• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Kalsın ne olacak ki ? Birde yaptığın 2. Çocukla 1. İlerde anlaşacak mı bakalım düşündün mü hiç

Ne kadar anlasamasa da kardesın olduğunu bilmek bıle yetıo.. Varsın anlaşamasınlar, anne baba olarak sen görevini yaptıysan gerisi boş.. Adı yetio ya dayı teyze.. Benım hiç dayım olmadı 6 tane olmuş ama hepsi ölmüş.. Bu yuzden çok hissederim boşlugunu😔 hele son doğan dayım 18yasında ölmüş 😔

Dısarı bıle çıkasım gelmıodu.. Yedıgı yemekten bıle zevk almıodum.. Dısarı cıkmaktan korkuyodum.. Bayagı ağırdı 😐
Ben 1 patates ile gün bitirmeye çalışıyordum. Onu bile zor yiyordum. O zaman anladım cidden sağlık ne kadar önemli.özellikle ruh sağlığı dünyada ki en önemli şey olabilir. Çarpıntı ile uyanıp , seli gibi evde koşuyordum.

Ne kadar anlasamasa da kardesın olduğunu bilmek bıle yetıo.. Varsın anlaşamasınlar, anne baba olarak sen görevini yaptıysan gerisi boş.. Adı yetio ya dayı teyze.. Benım hiç dayım olmadı 6 tane olmuş ama hepsi ölmüş.. Bu yuzden çok hissederim boşlugunu😔 hele son doğan dayım 18yasında ölmüş 😔
Üzüldüm başınız sağ olsun 💐

Tabi ne kardeşlikler var. Zaten ben menepoza girerim yakında :D
Sabah 06:30da kalktı 12:30 da uyudu 13:45 uyandı . 15:00 de sokağa çıktık 19:00 da geldik sadece yemek yerken oturdu . Avm gittik oyun alanına gittik çarşıya ve parka bebek arabasız hemde . zıpla tırman enerjisi bitmedi 🤦🏻‍♀️ Biz bittim artık dur demekten . 30 dk yatakta zıpladı . Bizim yatağa götürdük orada uyur diye yastığını yorganını mıckey götürdü yine zıpla hopla hala uyumadı

Sabah 06:30da kalktı 12:30 da uyudu 13:45 uyandı . 15:00 de sokağa çıktık 19:00 da geldik sadece yemek yerken oturdu . Avm gittik oyun alanına gittik çarşıya ve parka bebek arabasız hemde . zıpla tırman enerjisi bitmedi 🤦🏻‍♀️ Biz bittim artık dur demekten . 30 dk yatakta zıpladı . Bizim yatağa götürdük orada uyur diye yastığını yorganını mıckey götürdü yine zıpla hopla hala uyumadı
Uyudu gibi yapıp , çığlıkla kalkıp kaka yaptı. Bugün çok direnerek kala yapıyor ve kıyamet kopuyor. Kakası çok katı da değil. Tüm gün sadece 1 saat uyudu.

[Ben de koklaticam az kaldı 😒 sol gözüm uykusuzluktan seğiriyor ve çok rahatsız edici. Göz altlarim mosmor. Hastaneye şiddete uğradım diye gitsem darp raporu çıkar o derece 😐
allah seni :KK70: bende öyleyim. Bugün zehir gibiydi.hala daha uykusu var ama zıplamaya çalışıyor😬

Ben de koklaticam az kaldı 😒 sol gözüm uykusuzluktan seğiriyor ve çok rahatsız edici. Göz altlarim mosmor. Hastaneye şiddete uğradım diye gitsem darp raporu çıkar o derece 😐
allah seni
:KK70:
bende öyleyim. Bugün zehir gibiydi.hala daha uykusu var ama zıplamaya çalışıyor

Aman bırak güm içinde 2 saat düzgünler :KK70: iyi halt yedin al çek :KK70:
Hep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum oldu 😅 neyse işte enerjim varken ikincisi de aradan çıksın dedim. Bir de pandemi zamanı okulda falan işler sıkıntı şimdi pandemi bitene kadar evde dururum sonra her yer rahatlamışken işe başlarım dedim. Her şey tamam da bu lanet salgın bitmeyecek galiba planlarımı o bozuyor 😒😒
Yalnız 5 yıl önce nasıl sabrediyormusum hiç bilmiyorum ya. Eski enerjinin yarısı yok. Yaşlanmışım resmen bu kadar mı fark eder.

Hep iki çocuğum olsun yeter diyordum. Hedefim bir kız bir erkek anası olmaktı. Bir arkadaşım sende tam oğlan anası tipi var demişti sanırım haklıymış iki oğlum oldu 😅 neyse işte enerjim varken ikincisi de aradan çıksın dedim. Bir de pandemi zamanı okulda falan işler sıkıntı şimdi pandemi bitene kadar evde dururum sonra her yer rahatlamışken işe başlarım dedim. Her şey tamam da bu lanet salgın bitmeyecek galiba planlarımı o bozuyor 😒😒
Yalnız 5 yıl önce nasıl sabrediyormusum hiç bilmiyorum ya. Eski enerjinin yarısı yok. Yaşlanmışım resmen bu kadar mı fark eder.
Kıskançlık var mı peki ?

Yoo çok seviyorlar birbirlerini maşallah. Benim büyük oğlan tam bir sevgi kelebeği zaten. Bebeklere, çocuklara ayrıca bayılır. Ufaklık umarım kıskanç olmaz onu anlamak için daha çok erken 11 aylık daha 😅 bakicaz.
Ne zaman doğum günü ? Benimkinin az kaldı :D aynı zamanda şaapmışoz kızz doğurmuşuz hdhshdhshshhshshsh

Back