Çıldırmama ramak kaldı.

Bizim çocuklarımızın ergenliği iyi olacak bi kere tamam mı, sen bebekliği kolay geçirmenin cezasını çekiyorsun şimdi
Bastır canım cesmoss bix uyumuyor ile uyurken sen sinir krizi geçiren bebenle uğraşacaksın yaşasın kötülük

Ah canım bilio musun geçen arkadaşlarla buluştum. Bebek annemdeyfi ben bi süslendim kekolar hep öyleyim sanıp özendi bende bozmadım onları

Kumdan kaleleri yıktılar bu bebeler. İçimde bir yandan JLo bir yandan kibariye çalıyor. Anlatabildim mi ?

Bu ara bana yapıştı. Düşmüyor yakamdan. Eşimle çok güzel duruyordu ama artık onu da istemiyor. Bir de eşimin kendi işi. Sabah erken açıp , gece yarısına kadar bekliyor
Bana huni modeli atar mısın? Yaptırayım ondan…

Anneler mucizedir ben asla olamam bence

Arkadaşlar keşke insta mam olsamda KIRMIZI BALIK şarkısına bulduğum koreografiyi göstersen size Kırmızı balık şarkısının yazarı bana ödül falan verir Allahım ne diyorum ben. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kalbi bu kadar temiz birini banlama artık Allasen

Yok aslında en anne olamayacak kişi yaptıysa siz de yaparsınız ( o kişi >>> ben )
Ben de öyleyim Yazdıklarınızı okurken bile kalbim sıkışıyor
Evdeki bebek bebek diye beynimi yiyen eş kişisi olmasa asla ve asla aklımın ucundan geçmez anne olmak:) Ki hala geçmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…