Çıldırmama ramak kaldı.

Bu adamı boşayacaktım ama asla boşamıyorum artık gece aldı kızı götürdü. Tam 1 saat ilgilenmiş, uyutup getirdi. Ben tabi çoktan rüyalar alemine dalmıştım.
Depresyona girmek istiyorum ama zaman yok

Ay günaydın bir önceki gece mis gibi uyuyan oğlum dün gece saat 03:00 de yanına çağırdı gittim kucağıma geldi bizim yanımıza aldım çocuk dön dön düzgün uyuyamadı durup durup ağladı sustu filan eşim bu akşam nöbetçiyim az önce gitti taaa yarın akşam gelecek

Neden böyle yaw. O kadar negatifimki. 1 yaş atağı varmış , büyük sıçrama. Onu yaşıyormuş. Dişleri de patladı 2 tane. O sıçramıyor adeta ağzıma…

Hafta sonu bir ev baktık çok güzeldi tam istediğim gibi birde içine girerken masrafsız gideceğiz sahibinden filan . Kaliteli bir ankastresi vardı balkonlarından çocuk için file 4+1 ütü odam olacak. Tayin durumu daha belli olmuyor adam birisini bulup kiraya verecek diye ödüm patlıyor sürekli takip ediyorum

Alt ve üst önlerden. Zaten üstte 4 altta 3 dişi vardı ama bu gelenler çok zorladı
8. Dişi yani dimi ? Alttan 4. Dişi çıkarken benim oğlum 2 ay kabusu yaşadı . Zaten dişleri hep çok zor çıkar iltihap olur her seferinde sonra patlar .Allttan 4. Dişi 2 ay bembeyaz diş gezdi patlamadı . En sonunda patlayınca kulağına bastı yapmış oğlum hayatında ilk kez hastalandı O zaman

Tuce gerçekten şu an kendimi bir yerden atmak istiyorum ama uygun alan ve zaman yok

Ben ban alırım o konuda hdhshd
Dün Kv görümce içli köfte yapıyorlarmış bize de yapıyorlarmış . Bende eşime dedim ki ne zaman yiyecekmişiz yaza izne gittiğimizde yeriz artık . Kv aklınca şöyle düşünüyor bence biz taşınırken onu da çağıracağız o benim oğlana bakacak biz annem kardeşim filan ev taşıyacağız oda torunuyla zaman geçirecek gelirken de içli köfteyi bize getirecek ama yanılıyor taşınırken onu davet eden kabul eden olmayacak

O ne kıaz öyle ulan ne değişik tip varsa gelip buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…