- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.541
Evet benim oğlum 6 aylıkken blw ile başlamıştı hemde bir yandan kendim veriyordum sonra yeme reddi başlamıştı blw bitti . Ama çok fenaydı kulak zarına kadar yemek oluyordu
Bende senin gibiyim . Öyle püre hayatta yememişti herşeyi kaşık maması formül mama filan yemedi . İrmikli kavanoz mamaları yapıyordum . Zaten kuru fasulye pilav yemek istiyordu esnaf lokantası kültürü var benim oğlumdaİşte bu iyi bi şey mi?ben her şeyin organiğini falan almaya çalışıyorum. Bir sürü ek gıda ürünü aldım mesela organik pirinç unu, yok ruşeymli bebek irmiği falan asla ağzına sürmüyor. Sevmedi bunları da yer mi emin olamıyorum. Bizim gibi yemek istiyor. Ben ek gıdaya başladığımızdan beri hiç bulamaç, püre ne bileyim mama vermedim. İlk başta buharda sebze haşlayıp çatalla ezip veriyordum, sonra baya soğanlı bebek salçalı yemek yapıp yedirdim. O yüzden bunları reddediyor sanırım.
Ay çok tişikkürlerbu benim ama sen anlatınca çok tatlı olmuş
Ama yanlışın var bağyan.Bu devirde pirinç unu mu kaldı artık!Pirinç ununun çocuğa ne faydası olacak?Makarna,pilav yiyen çocuk obez olur.Ne vitamin alır. :/
Ben niye siteye hayvan gibi aidat veriyorum işte bundan.Ya şimdi sana anlatayım durumu . Biz tayini uzatmak istedik eğer kabul görürse 2023 temmuzda gideceğiz buradan . Lojmana oturmamıştık ama çocuk olduktan sonra çok zor oluyor . Çocukla ya lojmanda oturacaksın ya sitede cadde üzeri sıkıntı . Parka gitmek için çocuğu giydir arabaya bin orduevinde git park et geri dönüşte kapının önünde yer bulamam paniği yordu beni . Birde evin duvarları artık kirlendi Buda bende sinir oluşturuyordu . Ya içime saçma sapan bir soğukluk gelmişti evle ilgili. Ev ısınmıyordu. Neyse bugün ev sahibi eşimi aramış paraya sıkıştım satacağım diye bu arada alt katta onun evi orayı da satıyor. Adam İstanbul’da yiğeni burada emlakçıymış onu bize yolladı . Önce aşağı katı resim çekmiş sonra bize geldi bize dedi ki aşağı buzhane gibi yakmıyorlar hiçMeğer benim ev ondan ısınmıyormuş 500 TL geldi faturam bu ay daha çok yanıyor adam kesin 800 gelir dedi haklı . Sırf oğlum için evden çıkmak istiyorum. 2 ay sonra burada hava ısınır misss gibi sitede oynar arkadaş edinir burada vallahi kimse yok
Az önce de yazdım, hiçbir doktora da sorgusuz sualsiz güvenmiyorum. Ama pirinç unu öneren olmadı şimdiye kadar. Hatta almayacaktım da artık değişik çeşit yedirecek bi şey bulamayınca aldım. Yemedi de zaten. Öylece duruyor. Bebek irmiği de daha ince taneli diye aldım. Onu da sevmedi zaten. Yoğurt mesela, uzunca süre vermedim. Çoğu annenin ilk yedirdiği şey. Bazı doktorlar ona da karşı. Ki onu da öyle bayılarak yemiyor, yemekle beraber verirsem ancak. Öyle kase kase asla yediremem.
Ama yumurtanın beyazını 8 aylık olunca yedirdim mesela. 1 yaşından önce vermeyin diyorlar.
Her sene her şey değişiyor. En doğrusu biraz iç güdüyle hareket etmek sanırım.
Ama pirinç olayı organikten bağımsız olarak hadi arseniği falan geçtim de karbonhidrat ağırlıklı olması pek içime sinmiyor.
Ama denicem
Ya anne bebeğini ennn iyi bilen kişidir. Ben mesela 5 aylıkken balık vermiştim. Hala daha eğer konu balıksa bir lüferi yerYa ben zaten aldığım herr şeyler doğal çok organik diye iddia etmiyorum arkadaşlar. Mümkün mertebe temiz içerikli şeyler vermeye çalışıyorum. İnceliyorum, okuyorum. Bu devirde herkesin hasta olmasının sebebi hala yanlış ve yetersiz besleniyor olmamız zaten. Kendin söylüyorsun doğal bir şey kalmadı diye. Atın ölümü arpadan olsun diyosan bilemem tabi
Sebos var insta da ondan alınabilir gibi. Özellikle erişte ve makarnaları çok iyi.Yani tabi cnm bende dıkkat edıyorum yanı ev yogurdu varken market yogurdu almamaya calısıorm mesela.. Elimden geldgnce bızde dıkkat edıorz.. Ama cok asırı tıtızlenen insanlara da saygım sonsuz.. Temızınden beslenmeyi bende ısterdm ama maddiyat cok engelköy ürünleri cok pahalı ne yazıkki..
Allah rahmet eylesinMorningggg.
Ece erkenin kocasını öldürmüşlerr. Ulan kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Benim kalbim taş galiba üzülemedim. Karısını çok perişan etti. Eceye gün doğdu %25 miras ona kalmış. Adam aşırı zengindi.Allah rahmet eylesin
Bnde ama ne denir ki Aynen Ece’ye gün doğduBenim kalbim taş galiba üzülemedim. Karısını çok perişan etti. Eceye gün doğdu %25 miras ona kalmış. Adam aşırı zengindi.
Sağol canımYa allah yardımcın olsun gölge
Çok şaşırdım yaaaaMorningggg.
Ece erkenin kocasını öldürmüşlerr. Ulan kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Benim oğlum 25 aylık dün gece sabaha kadar mızırdandı şuan ceset gibiyimTecrübeli analarŞimdi diyiverin hele bu bebe gece hiç uyanmadan ne zaman uyur
Bana tecrübelisin demeyin unutmuşum hatırlamıyorum çoğu şeyi
11 aylığız öyle bişi yokTecrübeli analarŞimdi diyiverin hele bu bebe gece hiç uyanmadan ne zaman uyur
Bana tecrübelisin demeyin unutmuşum hatırlamıyorum çoğu şeyi
Bana göre zaten boşanacaklardı.Bnde ama ne denir ki Aynen Ece’ye gün doğdu
Eve hem yuvayı yıktı hem mirasa ortak
Bu beni üzdü11 aylığız öyle bişi yok
Benim oğlum 25 aylık dün gece sabaha kadar mızırdandı şuan ceset gibiyim
Ordan kovulmuştu bi de övülüyor muBana göre zaten boşanacaklardı.
Ya komik olan Söylemezsem olmaz izliyorum pasoo övmece
Kovamazlar çünkü bunların hepsinin her şeyini biliyor. Hala ece çok aşıktı çok aşıktıOrdan kovulmuştu bi de övülüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?