Çıldırmama ramak kaldı.

Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda bandanadan başka şey takamadım daha
Benim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.

Benim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.
Ay inşallah. 8,5 oldu böyle 4 aylıkken tamamen dökülmüştü. Sonra yeniden çıktı ama çok yavaş uzuyor.

Eklentiler

• 5FEB229D-ACC1-43EE-92DE-1DC065032D31.png
    683,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda bandanadan başka şey takamadım daha
Benim oğlan doğduğunda aşırı saçlıydı hala öyle şuan kafasında
Kıazzzzzz yerimmm onuuuunnn o ellerini

Ahah maşallah ona yapsın tabi
Herşeye ağlıyor kızlar ya dün gece uyumadık ya onunda etkisi var

Eklentiler

• image.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 44
Tuvalete girdim oda yanıma sonra katı sabunu avuçladı sıktı oradan gözüne sürdü dur demeye kalmadı

Sakın kestirmee
Asla çok tatlı oluyor yaaa ön taraflarındaki küçük bebek saçları da iyice uzadı artık . Eşim alt tarafları traş ediyor berbercilik oynuyorlar güya . En son Traşta oğlan makinayı eline geçirdi saçma sapan bir yerden kocaman saç kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…