Çıldırmama ramak kaldı.

Aynı paylaşımı zamanında ben de yaptım ve sizin gibi sen lincci abla sakin ol demedigim için veya şakaya vurmadigim için linç yedim ağzıma s...tilar resmen Allah onları da o hale dusursun ne diyeyim
Burada bi kesim var , biride benim hep linç jdjdjjd
Aslında bana da kira ile ilgili konum vardı , orada linçlemeye çalıştılar ama ben onlarla da alay ettim

Delicesine çocuğum olsun isterdim, gece gündüz dualar ederdim. Ağlardım, yakarırdım. Sürekli araştırmalar bilmem neler. Şükür çok beklemeden oldu bebeğimiz. Ama doğumdan sonra acaba dedim bu kadar istemese miydim? Sanki imtihan oldu bana çok istediğim için Rabbim sınadı beni gibi. Ya da annelik böyle de bana ağır geliyor her neysee benim bildiğim tek şey var benim oğlan biraz zor bir velet.
Yazdıklarınıza hem güldüm hem kendimi görüp yine bir iç çektim. Uykusuzluğum, anksiyetem, pasaklı bedenim ve evim, kucak delisi bebemden mahvolmuş sırtımla duam şudur ki Allah evltlarımıza uzun sağlıklı ömür versin Ama bana ikinci bir çocuğu kazara falan aman aman vermesin.
İleride bugünleri unutup ya yanlışlıkla ikinci çocuğu düşünürsem resmen arada bu düşünce olmayan uykularımı kaçırıyor Konunun asıl içeriğinin üstünden biraz geçmiş sanki ama ben yine de yazayım dedim. Hoşçakalın

Hoş gelmişsen
Hepimizin bebeleri zor bak oku konuyu, motive ol.
Bende çok isterdim anne olmak, neyime diyorum bazen. Gerçekten becerememe hissiyatı berbat bir şey.
İkinci çocuk olmasın diye ben seks yapmıyorum hxhshd

Hoş gelmişsen
Hepimizin bebeleri zor bak oku konuyu, motive ol.
Bende çok isterdim anne olmak, neyime diyorum bazen. Gerçekten becerememe hissiyatı berbat bir şey.
İkinci çocuk olmasın diye ben seks yapmıyorum hxhshd
Bu forumlarda olmasa ne yapardık bilmem Çünkü çevremdeki bebekler benim oğlandan çok daha uslu ve uykucu
Hahahah Yapacak vakit bulabiliyor ve yapmamayı tercih ediyorsanız ne mutlu bizim küçük beyin tilki uykularından kardeş gibi olduk resmen eşimle

Merhaba bize de basta otizim dediler ama sanırım gecikmiş konuşmaya döndü rota oğlum 27 aylık kelimeleri var ama cümle yok 25 ayda ilk anlamlı kelimesini çıkardı sizdede boyle geçmi olmuştu kelimelerin çıkışı

Valla hatırladığım kadarıyla 18 aylıkken hiç sesi cıkmıyodu.. Ben orda dugmeye bastım.. Sureklı konusa konusa baba (abba) demeye baslamıstı.. 21 ayı gecınce de anne demeye basladı.. Bunun dısında hala ucaga (abiga) dıyorz.. Serkan erka dıyorz.. Hayır veya degıl anlamında da deeem dıyorz.. Gecenlerde de ıkı kelımelı cumleye basladı.. Anne gel, baba gel demeye başladı.. Terapinin cok işe yaradığını dusunuyorum.. Siz de gıdıyor musunuz dil terapistine? Bizde gitsek doktora bizede otızm dıyceklerınden emındım goturmedm o yuzden.. Direkt dıl terapıstıne gıttm.. Zaten bu zamana kadar cesıtlı sekılde hasta oldugun da farklı farklı doktorlar muayene etti.. Hepsı de otızm degıl gec konuscak bekleyin dedıler.. Ama ben artık bekleyemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…