- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
- Konu Sahibi bubendegilim
Şuan sinirden agliyorum mesela olsun ,öldurmeyen aci guclendiriyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişi hep geliyor 4 ayda başladı diş çıkartmaya. Bu başka bir cinnet hali.Ah aynı benim oğlumun bebek halleri... bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama atak dönemidir ya da daha büyükse dış çıkarıyor olabilir..Saydığınız şeyleri birbir yaşadım,iki yaş birinci dönüm noktası,üç yaş ikinci dönüm noktası oldu benim için, rahatladım yani.. geçecek
EK:9.5 aylikmis.. Diş çıkarıyor olabilir,ağzı akıyor mu ya da pişik oluyor mu ? Bunlsr dış gelirken oluyor
Ayağımda sallamam diyordum, uyku eğitimi vermiştim. Hem ağlıyorm hem sallıyorum hem de ninni söylüyorumŞuan sinirden agliyorum mesela olsun ,öldurmeyen aci guclendiriyormus
O arada esine söv rahatlarsin ben oyle yapiyordumAyağımda sallamam diyordum, uyku eğitimi vermiştim. Hem ağlıyorm hem sallıyorum hem de ninni söylüyorum
Emzik emiyorum bende bunu tavsiye ederimO arada esine söv rahatlarsin ben oyle yapiyordum
Artik yanak iclerimi isiriyorum level atladim he bir de dis sıkmak bnim ki,senin bir sonra ki levelin :)Emzik emiyorum bende bunu tavsiye ederim
Ha ha ha ha ha ha ha ha
Şemsiyenin teli kopup batıyor bir süre sonra
Ben kk ya üye olduktan sonra değil çocuk, evlilikten de daha da korkar oldumBir suredir algıda seçicilik midir nedir hep boyle konular, yorumlar görüyorum.
Bebek sahibi olmaktan korkar oldum.
Yazın plajda saatlerce kumdan kale yapan anneler görüp ışık hızıyla soğumuştum zaten.
O gün bugündür korkuyorum.
Valla bol sabır diliyorum zorluk çeken annelere.
Bir yeri ağrıyor olabilir mi ?Dişi hep geliyor 4 ayda başladı diş çıkartmaya. Bu başka bir cinnet hali.
Kocamın suratı ve huyları var bulantı kusma onlar bu baş ağrısının yanında missşu güzel ,huzurlu günlerimin tadını çıkarayım bari gerçi pek güzel sayılmaz bulantılar arttı bu kadar çile çektirip babacı olursan bozuşuruz demeye başladım
Yok doktorada götürdüm. O gayet iyi ama sen pek iyi durmuyorsun dedi jxjdjdBir yeri ağrıyor olabilir mi ?
Sıkıntısı olduğunda anneye sariyorlar
İkizler hımm tamam anladım ben gidip bağlatayım kendimi.3 yaşında bi kiz,1 buçuk yaşındayken tekrar hamilelik şok eden doğal ikizler tek yumurta ve şuan ikizler 10 aylık kızım 3 u bitirdi, ben yeni yeni bi saçım başım üstüm başım ve yüzümle tekrar tanıstim:))
2 yaş sendromundan sonra 3 yaş nispeten kötünün iyisi, iç guveysinden hallice oldu kreşe başlayınca
Ikıncı dönem mesleğe geri dönüp bu mahşer i cümbüşten bi süreliğine de olsa uzaklasacagim günü bekliyorum. .
Su çok güzel gelsene diyemiyorum şuan bebek isteyen hiç kimseye:) sevgilerrr
Düşün düşün benim gibi amann çocukta yaparım kariyerde kafasında olma :SValla geçen hastanede kadın bebekle geldi bebiş cok tatlı sevdik biraz uzaktan anne salmış kendini (cok normal) ama bunlar gecer yani dimi dedik bu ikinci bebeğim her sey daha beter oluyor büyüdükce dedi cocugum yok yeni evliyim ama 2 3 yıla düsünüyoruz
Bir yardımcı mutlaka şart bu zenginler 3 5 cocuk nasıl yapıyor anlıyoruz gerçekten 2 3 dadıyla bizde yaparız o kadar cocuk allah size bol para ve yardımcı versin bunu cok içten diledim...Düşün düşün benim gibi amann çocukta yaparım kariyerde kafasında olma :S
Aile de varsa düşün bizim iki taraflı var ama bu piyangonun bize de vuracağını bilmiyorduk bilseydim ,ben o rahmi tanımıyorum hakim bey diyip ortadan kaldırırdım:))) şaka bi yana üç kız güzel olacak ileride ama şuan tünel çok karanlık:/İkizler hımm tamam anladım ben gidip bağlatayım kendimi.
AaahhahhhhaaaahhÜç çocuk ? Üç çooğğğğğ cuk hala yazabildiğinize göre aklınız yerinde maşallah