• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Amin hepimizin ki
Şuan beşik sallıyorum 🤣
Olmaz mı oluyor inşallah bu günler geçici zar zor uyuyor uykuya dalamıyor 🥶
Bebek ekmekleri üzerine labne de güzel oluyor kahvaltı seçenekleri
Bizim zamanda yulaflı kalık maması irmikli güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum tabi
Ben asla göze alamam ya 10 sene sonra da bu döngüyü :D abla naptın sen yaaa :D

Ya ne bileyim ona da zararlı diyorlar. 🙁 biz de pirinç unuyla büyümüşüz de, acaba sağlıksız mı diyorum.

Bu tamamen senin dunya görüşüne baglı.. Mesela ben organik meselesine de karsıyım.. Organik dıyıp ne hileler yapıolar, arkadasımın esı calıstı da neler anlatıo organikle ılgılı.. Bebek irmiği bebek bilmem nesi.. Ben sahsen inanmıyorum.. Hepsı para tuzagı.. Cagımızda temız beslenmek hayal gibi bence sehır ınsanı için..

Bızım doktor ek gıdaya gecınce önerdi pirinç unu.. Ama doktorun onermedıyse verme derim.. Sonucta doktoruna bizden daha cok guvenmelısın cunku senı ve cocugunu en ıyı o bilir🤗

Sağlıksız mısın ? :KK70: ben değilim valla :KK70: kışım bile zor hasta oluyorum. Şimdiki bebekler fossss.
Yani şu an yok ama bu kadar şeker tansiyon hastalığı hep bebekken yedirdiklerinden diyorlar. Zor hasta olduğumu söyleyemicem ben oluyorum genelde 🤣

Bu tamamen senin dunya görüşüne baglı.. Mesela ben organik meselesine de karsıyım.. Organik dıyıp ne hileler yapıolar, arkadasımın esı calıstı da neler anlatıo organikle ılgılı.. Bebek irmiği bebek bilmem nesi.. Ben sahsen inanmıyorum.. Hepsı para tuzagı.. Cagımızda temız beslenmek hayal gibi bence sehır ınsanı için..

Bızım doktor ek gıdaya gecınce önerdi pirinç unu.. Ama doktorun onermedıyse verme derim.. Sonucta doktoruna bizden daha cok guvenmelısın cunku senı ve cocugunu en ıyı o bilir🤗
Organik yumurta mesela bence tamamen yalan :D ben hiç bir organiğe inanmıyorum.

Yani şu an yok ama bu kadar şeker tansiyon hastalığı hep bebekken yedirdiklerinden diyorlar. Zor hasta olduğumu söyleyemicem ben oluyorum genelde 🤣
Yaw bu devirde de herkes kanser oluyor. Hayta ufacık çocuklarda bile var. Yani tabi senin görüşün:D ama benim babam gıda sektöründe ve balın artık çoook zor bulunduğunu söylüyor. Hepsinin için glikoz dolu.

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :KK70: 636366363 Tane konu açabilirim.
bu benim ama sen anlatınca çok tatlı olmuş😂😂

Ay karda kışta zor olmaz mı yaw ? Biraz daha sabretsen mi ? Ama güzel bir site varsa taşın elbette. Hem park için çok iyi oluyor hem de güvenlik için.
Ya şimdi sana anlatayım durumu . Biz tayini uzatmak istedik eğer kabul görürse 2023 temmuzda gideceğiz buradan . Lojmana oturmamıştık ama çocuk olduktan sonra çok zor oluyor . Çocukla ya lojmanda oturacaksın ya sitede cadde üzeri sıkıntı . Parka gitmek için çocuğu giydir arabaya bin orduevinde git park et geri dönüşte kapının önünde yer bulamam paniği yordu beni . Birde evin duvarları artık kirlendi Buda bende sinir oluşturuyordu . Ya içime saçma sapan bir soğukluk gelmişti evle ilgili. Ev ısınmıyordu. Neyse bugün ev sahibi eşimi aramış paraya sıkıştım satacağım diye bu arada alt katta onun evi orayı da satıyor. Adam İstanbul’da yiğeni burada emlakçıymış onu bize yolladı . Önce aşağı katı resim çekmiş sonra bize geldi bize dedi ki aşağı buzhane gibi yakmıyorlar hiç 🤦🏻‍♀️ Meğer benim ev ondan ısınmıyormuş 500 TL geldi faturam bu ay daha çok yanıyor adam kesin 800 gelir dedi haklı . Sırf oğlum için evden çıkmak istiyorum. 2 ay sonra burada hava ısınır misss gibi sitede oynar arkadaş edinir burada vallahi kimse yok 🤦🏻‍♀️

Az önce de yazdım, hiçbir doktora da sorgusuz sualsiz güvenmiyorum. Ama pirinç unu öneren olmadı şimdiye kadar. Hatta almayacaktım da artık değişik çeşit yedirecek bi şey bulamayınca aldım. Yemedi de zaten. Öylece duruyor. Bebek irmiği de daha ince taneli diye aldım. Onu da sevmedi zaten. Yoğurt mesela, uzunca süre vermedim. Çoğu annenin ilk yedirdiği şey. Bazı doktorlar ona da karşı. Ki onu da öyle bayılarak yemiyor, yemekle beraber verirsem ancak. Öyle kase kase asla yediremem.
Ama yumurtanın beyazını 8 aylık olunca yedirdim mesela. 1 yaşından önce vermeyin diyorlar.
Her sene her şey değişiyor. En doğrusu biraz iç güdüyle hareket etmek sanırım.
Ama pirinç olayı organikten bağımsız olarak hadi arseniği falan geçtim de karbonhidrat ağırlıklı olması pek içime sinmiyor.
Ama denicem 😁

Yaw bu devirde de herkes kanser oluyor. Hayta ufacık çocuklarda bile var. Yani tabi senin görüşün:KK70: ama benim babam gıda sektöründe ve balın artık çoook zor bulunduğunu söylüyor. Hepsinin için glikoz dolu.
Ya ben zaten aldığım herr şeyler doğal çok organik diye iddia etmiyorum arkadaşlar. Mümkün mertebe temiz içerikli şeyler vermeye çalışıyorum. İnceliyorum, okuyorum. Bu devirde herkesin hasta olmasının sebebi hala yanlış ve yetersiz besleniyor olmamız zaten. Kendin söylüyorsun doğal bir şey kalmadı diye. Atın ölümü arpadan olsun diyosan bilemem tabi :D

Canım 2.gün bant yapmadım süt bitti geceye kadar dolcak dedim. Çok zorlamadı gün içinde arada gelip sevmek istiyor. Açıyorum seviyor öpüyor kapatıyoruz. Yalnız uyumadı dün öğlen onsuz. Bugün öğlen önce 1 saat yatakta döndü durdu sonra kucağımda uyudu. Şimdilik böyle
Ya allah yardımcın olsun gölge

Valla yemegı geceleri yapıyorum.. Temızlıgı de haftada Bi gun yapıyorum eymenı kaynanama bırakıyorum.. Dip köşe yapıorm oyle buyuk temızlık olmasada😅
Bende haftada bir dip köşe yapıyorum pazartesileri . Çarşamba cuma da yerleri silip toz alıyorum yine . Robot süpürüyor günde 2 kere tüm evi. Benim ev cadde üzeri diye inanılmaz kirleniyor yaaa 🤦🏻‍♀️Yemekleri bazen akşam bazen de öğlen vs bir şekilde yapıyorum. Temizlik zor oluyor çünkü sürekli tuturuyor bir vileda ona bir kendime filan sürünüyorum.

Ya ben zaten aldığım herr şeyler doğal çok organik diye iddia etmiyorum arkadaşlar. Mümkün mertebe temiz içerikli şeyler vermeye çalışıyorum. İnceliyorum, okuyorum. Bu devirde herkesin hasta olmasının sebebi hala yanlış ve yetersiz besleniyor olmamız zaten. Kendin söylüyorsun doğal bir şey kalmadı diye. Atın ölümü arpadan olsun diyosan bilemem tabi :KK70:

Yani tabi cnm bende dıkkat edıyorum yanı ev yogurdu varken market yogurdu almamaya calısıorm mesela.. Elimden geldgnce bızde dıkkat edıorz.. Ama cok asırı tıtızlenen insanlara da saygım sonsuz.. Temızınden beslenmeyi bende ısterdm ama maddiyat cok engel🤷‍♀️ köy ürünleri cok pahalı ne yazıkki..

Back