- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
- 116
ben daha yeni doğum yaptım 5 gün oldu ama inanınki bir asır gibi kaynanam alt katta oturuyo sezeryan olduğum için hergün saat 10 da geliyo gece 10 a kadar burda bazen 11 de oluyo ama sinir oluyorum herşeye karışıyo göğüslerim yara oldu zor emziriyorum çocuğu uyutuyorum daha yarım saat olmadan uyandırıyo neymiş zaten uyanacakmış yaa bırak daha uyuyo işte yok sonrada hadi emzir acıkmış bu resmen eziyet yapıyo yaa üstünü değiştiriyorum niye bunu giydirdin daha diğeri kirlenmemişti süt aktı üstüne diyorum amann bişey olmaz biraz da kirli dursun her aldığını giydirme yaa niye aldım o zaman onları gerçekten şu anda o kadar sinirliyimki neyseki şimdi biraz evine indi bebişi uyttumda rahat ettim bakalım daha neler diyecek ilk 5 günde böyle olduğuna göre hee bide gece uyudumu demesi sanki gelip bakacak aman zaten bakmasın benim kucağımda dururken almasına sinir oluyorummmmmklava:
anneme gıcık oldum. bebeğim 4 aylık ve her sabah çocuğa salatalık yalattırıyo. bugün de dondurma yedirirken yakaladım. töbe töbe
semra sana Allah kolaylık versin banada kaynanam baktı doğumdan sonra zaten aynı evde oturuyoruz çok iyi baktı sağ olsun.. ama kendini üzme sakın sütün kesilmesin
canı m benım sakın steres yapma bu sana cok zararlı benım kayınvalıdem de yukardaa oturuto fakat bana dogumumda çok ii baktı ama ben sinir olacak ve stres yapacak çok şey buldum ve sütüm kesildi olan yıne bana oldu yanı canını sıkmaa at arkana bu gunlerını tadını çıkarr derim benn
ALLAH iyiligini versin gül gül öldümm ALLAH da seni güldürsün inş. benım bebişimede dedesi yapardı aynen cay verirdi ne bulursa verırı bebeişime nolcak mış herşeye alışcakmışş alışş tı şimdi cay bardagını elınden alamıyorum nedır bunlarr yaa
ya kızlar inanin bana nede olsa kaynana..ne agizlaridurur ne çeneleri durur..benim kaynanamin öyle bi bilgisi yoktur..1 cocuk dogurmus oda benim kocami..başka yok yani.benim kızım dogdugunda elini dahi süremedi tutmayı bilmediginden..biz baktikeşimle..kimseye muhtac olmadik..annem uzakta oldugu için ve çalıştığı için gelemedi..ben dah yenidogum yaptyım eve geldim 2.günü ayaktaydim..asla kaynanama biiş bırakmadim.hep kendim yapmaya caliştim.o sadece kendi evinde yemek yapıp getiriyordu..allahtanda cok rahat bi sezeryan ameliyatı geçirmiştim..neyse şimdi çocuk büyümüş 7 aylık olmuşş karişmaya başladi..yiyosa bebekken karişsaydinya..böyle oluncada cinlerim tepeme cıkıyo.ama benim eşim asla annesinin bana laf söylemesine izin vermez hep savunur aşkım benim:asigim:hep derim allah ondan razi olsun diye..ondan her iş kocada bitiyor bana göre kaynanada degil..ama semracim sende takma hayatım.sakın bak sütün kesilir..kulak ardi et..boşver hiçbişey senin bebeginden kıymetli degil..:1hug:
bizimki de bebekken bakmadı.şimdi ele veremeyiz diyo.
ay bide onlardayız, çocuk koşuyo bana sarılacak koşkıoş yavrum diye kendine sarılttırıyo.sinir oluyorum ama.....hayırlısı.
elden bin kat iyidir.katlancam bişeklide ama ben patlarım gibi geliyo,inşallah patlayacak şeyler olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?