Çıldırmama ramak kaldı.

O etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diye
Ben de böyle hayallerle magnet almıştım. Hepsi itibnayla tek tek dolabın altına atılıyordu sonra bi de almak için ağlanıyordu

golgefeslegeni , Berikko Kızlar şimdi şöyle bir durum var bizde oğluma diyorum ki sen çişini nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor . Kakanı nereye yapıyorsun ? Tuvaleti gösteriyor öğlen uykularından kuru kalkıyor . Gece ben yatmadan önce bezini bir kere daha değişirdim o uyurken . Çünkü bez sızdırırdı sabaha kadar . Bir haftadır değişmiyorum ve bezi yüzde 50 oranında hafifledi durumlar iyiye gidiyor sanırım yaaa

Tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyor musun canım

Tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyor musun canım
Nisan filan gibi başlamak istiyorum önümüzdeki ay lazımlık alayım diyorum . Birde bu ayın 22 sinde bir pedagogun tuvalet eğitimi semineri var online ona gireceğim. Sen ne düşünüyorsun gölge

Nisan filan gibi başlamak istiyorum önümüzdeki ay lazımlık alayım diyorum . Birde bu ayın 22 sinde bir pedagogun tuvalet eğitimi semineri var online ona gireceğim. Sen ne düşünüyorsun gölge
Planın gayet mantıklı. Ben henüz tuvalet eğitimini düşünemiyorum çünkü önümde sütten kesme var. Önce onu halletmem lazım. 2dir tam niyetleniyorum çocuk hasta oluyor kalıyor. Marta kadar daha emzireceğim galiba:/

Bence ne kadar zaman uzarsa o kadar zorlanacaksaksın gibi hissediyorum 2 yaş olayı yüzünden

Valla Eymen kuru kalksa ben dırekt baslarm.. Hep çiş hep çiş 2kg bez alıyorum altından sabah kalkınca

Aynı paylaşımı zamanında ben de yaptım ve sizin gibi sen lincci abla sakin ol demedigim için veya şakaya vurmadigim için linç yedim ağzıma s...tilar resmen Allah onları da o hale dusursun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…