- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.581
Dur sorayım bi burada en fazla 500 dür kira 1500 zatenBenim aidat 1300₺bunu düşün evi tutarken.
Ahaha çok şeker
Kıazzzzzz yerimmm onuuuunnn o elleriniBenim oğlan çorba yapmaya karar vermiş bakın
Benim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş yane zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda bandanadan başka şey takamadım daha
Ay inşallah. 8,5 oldu böyleBenim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.
Ahah maşallah onaBenim oğlan çorba yapmaya karar vermiş bakın
Anam sarışın senin kiiAy inşallah. 8,5 oldu böyle4 aylıkken tamamen dökülmüştü. Sonra yeniden çıktı ama çok yavaş uzuyor.
Benim oğlan doğduğunda aşırı saçlıydı hala öyle şuan kafasındaKızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş yane zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda bandanadan başka şey takamadım daha
Kıazzzzzz yerimmm onuuuunnn o ellerini
Herşeye ağlıyor kızlar ya dün gece uyumadık ya onunda etkisi varAhah maşallah onayapsın tabi
Ay saç rengi şahanee. Bi kara kız benimki desenizeBenim oğlan doğduğunda aşırı saçlıydı hala öyle şuan kafasında
Herşeye ağlıyor kızlar ya dün gece uyumadık ya onunda etkisi var
Benim oğlanın saçı aynı senin kız gibiydi sonra bir anda sarardıAy saç rengi şahanee. Bi kara kız benimki desenize
Zor gibi yaw. Babası esmer ben kumral.Benim oğlanın saçı aynı senin kız gibiydi sonra bir anda sarardı
Bizde öyleydik işteZor gibi yaw. Babası esmer ben kumral.
Sakın kestirmeeBizde öyleydik iştebana döndü çocuk
AslaSakın kestirmee
Hee zengin bebesiAnam sarışın senin kii
Evet büyüdükçe açılıyorBenim oğlanın saçı aynı senin kız gibiydi sonra bir anda sarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?