- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.901
Bana sekmesin de o kurşun 3 kat korunma yapıcaz yakında jxjsjsjAbbooovvvvv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sekmesin de o kurşun 3 kat korunma yapıcaz yakında jxjsjsjAbbooovvvvv.
Duacınım kanka.Bana sekmesin de o kurşun 3 kat korunma yapıcaz yakında jxjsjsj
Teşekkür ediyorum gölgecim aman siz dikkat edin bebişim gayet iyi 2 günde bir pansumana gidiyoruz 10 şubatta dikişleri alınacak zaten zımba dikiş yaptılar baş bölgesi olduğu için .Tuçe ben şimdi görüyorum bunu çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız
Maşallahh. Kaka deme bana içim bi hoş oluyor. Nasıl oldu ?Benim oğlan 08:00 den beri 2. Kakayı yapıyor şuan
İyi olmanıza sevindim canım. Dün de yazmayınca merak ettik seniTeşekkür ediyorum gölgecim aman siz dikkat edin bebişim gayet iyi 2 günde bir pansumana gidiyoruz 10 şubatta dikişleri alınacak zaten zımba dikiş yaptılar baş bölgesi olduğu için .
Maşallahh. Kaka deme bana içim bi hoş oluyor. Nasıl oldu ?
Maşallahh. Kaka deme bana içim bi hoş oluyor. Nasıl oldu ?
Bir çocuk 10 saniye bile popu üzerinde oturup durmaz mı yaaa yemin ederim bakın durmuyorİyi olmanıza sevindim canım. Dün de yazmayınca merak ettik seni
Bir çocuk 10 saniye bile popu üzerinde oturup durmaz mı yaaa yemin ederim bakın durmuyor
Ben asla vermiyorum telefonuma birşey olursa biterimTelefon verınce duruyorlar tabi o da anne insiyatıfıne baglı
Ben sabah 09:00 da makyaj yaptım şimdi de ojelerimi değiştirdimBen güzelleşmeye geldim
Ben güzelleşmeye geldim
Colex ne ?Merhaba kızlar ben benim kıza colex kullandım bizde işe yaradı
Maşallah beybisiKızlar pansumana gittik yarası çok iyiymiş inanılmaz şekilde hızlı iyileşmiş dikişleri erken çıkacak
Kurtulduk valla inş başımıza başka iş gelmezMaşallah beybisi
Kızlar pansumana gittik yarası çok iyiymiş inanılmaz şekilde hızlı iyileşmiş dikişleri erken çıkacak