• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ah aynı benim oğlumun bebek halleri... bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama atak dönemidir ya da daha büyükse dış çıkarıyor olabilir..Saydığınız şeyleri birbir yaşadım,iki yaş birinci dönüm noktası,üç yaş ikinci dönüm noktası oldu benim için, rahatladım yani.. geçecek

EK:9.5 aylikmis.. Diş çıkarıyor olabilir,ağzı akıyor mu ya da pişik oluyor mu ? Bunlsr dış gelirken oluyor
Dişi hep geliyor :D 4 ayda başladı diş çıkartmaya. Bu başka bir cinnet hali.

Bir suredir algıda seçicilik midir nedir hep boyle konular, yorumlar görüyorum.

Bebek sahibi olmaktan korkar oldum.

Yazın plajda saatlerce kumdan kale yapan anneler görüp ışık hızıyla soğumuştum zaten.:KK55:

O gün bugündür korkuyorum.

Valla bol sabır diliyorum zorluk çeken annelere.
Ben kk ya üye olduktan sonra değil çocuk, evlilikten de daha da korkar oldum 😀😀

3 yaşında bi kiz,1 buçuk yaşındayken tekrar hamilelik şok eden doğal ikizler tek yumurta ve şuan ikizler 10 aylık kızım 3 u bitirdi, ben yeni yeni bi saçım başım üstüm başım ve yüzümle tekrar tanıstim:))

2 yaş sendromundan sonra 3 yaş nispeten kötünün iyisi, iç guveysinden hallice oldu kreşe başlayınca
Ikıncı dönem mesleğe geri dönüp bu mahşer i cümbüşten bi süreliğine de olsa uzaklasacagim günü bekliyorum. .

Su çok güzel gelsene diyemiyorum şuan bebek isteyen hiç kimseye:) sevgilerrr

şu güzel ,huzurlu günlerimin tadını çıkarayım bari😅 gerçi pek güzel sayılmaz bulantılar arttı🥴 bu kadar çile çektirip babacı olursan bozuşuruz demeye başladım😅
Kocamın suratı ve huyları var 😂 bulantı kusma onlar bu baş ağrısının yanında miss :D

Valla geçen hastanede kadın bebekle geldi bebiş cok tatlı sevdik biraz uzaktan anne salmış kendini (cok normal) ama bunlar gecer yani dimi dedik bu ikinci bebeğim her sey daha beter oluyor büyüdükce dedi :D cocugum yok yeni evliyim ama 2 3 yıla düsünüyoruz

3 yaşında bi kiz,1 buçuk yaşındayken tekrar hamilelik şok eden doğal ikizler tek yumurta ve şuan ikizler 10 aylık kızım 3 u bitirdi, ben yeni yeni bi saçım başım üstüm başım ve yüzümle tekrar tanıstim:))

2 yaş sendromundan sonra 3 yaş nispeten kötünün iyisi, iç guveysinden hallice oldu kreşe başlayınca
Ikıncı dönem mesleğe geri dönüp bu mahşer i cümbüşten bi süreliğine de olsa uzaklasacagim günü bekliyorum. .

Su çok güzel gelsene diyemiyorum şuan bebek isteyen hiç kimseye:) sevgilerrr
İkizler hımm tamam anladım :D ben gidip bağlatayım kendimi.

Valla geçen hastanede kadın bebekle geldi bebiş cok tatlı sevdik biraz uzaktan anne salmış kendini (cok normal) ama bunlar gecer yani dimi dedik bu ikinci bebeğim her sey daha beter oluyor büyüdükce dedi :KK70: cocugum yok yeni evliyim ama 2 3 yıla düsünüyoruz
Düşün düşün :D benim gibi amann çocukta yaparım kariyerde kafasında olma :S

Düşün düşün :KK70: benim gibi amann çocukta yaparım kariyerde kafasında olma :S
Bir yardımcı mutlaka şart bu zenginler 3 5 cocuk nasıl yapıyor anlıyoruz gerçekten 2 3 dadıyla bizde yaparız o kadar cocuk :D allah size bol para ve yardımcı versin bunu cok içten diledim...

İkizler hımm tamam anladım :KK70: ben gidip bağlatayım kendimi.
Aile de varsa düşün bizim iki taraflı var ama bu piyangonun bize de vuracağını bilmiyorduk bilseydim ,ben o rahmi tanımıyorum hakim bey diyip ortadan kaldırırdım:))) şaka bi yana üç kız güzel olacak ileride ama şuan tünel çok karanlık:/

Sabrınızı, sükunetinizi, delirmelerinizi, aklınızı kaybetmeyi daha kararında harcamanızı tavsiye ederim. Zira daha yolun çok başındasınız 9.5 aylıkmış evladınız😄 geçmiyor da alışıyorsunuz. Size geçmiş gibi geliyor😄

Üç çocuk ? Üç çooğğğğğ cuk😬 hala yazabildiğinize göre aklınız yerinde maşallah :KK70:
Aaahhahhhhaaaahh :D
TRT büyük aile ciftligi belgeselindeki anne dokuuuuggzzz çocuk sahibi,neşeli,fit,gamsız, akli başında ya da en azindan öyle görünüyor :D
Yoruldum tabii ama aklımın bir kısmı bende halaa :D

Back