• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bizim çocuklarımızın ergenliği iyi olacak bi kere tamam mı, sen bebekliği kolay geçirmenin cezasını çekiyorsun şimdi :63:
Bastır canım :D cesmoss bix uyumuyor ile uyurken sen sinir krizi geçiren bebenle uğraşacaksın :D yaşasın kötülük 🤘

35ten sonra bir daha dusunuruz bu cocuk mevzusunu diyorum ama o yaştan sonra boyle şeyler olursa kafam kaldirmaz benim, eşimin kafasi hiç çekmez zaten. 😁
Neden yemegini yiyip sessizce durmuyor bu bebekler 🥺 Boyle eziyet olmasa yapmak isterdim. 😁
Ah canım :D bilio musun geçen arkadaşlarla buluştum. Bebek annemdeyfi ben bi süslendim :D kekolar hep öyleyim sanıp özendi bende bozmadım onları :D

Bir suredir algıda seçicilik midir nedir hep boyle konular, yorumlar görüyorum.

Bebek sahibi olmaktan korkar oldum.

Yazın plajda saatlerce kumdan kale yapan anneler görüp ışık hızıyla soğumuştum zaten.:KK55:

O gün bugündür korkuyorum.

Valla bol sabır diliyorum zorluk çeken annelere.
Kumdan kaleleri yıktılar bu bebeler. İçimde bir yandan JLo bir yandan kibariye çalıyor. Anlatabildim mi ? 😂

sana ıyı bır haberım var :)
hep bu yasta kalmıyor buyuyor ve gecıyor bu gunler :KK53: en azından bu gunlerın gececegını bılıyorsun belkı ıcın rahatlar dedım

gercekten cok zor donemler ... ama esının destegı cok onemlı mesela ısten eve geldıgınde mama veya sagılmıs sutunu versın ya da sen nasıl beslıyorsan beslersın ona bırak ve dusa gır sonra da uyu... esın gece 12 ye kadar kendısı baksın o sırada dınlenmıs olursun ısın varsa yaparsın kendıne zaman ayırırsın

haftasonu mesela esıne bırak bebegını 1 -2 saatlıgıne dısarı cık bunu yapmak zorundasın yoksa takarsın hunılerı ust uste :)
Bu ara bana yapıştı. Düşmüyor yakamdan. Eşimle çok güzel duruyordu ama artık onu da istemiyor. Bir de eşimin kendi işi. Sabah erken açıp , gece yarısına kadar bekliyor 🥲
Bana huni modeli atar mısın? Yaptırayım ondan…

Arkadaşlar keşke insta mam olsamda KIRMIZI BALIK şarkısına bulduğum koreografiyi göstersen size 😂Kırmızı balık şarkısının yazarı bana ödül falan verir :D Allahım ne diyorum ben. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kalbi bu kadar temiz birini banlama artık Allasen :D

Yok aslında en anne olamayacak kişi yaptıysa siz de yaparsınız ( o kişi >>> ben ) :KK70:
Ben de öyleyim😀 Yazdıklarınızı okurken bile kalbim sıkışıyor🙃
Evdeki bebek bebek diye beynimi yiyen eş kişisi olmasa asla ve asla aklımın ucundan geçmez anne olmak:) Ki hala geçmiyor da😀

Back