- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ay evet ya keşke olsa ama yokÇok haklısın. Muhtarlıktan alıyorum ben yardımcı. Hem bilgilerinin hepsi olmuş oluyor. Bende de var robot o olmasa zaten ölüm yanikurutma makinası var mı ? O da çok kurtarıcı bak
Benim oğlan da uyumaz asla kes istersen.Ah canım benim kız gözünü kaşıya şakıya kör eder yine uyumaz. Sokakta her yere bakacak
Bizde nerdeyse konforlu alınanı hic kullanmadık teneke gibi olanı 2 tane aldik paraladik. Annem taşıyamam ben bunu bana hafif lazım dedi. Hersey tas gibi duruyor yatağı, arac koltugu, mama sandalyesi hepsini saticam. Cocuk konusunda kararsızım diye tutuyordum herseyin iyisini qldim diye artik yapmiycagima gore satayım bariBenim kızım bebek arabasında hiç uymaz desem yeridir. Ve bebek arabası da çok konforludöktüğüm paralara yazık.
Ah canım benim kız gözünü kaşıya şakıya kör eder yine uyumaz. Sokakta her yere bakacak
O herife be oldu sahi? İnşallah birlikte değilsindir. Kızma bana ama tam bi abaza.Bizde nerdeyse konforlu alınanı hic kullanmadık teneke gibi olanı 2 tane aldik paraladik. Annem taşıyamam ben bunu bana hafif lazım dedi. Hersey tas gibi duruyor yatağı, arac koltugu, mama sandalyesi hepsini saticam. Cocuk konusunda kararsızım diye tutuyordum herseyin iyisini qldim diye artik yapmiycagima gore satayım bari
Ayrildim dun. Ne kizicam canim haketti her lafı. Abaza gibi davranirsa abaza denir. Bu saatten sonra cok cok cok zoooooor o is.O herife be oldu sahi? İnşallah birlikte değilsindir. Kızma bana ama tam bi abaza.
Öncelikle merhabalarÖncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halimdelirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz636366363 Tane konu açabilirim.
Abimler o ilacı kullanıyordu ama sonrasında etkisi azalıp, yok olmaya başladı.Öncelikle merhabalarnaçizane bir önerim var bitkisel bir uyku ilacı ben çağreyi o yönde buldum. Doktor tavsiyesi ile Şuan bunu yazarken uyuyor kendisi 6,5 aylık maşallah diyeyim:) baybay night diye bir takviye içeriğinin hepsi bitkisel :) sayesinde 3lerde yatarken artık 9,30 dedi mi son uykusuna uğurluyorum kendisini ilk başlarda pek yararlı gibi gelmedi 1 hafta olmuştur kullanmaya başlayalı 5 gündür uyku düzeni oluştu Allah’ıma bin şükür. Arlarda yine uyanıyor oda karnını doyurmak için. Diş sancısı yoksa gayet iyi uyuyor. Şiddetle tavsiye ederim ilacı. Uyusun diye yatağına kadar yeniden aldım. Ama olay dalmasaymış. Dene derim. Doktor önerdi Allah razı olsun ondanda yoksa göz altı morluklarım tüm yüzümü kaplayacaktı. Düşün Şuan 4 dişini çıkartırken uyuyor kolay gelsin. Hayırlı işler
Benimkinde kullandıkça etkisi arttıAbimler o ilacı kullanıyordu ama sonrasında etkisi azalıp, yok olmaya başladı.
Benim kızın ağzında yara çıkmış, ondan uyumuyormuş.
Amin teşekkür ederimBenimkinde kullandıkça etkisi arttıo başka ben o seviyeye daha gelmedim ama öneririm yine de çok iyi sadece erken kalkıyor ona da şükür en azından uyuyor :) neyse ağlamaya başladı gideyim geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Bizde 2 güne bir filan çok yorgun olduğumda veriyorum bay bay ı dalmasını çok hızlandırdı açıkçası . Sizin erken uyanması normal benim oğlumun 5 te uyandığı günleri biliyorumBenimkinde kullandıkça etkisi arttıo başka ben o seviyeye daha gelmedim ama öneririm yine de çok iyi sadece erken kalkıyor ona da şükür en azından uyuyor :) neyse ağlamaya başladı gideyim geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Ya ağzında yara çıkmış, böyle dudak kenarları kırmızı. Nasıl anlatsam bilemedim. Hani biz dudağımızdaki deriyi kaldırırz ya öyle bir şey. Bu neden olur sizce
Balıkta yer. Mandalina inan 1 taneyi yiyor kendi başına. Ama olada bilir. Geçti gibi ondan doktora götürmedim. Ben doktora hiç götürmüyorum neredeyse. Aylık rutine gidip sağlık ocağında baktırıyorum o kadar. Hele özel hastane asla. Yolma derdindeler.Gecen eymende de aft çıktı.. Doktor multıvitamin ve cınko verdi... Sanrm vıtamınsızlıkten oluyo canım.. Ama gecen mandalina yıyo fılan demıstın sankı.. Enteresan
Yalan söyleyemem bu kadar zor olduğunu bilmiyordumTerapi alabilirsiniz. Çünkü bu yol çok uzun. En son ne zaman uyudum hatırlamıyorum mesela. Ama yine de sürekli mutlu gözükmeye çalışıyorum. Bendeki gerginlik,mutsuzlugum yorgunluğum ona yansımasın diye. Mutsuz bir anne mutlu bir bebek çıkartamıyor ortaya ne yazık ki. Bi de biraz kendi oyuncaklarıyla oynamaya başlasın rahat edersiniz nispeten. Ama artık bir ömür rahat da yokbunu bilerek doğurduk ama dimi
Seninki nasıl dursun gözünü seveyim ya benim göndersem askere gidecek olan bebem kendi kendine durmuyorYalan söyleyemem bu kadar zor olduğunu bilmiyordumbenim ki kendi kendine saniye durmuyor. Sürekli bana tutunup kalkma derdinde. Geçicek diyorum ama burada ki arkadaşları okuyunca , delip geçiyor diyorum
YerimmSeninki nasıl dursun gözünü seveyim ya benim göndersem askere gidecek olan bebem kendi kendine durmuyorGece de 5 te uyandı ağladı yanına gittim dalmasını bekledim yatağıma gittim yine çağırdı yine gittim 10 kere gittim sonra kendi yanımıza aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?