- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.701
Kayanana terörü resmenBence aynen böyle düşünüyor. bize ne zaman yiyeceğimiz için içli köfte yapılıyor onu çözemedim ki ? Bana söylese ben hemen ne zaman yiyeceğiz ki yapıyorsun derdim
Ben ev taşırken çocuğa bakacakKayanana terörü resmenhayır sen çalışmayı düşünüyor musun ? Yani sana gelip ne yapacak onu anlamadım
Offf çok geçmiş olsun canemm. Çok açılma var mıKızlar oğlum düştübaşının arkasına dikiş atılacak
Offf çok geçmiş olsun canemm. Çok açılma var mı
Nasıl oldunuz ?var biraz yaa şuan müşahede altındayız
Kabus gibiydi şuan hala ellerim uyuşukNasıl oldunuz ?
AA gecmıs olsun.. Kac dıkıs.. Geçenlerde bende elımı kestım 2 dıkıs atıldı.. Gecıo merak etmeKızlar oğlum düştübaşının arkasına dikiş atılacak
Hayal gibi o yaşlarına gelmeleriSevgili günlük
Artık 20 yaşına gelsin şu kızbu kadar diyeceklerimmm
2 dikiş atıldı normal dikiş değil kafa bölgesi olduğu için zımba teliyle aynı . 10 gün sonra alınacak . Tabi sırt üstü yatamıyorAA gecmıs olsun.. Kac dıkıs.. Geçenlerde bende elımı kestım 2 dıkıs atıldı.. Gecıo merak etme
Yaa olur öyle çocuk bu.. Bırakma kendınıKabus gibiydi şuan hala ellerim uyuşuk2 dikiş atıldı . Sonuçları temiz tomografi prof gördü . Bittim resmen ya şuan ceset gibiyim
O an gördüğümde inanamadım çok kötüydüYaa olur öyle çocuk bu.. Bırakma kendını
2 dikiş atıldı normal dikiş değil kafa bölgesi olduğu için zımba teliyle aynı . 10 gün sonra alınacak . Tabi sırt üstü yatamıyor
Abimin kıza 4 dikiş atmışlardı. Üzülme geçiyor. Ya ben başıma geleni anlatsam beni döversiniz :S2 dikiş atıldı normal dikiş değil kafa bölgesi olduğu için zımba teliyle aynı . 10 gün sonra alınacak . Tabi sırt üstü yatamıyor
O an gördüğümde inanamadım çok kötüydü
Ben bezi bile banyoya ayakta değişiyorum yaaa antibiyotik veriyorum ağrı kesici de verdim 2 kereAman dikkat et uzamasın.. Ilaclarını fılan ver.. Ben almadım antıbıyotık fılan 10 gun daha atmıştı.. Elınden geldiğince üstüne yatırmamaya calıs
Ben bezi bile banyoya ayakta değişiyorum yaaa antibiyotik veriyorum ağrı kesici de verdim 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?