- 2 Ağustos 2013
- 35.520
- 109.005
- 798
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Keşke burnum falan fake olacağına , bebem fake olaydıKız ole deme siz gerçek annelersiniz
Çocuk,çocuk gibi olmadan ne anlamı var
Eve güneş girmiyor bacımmm . O bile kaçıyor bizdennBenim çocuk bir ara öyle çok ağlıyordu ki evdeki çiçekler öldü. Ne toprak değişimi ne de vitaminler kurtardı garipleri.
Bastır canımBizim çocuklarımızın ergenliği iyi olacak bi kere tamam mı, sen bebekliği kolay geçirmenin cezasını çekiyorsun şimdi
Bebekligi zor olanın ergenligi daha zor olurmuşKeşke burnum falan fake olacağına , bebem fake olaydınasıl tesekli o yaw
Ah canım35ten sonra bir daha dusunuruz bu cocuk mevzusunu diyorum ama o yaştan sonra boyle şeyler olursa kafam kaldirmaz benim, eşimin kafasi hiç çekmez zaten.
Neden yemegini yiyip sessizce durmuyor bu bebeklerBoyle eziyet olmasa yapmak isterdim.
Mandalina yemeyek istedi , şimdi hepsini sinirle saçıyor. E dedim olabilirrrr
Kumdan kaleleri yıktılar bu bebeler. İçimde bir yandan JLo bir yandan kibariye çalıyor. Anlatabildim mi ?Bir suredir algıda seçicilik midir nedir hep boyle konular, yorumlar görüyorum.
Bebek sahibi olmaktan korkar oldum.
Yazın plajda saatlerce kumdan kale yapan anneler görüp ışık hızıyla soğumuştum zaten.
O gün bugündür korkuyorum.
Valla bol sabır diliyorum zorluk çeken annelere.
Bitmedi atakları. Daha kötüsünğ söylim mi bende 31. Yaş ayağına girdim sayesinde . Deli dana gibi oraya buraya koşşuyommmGir beybisi gugila, yaz bebeklerde atak haftasi hesaplama diye. Bak bakem atakta mi öbür beybisi
Bu ara bana yapıştı. Düşmüyor yakamdan. Eşimle çok güzel duruyordu ama artık onu da istemiyor. Bir de eşimin kendi işi. Sabah erken açıp , gece yarısına kadar bekliyorsana ıyı bır haberım var :)
hep bu yasta kalmıyor buyuyor ve gecıyor bu gunleren azından bu gunlerın gececegını bılıyorsun belkı ıcın rahatlar dedım
gercekten cok zor donemler ... ama esının destegı cok onemlı mesela ısten eve geldıgınde mama veya sagılmıs sutunu versın ya da sen nasıl beslıyorsan beslersın ona bırak ve dusa gır sonra da uyu... esın gece 12 ye kadar kendısı baksın o sırada dınlenmıs olursun ısın varsa yaparsın kendıne zaman ayırırsın
haftasonu mesela esıne bırak bebegını 1 -2 saatlıgıne dısarı cık bunu yapmak zorundasın yoksa takarsın hunılerı ust uste :)
Varsa alırım bi dal. Elden ele uzatın bana daaaYok mu çocuğu süs çocuk gibi olan sessiz sakin gıkı çıkmayan anam tüm bebeler mi canavarz kuşağı işte...
Maşallah pek atılgan bir bebekSizde insansınız yani normal bunalmanız.
Atak döneminde falan mı acaba ondan mı böyle ki bebiş
Offf Allah sabır versin diyor kaçıyorumMaşallah pek atılgan bir bebekhiç bitmiyor atması da saçmasıdaaa
Yok aslında en anne olamayacak kişi yaptıysa siz de yaparsınız ( o kişi >>> ben )Anneler mucizedir ben asla olamam bence
Gel canım kaçma , acıtmayacak… sadece ölüyor ruhun o kadarOfff Allah sabır versin diyor kaçıyorum
Bana ne olm sizin bebek konunuzdan. Bebem yok benim
Ben de öyleyimYok aslında en anne olamayacak kişi yaptıysa siz de yaparsınız ( o kişi >>> ben )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?