun ne demek çocuğunla aranıza girmesi yaaffsssklava:
kızım grip oldu sağolsun eşimin ailesinden gelen giden eksik olmadığından onlar pazar günü geldiler gittler pazartesi gecesi kızım gribe tutuldu birde bana demezlermi sütün üşümüş ondan grip olmuş bu çocuktabi ben özellikle kendime grip bulaştırıyorumki kızımda olsun ya sabır yaaaaaaaaaaa
canım çok geçmiş olsun.:teselli: son günlerde bende aynı şeyden şikayetçiyim insanlarmız saolsunlar hiç düşünmüyorlar bu çocuk daha çok küçük çabuk kapar diye neymiş bebek görceklermiş azcık ayaklanabilen geliyoklava: klava: klava:kim ne derse desin ben evde bile maske kullanmaya başladım ve bakıyorumki grip belirtileri gösteren var gelenler arasında çıkarmıyorum kuzumu yanlarına babasına verip odasına kapatıyorum ikisini gelenler gidince orayı iyice havalandırmadan o odaya sokmuyom oğlumu.naniknanik
kızlar moralim çok bozuk bebeğim 3ay 22günlük dün akşam kaynanamın kucağındaydı aldı diğer odaya götürdü peşinden gitmedim oğlum ağladı bende bakıyım diye gittim bide ne göreyim:1shok:kaynanam oğluma kendi göğsünü vermeye çalışıyo anne napıyosun dedim bakalım alacakmı diyo sinir oldum yavrumda emmicem diye çığlıklar atıyo aldım kucağından başkasını hiç emermi dedim kendim emzirdim yaa benim bebeğimi benden kıskanıyo gıcıkkk:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?