• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bu adamı boşayacaktım ama asla boşamıyorum artık :D gece aldı kızı götürdü. Tam 1 saat ilgilenmiş, uyutup getirdi. Ben tabi çoktan rüyalar alemine dalmıştım.
Depresyona girmek istiyorum ama zaman yok 🥀

Ay günaydın bir önceki gece mis gibi uyuyan oğlum dün gece saat 03:00 de yanına çağırdı gittim kucağıma geldi bizim yanımıza aldım çocuk dön dön düzgün uyuyamadı durup durup ağladı sustu filan eşim bu akşam nöbetçiyim az önce gitti taaa yarın akşam gelecek 🤦🏻‍♀️

Ay günaydın bir önceki gece mis gibi uyuyan oğlum dün gece saat 03:00 de yanına çağırdı gittim kucağıma geldi bizim yanımıza aldım çocuk dön dön düzgün uyuyamadı durup durup ağladı sustu filan eşim bu akşam nöbetçiyim az önce gitti taaa yarın akşam gelecek 🤦🏻‍♀️
Neden böyle yaw. O kadar negatifimki. 1 yaş atağı varmış , büyük sıçrama. Onu yaşıyormuş. Dişleri de patladı 2 tane. O sıçramıyor adeta ağzıma… :KK70:

Hafta sonu bir ev baktık çok güzeldi tam istediğim gibi birde içine girerken masrafsız gideceğiz sahibinden filan . Kaliteli bir ankastresi vardı balkonlarından çocuk için file 4+1 ütü odam olacak. Tayin durumu daha belli olmuyor adam birisini bulup kiraya verecek diye ödüm patlıyor sürekli takip ediyorum 😁

Alt ve üst önlerden. Zaten üstte 4 altta 3 dişi vardı ama bu gelenler çok zorladı 😔
8. Dişi yani dimi ? Alttan 4. Dişi çıkarken benim oğlum 2 ay kabusu yaşadı . Zaten dişleri hep çok zor çıkar iltihap olur her seferinde sonra patlar .Allttan 4. Dişi 2 ay bembeyaz diş gezdi patlamadı . En sonunda patlayınca kulağına bastı yapmış oğlum hayatında ilk kez hastalandı 🤦🏻‍♀️ O zaman

8. Dişi yani dimi ? Alttan 4. Dişi çıkarken benim oğlum 2 ay kabusu yaşadı . Zaten dişleri hep çok zor çıkar iltihap olur her seferinde sonra patlar .Allttan 4. Dişi 2 ay bembeyaz diş gezdi patlamadı . En sonunda patlayınca kulağına bastı yapmış oğlum hayatında ilk kez hastalandı 🤦🏻‍♀️ O zaman
Tuce gerçekten şu an kendimi bir yerden atmak istiyorum 😂 ama uygun alan ve zaman yok :D

Ben ban alırım o konuda hdhshd
Dün Kv görümce içli köfte yapıyorlarmış bize de yapıyorlarmış . Bende eşime dedim ki ne zaman yiyecekmişiz yaza izne gittiğimizde yeriz artık 🤣🤣🤣. Kv aklınca şöyle düşünüyor bence biz taşınırken onu da çağıracağız o benim oğlana bakacak biz annem kardeşim filan ev taşıyacağız oda torunuyla zaman geçirecek 🤣 gelirken de içli köfteyi bize getirecek 😁 ama yanılıyor taşınırken onu davet eden kabul eden olmayacak

Dün Kv görümce içli köfte yapıyorlarmış bize de yapıyorlarmış . Bende eşime dedim ki ne zaman yiyecekmişiz yaza izne gittiğimizde yeriz artık 🤣🤣🤣. Kv aklınca şöyle düşünüyor bence biz taşınırken onu da çağıracağız o benim oğlana bakacak biz annem kardeşim filan ev taşıyacağız oda torunuyla zaman geçirecek 🤣 gelirken de içli köfteyi bize getirecek 😁 ama yanılıyor taşınırken onu davet eden kabul eden olmayacak
O ne kıaz öyle :D ulan ne değişik tip varsa gelip buluyor.

Back