- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.921
Bizde sizin gibi olurduk valla üzülme geçiyor İnan kiçoktan aydı günn
Anneme geldim ve uyudumBizde sizin gibi olurduk valla üzülme geçiyor İnan ki
Bak şanslısın ki annen var benim kimsem yok üzülme o yüzdenAnneme geldim ve uyudum
Evet çok şükür Annem var. Olmasa sanırı yapamazdım. Sen çok güçlüsünBak şanslısın ki annen var benim kimsem yok üzülme o yüzdeneşim nöbete giderdi çocuk böyle erken kalkardı birde . Hatta klozete otururdum hem tuvaletimi yapar hem emzirdim kimsem yoktu İnan ki . Birazdan sana ayrıntılı birşeyler yazacağım herşey geçiyor inan ki
Ay artık şöyle yazma böyle yazma diyenlerden gına geldi
Bak şanslısın ki annen var benim kimsem yok üzülme o yüzdeneşim nöbete giderdi çocuk böyle erken kalkardı birde . Hatta klozete otururdum hem tuvaletimi yapar hem emzirdim kimsem yoktu İnan ki . Birazdan sana ayrıntılı birşeyler yazacağım herşey geçiyor inan ki
Her yorumumaNe için yazma dıolar
Her yorumumayok öyle değildir böyle. Cidden burada bazılarına gülüyorum
Farkında mısın ilk kez bi hafta sonu buradayım djhdAmann salla gitsinben polemikli şeylere gırmıorm başımı agrıtamam
Farkında mısın ilk kez bi hafta sonu buradayım djhd
Halim kalmadıEvet bunu partilemeliyiz
Halim kalmadıserildiğim yatağa resmen.
KıZlar ben geldimmarketten sipariş vereceğim fiyatları gördükçe telefona tükürmekte için şişti
Ohhh ne güzel ya. Benim kızımın en sevdiği yer restaurantAy bugün bızım güzel gectı.. Dil terapistine gittik, snra babamız bizi aldı... Uzun zamandır dısarda yemek yemıoduk.. Cunku Eymen elıne ne versek fırlatıodu, dısarda yemek yemek imkansızlasmıstı.. Bugun denedik ilk defa.. Masayı da oyun alanına yakın seçtik.. Yemegı rahatca yedık, çay bile içtik düşünebılıo musunuzun zmn snra iyi geldı valla
Ha Bi de bütün gün uyumadı.. 8de düştü yatağa.. Dısarıda cıkımıo ya Bı haftadır yoruldu zaar sızdı yatırır yatırmaz
Bana şimdi trendyol kupon yollamış onla aldım. Valla normal markete gitmeyeli çok oldu.KıZlar ben geldimmarketten sipariş vereceğim fiyatları gördükçe telefona tükürmekte için şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?