- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
İkram neler yapmıştınBizimki agustos 30 dogumlu.. Gecen sene yasaklar kalkmasına ragmen evde annemler kayınvalıdemlerle Bi pasta ve çay içtik.. O zmnlar süslü dogumgunu yapasım yoktu.. İçime sinmedi 2yaş dogumgununu cok guzel yaptım.. İkramlar vsvs misafirler.. Yaptım valla oldu3yaşında yapar mıyım bılmıorm ama içimden yapmak gecse de ekonomik şartlardan dolayı vazgecıorum.. Belkı afrıkaya yardım veya birine sadaka veririm diye dusunuyorum.. Bakalım yaz cıkalım da
Sakallı poaça, börek 2 çeşit, çikolata topu, havuç topu, arpa şehriye salatası, patlıcan közlemesi yogurtlu, sarma.. 15 kişiye tam yetmişti.. Pasta da 15 kişiliktir o da tam yetti.. Foto olsa atcaktm ama silmişim masanın fotosunuİkram neler yapmıştınbende pasta börek yaprak sarması tuzlu kurabiye düşündüm .
Aaaa bende patates salatası yapayım dur iyi fikirSakallı poaça, börek 2 çeşit, çikolata topu, havuç topu, arpa şehriye salatası, patlıcan közlemesi yogurtlu, sarma.. 15 kişiye tam yetmişti.. Pasta da 15 kişiliktir o da tam yetti.. Foto olsa atcaktm ama silmişim masanın fotosunu
Aaaa bende patates salatası yapayım dur iyi fikirçikolata topu bakayım oda iyi fikir ay sağ ol berikko
Mercimek köftesi aklıma düştüÇikolata topu masada guzel duruyo, yapımı da cok kolay.. Havuc topu da oyle.. Bak bide patatesi haşlayıp rengarenk yapıp top seklinde yaparsın kurdan batırırsn.. Patatesi topuna da çörek otu, maydanoz, havuca filan bularsın.. Rengarenk oluyo masada guzel duruyo
Bende boş boş durmayı öyle özledim ki ağlıcam galiba şuanFelaket bir bebekti kızım, atom bombası gibiydi. Ben şöyle hayal ediyordum; bir sebeple uçakla uzak bir yola giderken uçak düşmüş. Kızım babasıyla evde ama. Ben kurtulmuş bir adaya düşmüşüm. Adada kumların üstünde öylece yatıyorumo kadar güzeldi ki , halıya uzanıp kumların üstünde yattığımı hayal ediyordum, deniz sesi , tepemde ki palmiyenin hışırtısı, yakınlarda yürüyen bir yengeç. En az bir gün yatarım diyordum ama gerçekte 3 dakka bile yatamıyordum Çok uzun zaman böyle yaşadım. 4 ay önce kreşe verdim ,şimdi evden çalışıyorum. İşim bitince öylece duruyorum. Bazen gidip balkonda duruyorum Boş boş durmak o kadar güzel ki.
Çok haklısın. Muhtarlıktan alıyorum ben yardımcı. Hem bilgilerinin hepsi olmuş oluyor. Bende de var robot o olmasa zaten ölüm yaniBenim evde robot süpürgem var inanılmaz rahatlattı beni . Çamaşır işine çözüm yok çünkü biz ailecek çok fazla üst değişiyoruz o iş çok zor . Birde burada güvenlik mevzusu var eve herkesi alamıyorsun.
Araba içinde nasıl uyutuyorsunAnne literatüründe buna avm etkisi dıyoruzuyaran fazlalığı öğle uykusunda bebenin vucudundan atılamıyor, akşama da etkisi devam ediyor
Ben o yuzden avmde araba içinde uyutuyom.. Uyanınca koşturuyor avmde 3 4 gibi eve dönüorz.. Aksm uykusunu da etkılıoçok fenaym yaa
Sallıyor musun ?Az önce yine 65 dakikada uyudu bir şey söylemek istemiyorum
2 yaş doğumgünüsü mübnde safari li yapmıştım
Benim kızın da doğum günü Şubatta. Ben elbiselerini şimdiden aldım. Hatta bi tane fotoğrafçı abla var onunla anlaştık. Bu ayın sonu gibi götürücem. 1 yaş çekimi çok istiyorum yaw. Saçma mı sizce ? Ama kadın da çok güzel konseptler var ve evime 2 dakika.Evetoğlum mıckey ile kanka aklıma bu fikir geldi biraz heyecan yaptım geçen sene sokağa çıkma yasağında yanlız yapmıştık zaten kimsemiz yok burada . Kendi kendimize 10 kişilik pasta yaptırdık oda kötü olmuş içimize sinmemişti bu kez çok özenli olacağım inşallah annemler de hediye orijinal mıckey yollayacaklar toyys shopta stok bitmiş sürekli orjinal mıckey bulma telaşındalar 3 gündür
Nazarr LoadinggggFelaket bir bebekti kızım, atom bombası gibiydi. Ben şöyle hayal ediyordum; bir sebeple uçakla uzak bir yola giderken uçak düşmüş. Kızım babasıyla evde ama. Ben kurtulmuş bir adaya düşmüşüm. Adada kumların üstünde öylece yatıyorumo kadar güzeldi ki , halıya uzanıp kumların üstünde yattığımı hayal ediyordum, deniz sesi , tepemde ki palmiyenin hışırtısı, yakınlarda yürüyen bir yengeç. En az bir gün yatarım diyordum ama gerçekte 3 dakka bile yatamıyordum Çok uzun zaman böyle yaşadım. 4 ay önce kreşe verdim ,şimdi evden çalışıyorum. İşim bitince öylece duruyorum. Bazen gidip balkonda duruyorum Boş boş durmak o kadar güzel ki.
Hayır emerek uyuyorSallıyor musun ?
En sevmediğimHayır emerek uyuyor
Benimki emzik kabul etmedi. Emziğin her türlüsünü denedim almadı malesef.En sevmediğimAllahtan benimki emzik çok seviyor. Yoksa beni emzik yapardı sanırım
Araba içinde nasıl uyutuyorsunvalla benimki asla yatmaz. Gözlerini bir görsen cin göz normal otomobilde uyur. Ama onda da eve yakın yere gittiğim için , pusete koyduğum an uyanıyor
Ben 1 de yapamadım ama 2. Yaş gününde çektirdim. Cok guzel hatira oldu kesinlikle yapBenim kızın da doğum günü Şubatta. Ben elbiselerini şimdiden aldım. Hatta bi tane fotoğrafçı abla var onunla anlaştık. Bu ayın sonu gibi götürücem. 1 yaş çekimi çok istiyorum yaw. Saçma mı sizce ? Ama kadın da çok güzel konseptler var ve evime 2 dakika.
Nazarr Loadingggg
Anam bu ne zor çocukBenimki emzik kabul etmedi. Emziğin her türlüsünü denedim almadı malesef.
Ah canım benim kız gözünü kaşıya şakıya kör eder yine uyumaz. Sokakta her yere bakacakValla arabaya oturmayı hiç sevmio... Basbas bagırıo ama koyuyorum yınede.. Pes edıo zatentam uyku vaktinde gıdıorm.. Iyıce yoruluo ordakı uyaranlardan sızıp kalıo
Benim kızım bebek arabasında hiç uymaz desem yeridir. Ve bebek arabası da çok konforluBen eve bebek arabası aldim teneke gibi olanlardan onda uyutuyordum bazen. Yatak gibi eğip evin içinde gezdiriyordum hafifcede sağa sola yapiyordum. Bazende o şekildeyken sadece dönüyordum. Uyuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?