- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ahhshhahah yaa unutmamissinBen bi koşu intihar edip gelemm. Bebeğimi uyutunca bonibon yutucam bi avuç
Kız ole deme siz gerçek annelersinizHemen çık konumdan !!!! Nasıl ya ulan hani her çoxuk zorduRabbim tövbee bir daha asla yanlış bişi yapmıcam galiba bir erkek sağlam sövdü zhhsh
Pşpisiyle duvarlara da işeyebilirdiKız bunlar 10 günün patlaması ;D aslında @rosseyy gibi günde bi konu açsam böyle olmaz zannımca
Valla canım geçen bana kızdı halıya işedi. Bu bi KIZ ÇOCUĞU. Altını açarken seni kakalı velet dedim ve işedibilerek bezi çekmemi bekledi. He canım geçiyor hdjdjjdhdjdjdhdh
Pşpisiyle duvarlara da işeyebilirdi
Bizimki giderek ivme arttırıyor
Bir gün koltuktan başladı yukarı duvara kadar attırıp bitirdi
Bizim çocuklarımızın ergenliği iyi olacak bi kere tamam mı, sen bebekliği kolay geçirmenin cezasını çekiyorsun şimdiSizi kıskanıyorum işte keşke benimde olsa
Siz bide ergenligi görün
Benimki tuvalet eğitimi alıyordu. Gece krizle uyandı. Çırpınıyor ağlıyor. Altında bezi yok. İseyecek belli, tuvalete götürüyoruz yok, lazimlik getirdik yok. Altı çıplak tabi koşuyor ağlıyor en son lazimligi fırlatıp sırrr diye salonun ortasına yeni yikattigim halının üzerine işedi bunu unutamıyorumPşpisiyle duvarlara da işeyebilirdi
Bizimki giderek ivme arttırıyor
Bir gün koltuktan başladı yukarı duvara kadar attırıp bitirdi
Yap yap sende yap bizden daha mutlu olmaya hakkım yok onun meali
Üç çocuk ? Üç çooğğğğğ cukÜzülmeyin,ben 3 çocuğumu tek basina büyüttüm.,var yani yalniz buyutenler:)
Evet geçecek,gece uykunuzu cogaltabilseniz çok daha iyi dayanirsiniz..
Parti…. Parti deme Allasenn. Şu an uyandı mandalina yemek istiyorNeyse tutayım biraz daha içimde
Sonra büyük parti
Benimki travmaya dönüştüYeni fobi açıldı, anne olma fobisi
Ah ondan da bahsedeyim. Günlük tutmaya başladım. Ama sonra günlüğü yırtmaya karar verdim. Doğumdan önce ve sonrasını okuyunca çocumun psikolojisi bozulmasın diye. Canım yavrum bir an önce gel diye başlayıp, ah yavrum keşke biraz daha duraydın ile bitti hxjdjdjdHer detayı yaz günlük yap büyünce ver eline okusun... .
Benim de gocam yok. Gocasızım tamam mı! Statüm düşük kızım bir kere, bekar gadınları 25'ten sonra adamdan saymıyolllaaa
Kız sizi başıma Amerika mı yolladı ? Bu konu üzüntü içeriyorBen oturuyorum aaaa benim bebem yoktu dimi
Benimki girdi galiba 9,5 ayında. Söylemesi ayıp biraz ileri zekkalı da yafrum xhnshsh off ağlıyorum şu an aslındaaaaqOhhhhh bi güzel patlamışsınnn
O doğum var ya işte o herşeyin fragmanı.Bnmkide diş çıkarıyor. Tadından yenmiyorr valla
Ama napalım evlat paşa paşa çekecez kahrını.
Bunlar bişey değil. Ben asıl 2 yaş sendromunu bekliyom. İlk ergenlik
Mandalina yemeyek istedi , şimdi hepsini sinirle saçıyor. E dedim olabilirrrrDoğuştan asabi anam senınkı demek
Yok mu çocuğu süs çocuk gibi olan sessiz sakin gıkı çıkmayan anam tüm bebeler mi canavarBenimki travmaya dönüştüsen yine iyi fobide kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?