- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.721
Benim de kızım yataktan düştü bugün. Nasıl düştü anlayamadım bile
Hemen verdim. Bugün berbattı Berriko ya.. gerçekten bitmeyecek sandım gün.Noolmus bugun böyle size ya.. Sadaka fılan verin aman ha
Baska bısey daha mı oldu kızHemen verdim. Bugün berbattı Berriko ya.. gerçekten bitmeyecek sandım gün.
Yarın sadaka vereceğimSen dıkkat edersin zaten emınım.. Merak etme gececek
Tüm gün uyumadı ve diş çıkarttıBaska bısey daha mı oldu kız
Benim oğlan bir kere gündüz çıkartmıştı dişini göz göre göreTüm gün uyumadı ve diş çıkarttıdaha kötüsü olamaz yaw.
Olcagı varmış işte.. Bu Bı ihmal degıl sakın kendını suclamaOlay şöyle oldu Öğlen 12 de çorba yedirdim mama sandalyesinde oturuyordu bende elimdeki tabağı tezgaha koymak için yerimden kalktım 3 adım toplam zaten . Tam koydum dönerken taytımın kenarındaki Şerit buraya takıldı . Kendimi kurtarmaya çalışırken oğlum sandalyede ayağa kalktı bende sakın kalkma dedim panik yaptım oda o an dengesini kaybetti düştü . Ben hala kendimi o küçük yerden çıkaramamıştım. En sonunda panikle yırttım kurtardım çocuğu kucağıma aldım ve heryerim kan oldu
Biziöde aynen öyle oldu. Tuce depresyona girmek istiyorum ama kapıma gelip ağlar diye korkuyorum hxhshsBenim oğlan bir kere gündüz çıkartmıştı dişini göz göre görekorkunçtu 1. Uyuya yatacaktı bi çığlık kıyamet 1 saat ağladı uyumadı en sonunda diş patladı o 1 saatte
Ayyy varya bu eskı şeylere dönmek nası korkutuo benı.. Ne çektik ya.. Sırf bu başa sarma olayı yüzünden 2.istemıormTüm gün uyumadı ve diş çıkarttıdaha kötüsü olamaz yaw.
Normalde ben çok suçlarım ama bu kez vallahi suçlamıyorum berikko. Zaten inanılmaz şekilde sürekli takip ediyorum beynim kazana dönüyorOlcagı varmış işte.. Bu Bı ihmal degıl sakın kendını suclama
Benimde 3 adım ötemde düştü tutamadımTuciii benim yanımdayken düştü yaw. Dibimdeyken. Yani olacağı varmış.
Hahah annemmm bana sürekli yapacaksın diyorAyyy varya bu eskı şeylere dönmek nası korkutuo benı.. Ne çektik ya.. Sırf bu başa sarma olayı yüzünden 2.istemıorm
Depresyona girmeye hakkın yok canımBiziöde aynen öyle oldu. Tuce depresyona girmek istiyorum ama kapıma gelip ağlar diye korkuyorum hxhshs
İşemek bile lüküsssDepresyona girmeye hakkın yok canım
Normalde ben çok suçlarım ama bu kez vallahi suçlamıyorum berikko. Zaten inanılmaz şekilde sürekli takip ediyorum beynim kazana dönüyorkafasına dikiş atıldı hala sandalye tepesinde zıplıyor ben ne yapayım
Benimki benden önce wc koşuyorİşemek bile lüküsss
Hemen beliriyor kapıdave ağlıyor gibi yapıyor , gözünde yaş yok
Yarın herşey daha iyi olur dimiOyun beklemez annesisakın kalmak en önemlısı
Beriko biz bi oyun buldukOyun beklemez annesisakın kalmak en önemlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?