golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.101
Ben de böyle hayallerle magnet almıştım. Hepsi itibnayla tek tek dolabın altına atılıyordu sonra bi de almak için ağlanıyorduO etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diye
Yandın bittin5 te uyuyup şimdi uyanan bir
Aman sabahlar olmasın5 te uyuyup şimdi uyanan bir
Tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyor musun canımgolgefeslegeni , Berikko Kızlar şimdi şöyle bir durum var bizde oğluma diyorum ki sen çişini nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor . Kakanı nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor öğlen uykularından kuru kalkıyor . Gece ben yatmadan önce bezini bir kere daha değişirdim o uyurken . Çünkü bez sızdırırdı sabaha kadar . Bir haftadır değişmiyorum ve bezi yüzde 50 oranında hafifledi durumlar iyiye gidiyor sanırım yaaa
Bunlar z kuşağı ve korkunçlarBen de böyle hayallerle magnet almıştım. Hepsi itibnayla tek tek dolabın altına atılıyordu sonra bi de almak için ağlanıyordu
Kk yandıYandın bittin
Nisan filan gibi başlamak istiyorum önümüzdeki ay lazımlık alayım diyorum . Birde bu ayın 22 sinde bir pedagogun tuvalet eğitimi semineri var online ona gireceğim. Sen ne düşünüyorsun gölgeTuvalet eğitimine başlamayı düşünüyor musun canım
Rahat ol o iş bendeKk yandızabanan yorum atacam banlanırsam topiğe sahip çıksbdjdj
Bak bi konu var kocası yalan söylemiş. Kadın hamileRahat ol o iş bende
Planın gayet mantıklı. Ben henüz tuvalet eğitimini düşünemiyorum çünkü önümde sütten kesme var. Önce onu halletmem lazım. 2dir tam niyetleniyorum çocuk hasta oluyor kalıyor. Marta kadar daha emzireceğim galiba:/Nisan filan gibi başlamak istiyorum önümüzdeki ay lazımlık alayım diyorum . Birde bu ayın 22 sinde bir pedagogun tuvalet eğitimi semineri var online ona gireceğim. Sen ne düşünüyorsun gölge
Bence ne kadar zaman uzarsa o kadar zorlanacaksaksın gibi hissediyorum 2 yaş olayı yüzündenPlanın gayet mantıklı. Ben henüz tuvalet eğitimini düşünemiyorum çünkü önümde sütten kesme var. Önce onu halletmem lazım. 2dir tam niyetleniyorum çocuk hasta oluyor kalıyor. Marta kadar daha emzireceğim galiba:/
Kız ayakta dimi seninBak bi konu var kocası yalan söylemiş. Kadın hamilebana patlayacak gibi kaçanziii hemen
Yok şimdi uyuduKız ayakta dimi senin
Ooo yine de iyi performansYok şimdi uyuduşükürrr
Öldürdü beniOoo yine de iyi performans
Bende gece olunca mutlu oluyorum en sevdiğim saat 21:00Öldürdü benibugünde bitti yeminle seviniyorum
golgefeslegeni , Berikko Kızlar şimdi şöyle bir durum var bizde oğluma diyorum ki sen çişini nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor . Kakanı nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor öğlen uykularından kuru kalkıyor . Gece ben yatmadan önce bezini bir kere daha değişirdim o uyurken . Çünkü bez sızdırırdı sabaha kadar . Bir haftadır değişmiyorum ve bezi yüzde 50 oranında hafifledi durumlar iyiye gidiyor sanırım yaaa
Gece kuru olsa bende başlarım gündüz kuru kalkıyorValla Eymen kuru kalksa ben dırekt baslarm.. Hep çiş hep çiş2kg bez alıyorum altından sabah kalkınca
Aynı paylaşımı zamanında ben de yaptım ve sizin gibi sen lincci abla sakin ol demedigim için veya şakaya vurmadigim için linç yedim ağzıma s...tilar resmen Allah onları da o hale dusursun ne diyeyimÖncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?