Çıldırmama ramak kaldı.

İkram neler yapmıştın bende pasta börek yaprak sarması tuzlu kurabiye düşündüm .

İkram neler yapmıştın bende pasta börek yaprak sarması tuzlu kurabiye düşündüm .
Sakallı poaça, börek 2 çeşit, çikolata topu, havuç topu, arpa şehriye salatası, patlıcan közlemesi yogurtlu, sarma.. 15 kişiye tam yetmişti.. Pasta da 15 kişiliktir o da tam yetti.. Foto olsa atcaktm ama silmişim masanın fotosunu

Aaaa bende patates salatası yapayım dur iyi fikir çikolata topu bakayım oda iyi fikir ay sağ ol berikko

Felaket bir bebekti kızım, atom bombası gibiydi. Ben şöyle hayal ediyordum; bir sebeple uçakla uzak bir yola giderken uçak düşmüş. Kızım babasıyla evde ama. Ben kurtulmuş bir adaya düşmüşüm. Adada kumların üstünde öylece yatıyorum o kadar güzeldi ki , halıya uzanıp kumların üstünde yattığımı hayal ediyordum, deniz sesi , tepemde ki palmiyenin hışırtısı, yakınlarda yürüyen bir yengeç. En az bir gün yatarım diyordum ama gerçekte 3 dakka bile yatamıyordum Çok uzun zaman böyle yaşadım. 4 ay önce kreşe verdim ,şimdi evden çalışıyorum. İşim bitince öylece duruyorum. Bazen gidip balkonda duruyorum Boş boş durmak o kadar güzel ki.

Aaaa bende patates salatası yapayım dur iyi fikir çikolata topu bakayım oda iyi fikir ay sağ ol berikko

Çikolata topu masada guzel duruyo, yapımı da cok kolay.. Havuc topu da oyle.. Bak bide patatesi haşlayıp rengarenk yapıp top seklinde yaparsın kurdan batırırsn.. Patatesi topuna da çörek otu, maydanoz, havuca filan bularsın.. Rengarenk oluyo masada guzel duruyo

Mercimek köftesi aklıma düştü

Bende boş boş durmayı öyle özledim ki ağlıcam galiba şuan

Çok haklısın. Muhtarlıktan alıyorum ben yardımcı. Hem bilgilerinin hepsi olmuş oluyor. Bende de var robot o olmasa zaten ölüm yani kurutma makinası var mı ? O da çok kurtarıcı bak

Araba içinde nasıl uyutuyorsun valla benimki asla yatmaz. Gözlerini bir görsen cin göz normal otomobilde uyur. Ama onda da eve yakın yere gittiğim için , pusete koyduğum an uyanıyor

2 yaş doğumgünüsü mü bnde safari li yapmıştım

Benim kızın da doğum günü Şubatta. Ben elbiselerini şimdiden aldım. Hatta bi tane fotoğrafçı abla var onunla anlaştık. Bu ayın sonu gibi götürücem. 1 yaş çekimi çok istiyorum yaw. Saçma mı sizce ? Ama kadın da çok güzel konseptler var ve evime 2 dakika.
Nazarr Loadingggg

Araba içinde nasıl uyutuyorsun valla benimki asla yatmaz. Gözlerini bir görsen cin göz normal otomobilde uyur. Ama onda da eve yakın yere gittiğim için , pusete koyduğum an uyanıyor

Valla arabaya oturmayı hiç sevmio... Basbas bagırıo ama koyuyorum yınede.. Pes edıo zaten tam uyku vaktinde gıdıorm.. Iyıce yoruluo ordakı uyaranlardan sızıp kalıo

Ben 1 de yapamadım ama 2. Yaş gününde çektirdim. Cok guzel hatira oldu kesinlikle yap

Ben eve bebek arabası aldim teneke gibi olanlardan onda uyutuyordum bazen. Yatak gibi eğip evin içinde gezdiriyordum hafifcede sağa sola yapiyordum. Bazende o şekildeyken sadece dönüyordum. Uyuyordu.

Valla arabaya oturmayı hiç sevmio... Basbas bagırıo ama koyuyorum yınede.. Pes edıo zaten tam uyku vaktinde gıdıorm.. Iyıce yoruluo ordakı uyaranlardan sızıp kalıo
Ah canım benim kız gözünü kaşıya şakıya kör eder yine uyumaz. Sokakta her yere bakacak

Ben eve bebek arabası aldim teneke gibi olanlardan onda uyutuyordum bazen. Yatak gibi eğip evin içinde gezdiriyordum hafifcede sağa sola yapiyordum. Bazende o şekildeyken sadece dönüyordum. Uyuyordu.
Benim kızım bebek arabasında hiç uymaz desem yeridir. Ve bebek arabası da çok konforlu döktüğüm paralara yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…