Çıldırmama ramak kaldı.

Evet benim oğlum 6 aylıkken blw ile başlamıştı hemde bir yandan kendim veriyordum sonra yeme reddi başlamıştı blw bitti . Ama çok fenaydı kulak zarına kadar yemek oluyordu şimdi normal istediği şeyleri güzelce yer . Ama yine ben yediriyorum ana yemekleri filan sanki o yediği zaman doymuyor zannediyordum

Bende senin gibiyim . Öyle püre hayatta yememişti herşeyi kaşık maması formül mama filan yemedi . İrmikli kavanoz mamaları yapıyordum . Zaten kuru fasulye pilav yemek istiyordu esnaf lokantası kültürü var benim oğlumda

Ben niye siteye hayvan gibi aidat veriyorum işte bundan.
Valla evim o kadar merkezi ki, her yere ulaşım olan , etrafı parklarla kaplı bir semt. Bir de ben site hayatına alışkınım. Diğerinde korkarım.

Ya anne bebeğini ennn iyi bilen kişidir. Ben mesela 5 aylıkken balık vermiştim. Hala daha eğer konu balıksa bir lüferi yer aşırı aşırı aşırı sever balık.
Yani ne alırsak alalım organik değil gibime geliyor Ben biraz fazla rahatım sanırım.

Sebos var insta da ondan alınabilir gibi. Özellikle erişte ve makarnaları çok iyi.
Ben o kadar titiz olan anneye helal olsun diyorum

Benim kalbim taş galiba üzülemedim. Karısını çok perişan etti. Eceye gün doğdu %25 miras ona kalmış. Adam aşırı zengindi.
Bnde ama ne denir ki Aynen Ece’ye gün doğdu
Eve hem yuvayı yıktı hem mirasa ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…