- Konu Sahibi bubendegilim
-
Oğlum doğduğunda ben de aynı şeyleri yaşadım üstelik eşim gorevdeydi ve yanımıza gelemedi sonra korona yüzünden ayrı kaldık derken oğlum şuan 25 aylık. Evet çocuk büyütmek çok zor. İlk 6 ay kolikti uyumaz sürekli aglardı. Artık yaşamak istemiyodum. Her gece aglayarak dua ederdim Allah'ım oglumunda benim de canımızı al kurtar bizi diye. Banyoyu zar zor yapardım kişisel bakım hak getire. Diş fircalamak da dahil. Yaşamak istemediğim için kendime bile saygım kalmamıştı. Banyoya girip saçlarımı makasla kestim ve böyle yaşamaya devam ettim. Ben her gün ölmeyi isterken zaman aktı geçti . Geçiyo ve yalnız değilsin. Senden başkaları da bunu yaşıyo.Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Ulan tez vakte beşizzz hxbshdhhshshshd Kudrişş komşum olsanaBana ne olm sizin bebek konunuzdan. Bebem yok benim(beddua etmeyin litfin)
Eşim 2. Yapalım diyorBen de öyleyimYazdıklarınızı okurken bile kalbim sıkışıyor
Evdeki bebek bebek diye beynimi yiyen eş kişisi olmasa asla ve asla aklımın ucundan geçmez anne olmak:) Ki hala geçmiyor da
YaaaaOğlum doğduğunda ben de aynı şeyleri yaşadım üstelik eşim gorevdeydi ve yanımıza gelemedi sonra korona yüzünden ayrı kaldık derken oğlum şuan 25 aylık. Evet çocuk büyütmek çok zor. İlk 6 ay kolikti uyumaz sürekli aglardı. Artık yaşamak istemiyodum. Her gece aglayarak dua ederdim Allah'ım oglumunda benim de canımızı al kurtar bizi diye. Banyoyu zar zor yapardım kişisel bakım hak getire. Diş fircalamak da dahil. Yaşamak istemediğim için kendime bile saygım kalmamıştı. Banyoya girip saçlarımı makasla kestim ve böyle yaşamaya devam ettim. Ben her gün ölmeyi isterken zaman aktı geçti . Geçiyo ve yalnız değilsin. Senden başkaları da bunu yaşıyo.
Etmem etmem korkma. Çok komşu bebesi büyüttüm ben, sana da el atarızUlan tez vakte beşizzz hxbshdhhshshshd Kudrişş komşum olsanagerçi sen dava edersin bizi
El atarız diyenler şu an uykudaEtmem etmem korkma. Çok komşu bebesi büyüttüm ben, sana da el atarız
Yok ona hiç ellemiyorum ama fark eder mi ? Bağırdığımı görünce o da korkuyor. Hiç kötü anne falan değiliz , sadece çocuk büyütmek eskisinden bin katlı zor. Böyle düşünmeyin sakın.Siz iyi bir annesiniz eminim,çocuğunuzu sinirlenince hirpalamiyorsunuzdur.Ben maalesef zaman zamn bnu yapıyordum.Cunku annelik bana da çok zor gelmişti,sinirlerime hakim olamayıp bağırıyordum.Bir kaç aydır herseyin farkına vardım.Ama öyle davrandığım zamanlar aklima gelince kendimi kötü anne olarak görüyorum Sanırım siz değil ama kötü anne benim.
En kesin çözüm kolay gelsinEşim 2. Yapalım diyorgebertesim var herifi
Sağ ol cok realist davrandınValla söyleyeyim geçmiyor, digeri bitse beri ki baslıyor. O kadar huysuz bi bebegim vardı ki bütün apartman yardıma gelirdi yine de olmazdı. Şu an 10 yasında hala huysuzama artık kendine bakabiliyor bagımlılıgı kalmadı o yöndem rahatım.
Benim gibi yap şükretBana ne olm sizin bebek konunuzdan. Bebem yok benim(beddua etmeyin litfin)
Birilerinin gercegi söylemesi lazım ki durumu kabullen yoksa bekle bekle yalan bi pollyanacılıkkk oluyor durumSağ ol cok realist davrandınherkes geçecek diyor asla geçmedi valla.
Hemen dogum kontrol hapımı alayimKumdan kaleleri yıktılar bu bebeler. İçimde bir yandan JLo bir yandan kibariye çalıyor. Anlatabildim mi ?
9 buçuk ayına kadar getirmişsinBenimki girdi galiba 9,5 ayında. Söylemesi ayıp biraz ileri zekkalı da yafrum xhnshsh off ağlıyorum şu an aslındaaaaq
Ya kıyamazsın ki9haftalık hamileyim hayvan gibi uyuyorum uyanırsam da yat zıbar kız bu günlerin tadını çıkar diyorum...biliyorum çünkü uykusuz gecelerin geleceğini...uzun bir süre geçmeyecek de ...bunun dişi var,yemek yedirme derdi var, tuvalet eğitimi var, 2 yaş sendromu var ,5 yaş sendromu var...dicekler ki madem niye korunmadın valla bilmiyorum akıl tutulması yaşadım heralde...benki çocuk sahibi olmayı kabus olarak görür ,anne olmayacağim derdim... şu konuyu okuyunca korkularımda haklı olduğumu anlıyorum... ne diyeyim "göte giren şemsiye açılmazmış" tüm annelere sabır ver yarabbim
bide bu bebekler ağlaya ağlaya susmazmı acababen ağlayınca aç değilse birde altı pis değilse "ağlarsan ağla len " deyip g.tümü dönüp yatarım diyom
evet kıyamama ihtimalim de yüksekYa kıyamazsın ki
Ah aynı benim oğlumun bebek halleri... bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama atak dönemidir ya da daha büyükse dış çıkarıyor olabilir..Saydığınız şeyleri birbir yaşadım,iki yaş birinci dönüm noktası,üç yaş ikinci dönüm noktası oldu benim için, rahatladım yani.. geçecekÖncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Ha ha ha ha ha ha ha ha9haftalık hamileyim hayvan gibi uyuyorum uyanırsam da yat zıbar kız bu günlerin tadını çıkar diyorum...biliyorum çünkü uykusuz gecelerin geleceğini...uzun bir süre geçmeyecek de ...bunun dişi var,yemek yedirme derdi var, tuvalet eğitimi var, 2 yaş sendromu var ,5 yaş sendromu var...dicekler ki madem niye korunmadın valla bilmiyorum akıl tutulması yaşadım heralde...benki çocuk sahibi olmayı kabus olarak görür ,anne olmayacağim derdim... şu konuyu okuyunca korkularımda haklı olduğumu anlıyorum... ne diyeyim "göte giren şemsiye açılmazmış" tüm annelere sabır ver yarabbim
bide bu bebekler ağlaya ağlaya susmazmı acababen ağlayınca aç değilse birde altı pis değilse "ağlarsan ağla len " deyip g.tümü dönüp yatarım diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?