Çıldırmama ramak kaldı.

Bence aynen böyle düşünüyor . bize ne zaman yiyeceğimiz için içli köfte yapılıyor onu çözemedim ki ? Bana söylese ben hemen ne zaman yiyeceğiz ki yapıyorsun derdim
Kayanana terörü resmen hayır sen çalışmayı düşünüyor musun ? Yani sana gelip ne yapacak onu anlamadım

Kayanana terörü resmen hayır sen çalışmayı düşünüyor musun ? Yani sana gelip ne yapacak onu anlamadım
Ben ev taşırken çocuğa bakacak gel eşya topla desem gelmez. Kendi kozlarının çocuklarına bakmaz sadece benimkine bakar çünkü oğlunun oğlu tane Aslan paşa

AA gecmıs olsun.. Kac dıkıs.. Geçenlerde bende elımı kestım 2 dıkıs atıldı.. Gecıo merak etme
2 dikiş atıldı normal dikiş değil kafa bölgesi olduğu için zımba teliyle aynı . 10 gün sonra alınacak . Tabi sırt üstü yatamıyor

2 dikiş atıldı normal dikiş değil kafa bölgesi olduğu için zımba teliyle aynı . 10 gün sonra alınacak . Tabi sırt üstü yatamıyor

Aman dikkat et uzamasın.. Ilaclarını fılan ver.. Ben almadım antıbıyotık fılan 10 gun daha atmıştı.. Elınden geldiğince üstüne yatırmamaya calıs

Aman dikkat et uzamasın.. Ilaclarını fılan ver.. Ben almadım antıbıyotık fılan 10 gun daha atmıştı.. Elınden geldiğince üstüne yatırmamaya calıs
Ben bezi bile banyoya ayakta değişiyorum yaaa antibiyotik veriyorum ağrı kesici de verdim 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…