• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Şimdi benim kıza gece yatmadan yemek isteyebileceği bir şey bulmam lazım 🥲 deneyeyim evdeki pirinç unlarından irmiklerden belki yer.
Israrcı ol.
Bak ben önlük takarken ağlıyordu , süreki konuştum. Bunu takmazsan yemek yemeyeceksin dedim. Ve cidden takmadığında mama sandalyesinden almışlığım çoook. Şimdi kendi elini uzatıyor. Ben disiplinin bebekken başladığını düşünüyorum.

Övünmek gibi olmasın ama doktorum prof.
Randevu kabul etmiyor , o derece yoğun. Ve ben ne zaman onu dinlesem , gerçekten işe yarıyor. Bana sürekli doktora getirme gerek yok dedi. İstese her ay gel derdi ve ben 400₺ bayılırdım.
Ya bi de İstanbul niye bu kadar ucuz? Burda profu bırak normal uzman 500 istiyor muayene ücreti. Prof 700 falan. Sebep ne ya s.tığımın izmiri. Sinirlendim akşam akşam:D

Bide emzıge tehlıkelı dıolar ya.. Diş yapısını bozuyomus.. Bana cok sacma gelıo ben de emzık emmişim dişlerim inci gibi sıralı.. Genetık seyler bunlar.. Anne emzık vermıo snra olan anneye oluyo fıttırmak uzere oluyo.. Sureklı emzir emzir anneye yazık ya.. Emzirmeye karsı degılım ama annenın konforu da bence onemlı cocuk saglıgı acısından
2 yaşa kadar emzik verin diyorlar ama ben hiç emmemişim , kardeşlerimde öyle. Hepimiz tel taktık jdjsj
Bişi olursa taktırırım kızıma tel. Emzik olmasa ben cidden annelik yapamazdım.
Annemde diyor bu nasıl bir rahatlık böyle diye :)

Ya bi de İstanbul niye bu kadar ucuz? Burda profu bırak normal uzman 500 istiyor muayene ücreti. Prof 700 falan. Sebep ne ya s.tığımın izmiri. Sinirlendim akşam akşam:KK70:
Benim indiririm var :KK70: 400 değildir şu an eminim bi 600 falan olmuştur. Ama bak doğum fiyatlarına falan ben inanamıştım. Kuzenimle aynı zaman doğurduk Ankara da gayet uyduruk bir özel hastanede doğurdu ve 12 bin falan verdi. Ben djjdjdjdjjd yarı fiyatına :KK70:
Ve 3 gün hastanede yattım, suit oda idi :D vip yani.

Israrcı ol.
Bak ben önlük takarken ağlıyordu , süreki konuştum. Bunu takmazsan yemek yemeyeceksin dedim. Ve cidden takmadığında mama sandalyesinden almışlığım çoook. Şimdi kendi elini uzatıyor. Ben disiplinin bebekken başladığını düşünüyorum.
Önlük taktırmak başka zorla bi şeyler yedirmek başka ama. Yemeye asla zorlamam. Yemiyor musun tamam der kaldırırım. Tadını sevmediği şeyi de zorla yediremem ki, disiplin değil bu.

Önlük taktırmak başka zorla bi şeyler yedirmek başka ama. Yemeye asla zorlamam. Yemiyor musun tamam der kaldırırım. Tadını sevmediği şeyi de zorla yediremem ki, disiplin değil bu.
Hayır anlatamadım . Mutlaka denersen bulursun. Aman nasılsa yemez deme :D
Yani ısrarcı olacağın şey denemek.
Önlük olmadan asla yiyemez. Bak ASLA diyorum. Çünkü leş olur.

Benim indiririm var :KK70: 400 değildir şu an eminim bi 600 falan olmuştur. Ama bak doğum fiyatlarına falan ben inanamıştım. Kuzenimle aynı zaman doğurduk Ankara da gayet uyduruk bir özel hastanede doğurdu ve 12 bin falan verdi. Ben djjdjdjdjjd yarı fiyatına :KK70:
Ve 3 gün hastanede yattım, suit oda idi :KK70: vip yani.
Evet doğum fiyatları da öyle maalesef. Zincir bi hastanede doğum yaptım. Ankara ve İstanbul’daki şubeleri burdan ucuzdu 🤦🏻‍♀️

Hayır anlatamadım . Mutlaka denersen bulursun. Aman nasılsa yemez deme :KK70:
Yani ısrarcı olacağın şey denemek.
Önlük olmadan asla yiyemez. Bak ASLA diyorum. Çünkü leş olur.
Tamam da disiplin falan dedin verdiğin örnek yanlış:D bana mı disiplin uyguluyon sen? :D

İşte bende bu hatayı yapıyordum. Doktor mutlaka 3 öğün yemeli 6 aydan sonra ve akşam da 5-6 gibi sok yemeği yedir. Sonrasında 2 saat geçince de kaşık mama ver dedi. Ve gerçekten ben buna uyduğum zamanlar çok eahatım. Ama uymazsam o gece sabah olmuyor. Saatleri düzenle mutlaka. Bir de internetten sebzeli makarna aldım , allahım nasıl yiyor sana anlatamam. Üzerine darımsaklı yoğurt döküyorum. Şapır şapır yiyor. Mesela yarın sabah pişi yapıcam :KK70: ona da bayılır.
Dediğiniz yemek düzeni çok güzel
Bnde 10 yıl önce oğlumu aynı düzende beslerdim kaşık maması tok tutuyor uykusuda bölünmemiş oluyor
İnşallah kızımda da aynı düzenle devam edecem
Bebiişiniz sağlıkla büyüsün uykusu bol olsun

Dediğiniz yemek düzeni çok güzel
Bnde 10 yıl önce oğlumu aynı düzende beslerdim kaşık maması tok tutuyor uykusuda bölünmemiş oluyor
İnşallah kızımda da aynı düzenle devam edecem
Bebiişiniz sağlıkla büyüsün uykusu bol olsun
Ay teşekkür ederim deneyimli ana.
Valla kendimce bi şeyler yapıyorum. 10 yıl sonra zor olmadı mı ya 😬
İnşallah siz de güzellikler içinde büyütün.

Ahh yese keşke. Denicem ama tekrar.

Biz bayagı uzun sure verdık pırınc unu.. Vermesek bu dişlerden dolayı hiçbişey yıyemıodu bitek pırınc unu.. Hep o kılo aldırdı bıze.. Bu kış sebze yemıorz nıyeyse.. Corba makarna pılav kofte bicimde ılerlıorz.. Iyıce şişti makarna yiye yiye 😐

Biz bayagı uzun sure verdık pırınc unu.. Vermesek bu dişlerden dolayı hiçbişey yıyemıodu bitek pırınc unu.. Hep o kılo aldırdı bıze.. Bu kış sebze yemıorz nıyeyse.. Corba makarna pılav kofte bicimde ılerlıorz.. Iyıce şişti makarna yiye yiye 😐
Anamm ısır kıazz :s
Benimki dünyayı yese de cılız :D balerin yapacam kızımı.

Ay teşekkür ederim deneyimli ana.
Valla kendimce bi şeyler yapıyorum. 10 yıl sonra zor olmadı mı ya 😬
İnşallah siz de güzellikler içinde büyütün.
Amin hepimizin ki
Şuan beşik sallıyorum 🤣
Olmaz mı oluyor inşallah bu günler geçici zar zor uyuyor uykuya dalamıyor 🥶
Bebek ekmekleri üzerine labne de güzel oluyor kahvaltı seçenekleri
Bizim zamanda yulaflı kalık maması irmikli güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum tabi

Ya ne bileyim ona da zararlı diyorlar. 🙁 biz de pirinç unuyla büyümüşüz de, acaba sağlıksız mı diyorum.

Back