- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.121
Burada bi kesim var , biride benim hep linç jdjdjjdAynı paylaşımı zamanında ben de yaptım ve sizin gibi sen lincci abla sakin ol demedigim için veya şakaya vurmadigim için linç yedim ağzıma s...tilar resmen Allah onları da o hale dusursun ne diyeyim
Bir de onlara sinirlendim diye ben de ban yedimBurada bi kesim var , biride benim hep linç jdjdjjd
Aslında bana da kira ile ilgili konum vardı , orada linçlemeye çalıştılar ama ben onlarla da alay ettim
Bir hafta ban almamaya niyet ettimamen.
Delicesine çocuğum olsun isterdim, gece gündüz dualar ederdim. Ağlardım, yakarırdım. Sürekli araştırmalar bilmem neler. Şükür çok beklemeden oldu bebeğimiz. Ama doğumdan sonra acaba dedim bu kadar istemese miydim? Sanki imtihan oldu bana çok istediğim için Rabbim sınadı beni gibi. Ya da annelik böyle de bana ağır geliyor her neysee benim bildiğim tek şey var benim oğlan biraz zor bir velet.Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Hoş gelmişsenDelicesine çocuğum olsun isterdim, gece gündüz dualar ederdim. Ağlardım, yakarırdım. Sürekli araştırmalar bilmem neler. Şükür çok beklemeden oldu bebeğimiz. Ama doğumdan sonra acaba dedim bu kadar istemese miydim? Sanki imtihan oldu bana çok istediğim için Rabbim sınadı beni gibi. Ya da annelik böyle de bana ağır geliyor her neysee benim bildiğim tek şey var benim oğlan biraz zor bir velet.
Yazdıklarınıza hem güldüm hem kendimi görüp yine bir iç çektim. Uykusuzluğum, anksiyetem, pasaklı bedenim ve evim, kucak delisi bebemden mahvolmuş sırtımla duam şudur ki Allah evltlarımıza uzun sağlıklı ömür versinAma bana ikinci bir çocuğu kazara falan aman aman vermesin.
İleride bugünleri unutup ya yanlışlıkla ikinci çocuğu düşünürsem resmen arada bu düşünce olmayan uykularımı kaçırıyorKonunun asıl içeriğinin üstünden biraz geçmiş sanki ama ben yine de yazayım dedim. Hoşçakalın
Bu forumlarda olmasa ne yapardık bilmemHoş gelmişsen
Hepimizin bebeleri zor bak oku konuyu, motive ol.
Bende çok isterdim anne olmak, neyime diyorum bazen. Gerçekten becerememe hissiyatı berbat bir şey.
İkinci çocuk olmasın diye ben seks yapmıyorumhxhshd
Hoş gelmişsen
Hepimizin bebeleri zor bak oku konuyu, motive ol.
Bende çok isterdim anne olmak, neyime diyorum bazen. Gerçekten becerememe hissiyatı berbat bir şey.
İkinci çocuk olmasın diye ben seks yapmıyorumhxhshd
Paçamdan düşmeyen ve sürekli ağlayan bebe yapmışım…
Merhaba bize de basta otizim dediler ama sanırım gecikmiş konuşmaya döndü rota oğlum 27 aylık kelimeleri var ama cümle yok 25 ayda ilk anlamlı kelimesini çıkardı sizdede boyle geçmi olmuştu kelimelerin çıkışıÖyle mezun ettıklerı öğrencılerı var.. Onlarda da 4 ayda bir kontrol istio.. Ama hangı asamada keserız dıye daha hıc konusmadık.. Eşim maddi yonden daralsa da eymenın sesını duymaya baslamak onun da hosuna gıdıo.. Terapi işe yarıo dıye bılıorm bende... Oraya hep 4 5 6 yas cocuklar gelıo hepsı de gecıkmıs konusmapazar bıle calısıolarmıs artık yetısemıolarmıs
Merhaba bize de basta otizim dediler ama sanırım gecikmiş konuşmaya döndü rota oğlum 27 aylık kelimeleri var ama cümle yok 25 ayda ilk anlamlı kelimesini çıkardı sizdede boyle geçmi olmuştu kelimelerin çıkışı
Anam hala mı banlısın sen? Ne yaptın Allah’a şirk mi koştun?Paçamdan düşmeyen ve sürekli ağlayan bebe yapmışım…
Goy goy yapmışımdır yineAnam hala mı banlısın sen? Ne yaptın Allah’a şirk mi koştun?
Kesme. Memeyi kes ver ağzına sen uyu.
Mememi çekip atayım mı ? Her yeri ısırılmış biçimde. Bir de emzirmek için ne kadar uğraştım, boşa diyorum şu an. Çok morallerimm bozuk yaw.Kesme. Memeyi kes ver ağzına sen uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?