Çıldırmama ramak kaldı.

Olay şöyle oldu Öğlen 12 de çorba yedirdim mama sandalyesinde oturuyordu bende elimdeki tabağı tezgaha koymak için yerimden kalktım 3 adım toplam zaten . Tam koydum dönerken taytımın kenarındaki Şerit buraya takıldı . Kendimi kurtarmaya çalışırken oğlum sandalyede ayağa kalktı bende sakın kalkma dedim panik yaptım oda o an dengesini kaybetti düştü . Ben hala kendimi o küçük yerden çıkaramamıştım. En sonunda panikle yırttım kurtardım çocuğu kucağıma aldım ve heryerim kan oldu

Eklentiler

• 398D1CDC-A723-4095-8F75-DB3FAB2450FB.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 39
Tüm gün uyumadı ve diş çıkarttı daha kötüsü olamaz yaw.
Benim oğlan bir kere gündüz çıkartmıştı dişini göz göre göre korkunçtu 1. Uyuya yatacaktı bi çığlık kıyamet 1 saat ağladı uyumadı en sonunda diş patladı o 1 saatte

Olcagı varmış işte.. Bu Bı ihmal degıl sakın kendını suclama

Benim oğlan bir kere gündüz çıkartmıştı dişini göz göre göre korkunçtu 1. Uyuya yatacaktı bi çığlık kıyamet 1 saat ağladı uyumadı en sonunda diş patladı o 1 saatte
Biziöde aynen öyle oldu. Tuce depresyona girmek istiyorum ama kapıma gelip ağlar diye korkuyorum hxhshs

Olcagı varmış işte.. Bu Bı ihmal degıl sakın kendını suclama
Normalde ben çok suçlarım ama bu kez vallahi suçlamıyorum berikko. Zaten inanılmaz şekilde sürekli takip ediyorum beynim kazana dönüyor kafasına dikiş atıldı hala sandalye tepesinde zıplıyor ben ne yapayım

Ayyy varya bu eskı şeylere dönmek nası korkutuo benı.. Ne çektik ya.. Sırf bu başa sarma olayı yüzünden 2.istemıorm
Hahah annemmm bana sürekli yapacaksın diyor ben yaptım boldu diyor . Psikolocin bozulmuş anne diyorum jxjsjs ne var ki bunda dimi haklısın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…