- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.681
Bana Diyor Nau Nau ay o konuya yorum yazdım kıazz. Otele yerleştirirdim dedim ;D hani görümce isyanına. Of çok moralim bozuk yaw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden böyle yaw. O kadar negatifimki. 1 yaş atağı varmış , büyük sıçrama. Onu yaşıyormuş. Dişleri de patladı 2 tane. O sıçramıyor adeta ağzıma…Ay günaydın bir önceki gece mis gibi uyuyan oğlum dün gece saat 03:00 de yanına çağırdı gittim kucağıma geldi bizim yanımıza aldım çocuk dön dön düzgün uyuyamadı durup durup ağladı sustu filan eşim bu akşam nöbetçiyim az önce gitti taaa yarın akşam gelecek
Hangi dişi patladıNeden böyle yaw. O kadar negatifimki. 1 yaş atağı varmış , büyük sıçrama. Onu yaşıyormuş. Dişleri de patladı 2 tane. O sıçramıyor adeta ağzıma…
Alt ve üst önlerden. Zaten üstte 4 altta 3 dişi vardı ama bu gelenler çok zorladıHangi dişi patladı
8. Dişi yani dimi ? Alttan 4. Dişi çıkarken benim oğlum 2 ay kabusu yaşadı . Zaten dişleri hep çok zor çıkar iltihap olur her seferinde sonra patlar .Allttan 4. Dişi 2 ay bembeyaz diş gezdi patlamadı . En sonunda patlayınca kulağına bastı yapmış oğlum hayatında ilk kez hastalandı O zamanAlt ve üst önlerden. Zaten üstte 4 altta 3 dişi vardı ama bu gelenler çok zorladı
Tuce gerçekten şu an kendimi bir yerden atmak istiyorum ama uygun alan ve zaman yok8. Dişi yani dimi ? Alttan 4. Dişi çıkarken benim oğlum 2 ay kabusu yaşadı . Zaten dişleri hep çok zor çıkar iltihap olur her seferinde sonra patlar .Allttan 4. Dişi 2 ay bembeyaz diş gezdi patlamadı . En sonunda patlayınca kulağına bastı yapmış oğlum hayatında ilk kez hastalandı O zaman
Seninkininde mi o dişi patlıyor tam anlamadım beynim çalışmıyor Oğlan şuna beton mikseri izliyor camdanTuce gerçekten şu an kendimi bir yerden atmak istiyorum ama uygun alan ve zaman yok
Alt üst patlıyor işte yakınsa o dişi de patlar xjdjjd of delice ağlamak istiyorum , saatlerceeee !Seninkininde mi o dişi patlıyor tam anlamadım beynim çalışmıyor Oğlan şuna beton mikseri izliyor camdan
Hala anlamadımAlt üst patlıyor işte yakınsa o dişi de patlar xjdjjd of delice ağlamak istiyorum , saatlerceeee !
Bdv konu açıp dertlerimi anlatmak istiyorum ne dersinTuce gerçekten şu an kendimi bir yerden atmak istiyorum ama uygun alan ve zaman yok
Ayyyy bu arada söylemeyi unuttum phılıps efsaneeeeeeeeeeAlt üst patlıyor işte yakınsa o dişi de patlar xjdjjd of delice ağlamak istiyorum , saatlerceeee !
Aç konun taşınıp ban alırsınBdv konu açıp dertlerimi anlatmak istiyorum ne dersin
Niye yaaa taşınmaktan filan söz edeceğim işte bir sürü derdim var arabada Kv konusu eklerim bak misssAç konun taşınıp ban alırsın
Ben ban alırım o konuda hdhshdNiye yaaa taşınmaktan filan söz edeceğim işte bir sürü derdim var arabada Kv konusu eklerim bak misss
Dün Kv görümce içli köfte yapıyorlarmış bize de yapıyorlarmış . Bende eşime dedim ki ne zaman yiyecekmişiz yaza izne gittiğimizde yeriz artık . Kv aklınca şöyle düşünüyor bence biz taşınırken onu da çağıracağız o benim oğlana bakacak biz annem kardeşim filan ev taşıyacağız oda torunuyla zaman geçirecek gelirken de içli köfteyi bize getirecek ama yanılıyor taşınırken onu davet eden kabul eden olmayacakBen ban alırım o konuda hdhshd
O ne kıaz öyle ulan ne değişik tip varsa gelip buluyor.Dün Kv görümce içli köfte yapıyorlarmış bize de yapıyorlarmış . Bende eşime dedim ki ne zaman yiyecekmişiz yaza izne gittiğimizde yeriz artık . Kv aklınca şöyle düşünüyor bence biz taşınırken onu da çağıracağız o benim oğlana bakacak biz annem kardeşim filan ev taşıyacağız oda torunuyla zaman geçirecek gelirken de içli köfteyi bize getirecek ama yanılıyor taşınırken onu davet eden kabul eden olmayacak
Bence aynen böyle düşünüyor . bize ne zaman yiyeceğimiz için içli köfte yapılıyor onu çözemedim ki ? Bana söylese ben hemen ne zaman yiyeceğiz ki yapıyorsun derdimO ne kıaz öyle ulan ne değişik tip varsa gelip buluyor.