- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Valla gerçekleri yazdıkKızlar siz, siz bana napptınıızzzzzzz. Çocuk hayallerim bir anda söndü. 2 gündür okuyorum topiği içimden geçtiniz jsksksjdjsjjxjx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gerçekleri yazdıkKızlar siz, siz bana napptınıızzzzzzz. Çocuk hayallerim bir anda söndü. 2 gündür okuyorum topiği içimden geçtiniz jsksksjdjsjjxjx
Bir parmak bal sürüyorsun ağzıma sonra tıkıyorsun acı turşuyuValla gerçekleri yazdık
Sana bi sır. Bu topiği amerika açtırdı bana nüfus azaltma projesiBir parmak bal sürüyorsun ağzıma sonra tıkıyorsun acı turşuyu
Amerikan oyunlarına gelmeyelim çocuk nimettir doğurun, doğurtturun çocuksuz ben ne kadar rahat konuştumSana bi sır. Bu topiği amerika açtırdı bana nüfus azaltma projesi
Tabi canım mutluluktan 3’e 4’e kadar uyuyamıozzAmerikan oyunlarına gelmeyelim çocuk nimettir doğurun, doğurtturun çocuksuz ben ne kadar rahat konuştum
Şuan yüzüme bebek yağı sürüyorum, bebeğim olsaydı ona sürerdimTabi canım mutluluktan 3’e 4’e kadar uyuyamıozz
Balıkta yer. Mandalina inan 1 taneyi yiyor kendi başına. Ama olada bilir. Geçti gibi ondan doktora götürmedim. Ben doktora hiç götürmüyorum neredeyse. Aylık rutine gidip sağlık ocağında baktırıyorum o kadar. Hele özel hastane asla. Yolma derdindeler.
Seninki nasıl dursun gözünü seveyim ya benim göndersem askere gidecek olan bebem kendi kendine durmuyor Gece de 5 te uyandı ağladı yanına gittim dalmasını bekledim yatağıma gittim yine çağırdı yine gittim 10 kere gittim sonra kendi yanımıza aldım
Bizimki de heryere sandalyesini taşıo.. Ulasamadgı heryere sandalyesını koyuyo
Yerimm dönmüş totosunu , dünya umurunda değil
Buyur yapŞuan yüzüme bebek yağı sürüyorum, bebeğim olsaydı ona sürerdim
Aa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.Dün mıckeyli doğum günü pastası sipariş verdim düğün pastası fiyatına annem 60 cm mıckey almış boyumuz kadar biz bittik wc bile onunla gideceğim artık kesin . Bugün süsleme bakmaya gidiyoruz az önce öğlen uykusuna direndi resmen ben ondan önce uyumuşum kendimi zor kaldırdım yanından.
Zincir balon istedim metresi 50 TL dedi ucuz mu pahalı mı anlamadım benAa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.
Kendin yapsan o fiyata gelir zaten. Benim yeğenlerde kalma hem bol balon hem de zincir var. Ondan onu alıcam. Pleksi masa çok şık duruyor. Ondan kiralıycamZincir balon istedim metresi 50 TL dedi ucuz mu pahalı mı anlamadım ben
Eşim 5 metre gerekir diyor Buda 100 balon demek . Dur bi eşimle konuşacağım ben yaparım diyorKendin yapsan o fiyata gelir zaten. Benim yeğenlerde kalma hem bol balon hem de zincir var. Ondan onu alıcam. Pleksi masa çok şık duruyor. Ondan kiralıycam
Ya kendin yaparsan çok daha uyguna gelir masayı bize de atsana. Bende bakıyım . Ama pleksi masa bulabilirsen çoook şık oluyor yaw.Eşim 5 metre gerekir diyor Buda 100 balon demek . Dur bi eşimle konuşacağım ben yaparım diyor
Adamla pazarlığa gideceğiz bugün dur bakalım kendimiz yapalım istemiyorum uğraşamam bacağıma yapışan bebeyle menü de öyle düşündüm paSta , yaprak sarması , makarna salatası , tuzlu kurabiye , börek çikolata topları . Mercimek köftesi de yapayım diyorum ama uzun zamandır böyle şeyler yapmadım 2 senedir yani Ayarı tutmazsa diye düşünüyorum birde bir gece önceden yaparsam nasıl olur diye düşünüyorum olmaz sanırımYa kendin yaparsan çok daha uyguna gelir masayı bize de atsana. Bende bakıyım . Ama pleksi masa bulabilirsen çoook şık oluyor yaw.
Ben hepsini dışarıdan alıcam maksat esnafa destekAdamla pazarlığa gideceğiz bugün dur bakalım kendimiz yapalım istemiyorum uğraşamam bacağıma yapışan bebeyle menü de öyle düşündüm paSta , yaprak sarması , makarna salatası , tuzlu kurabiye , börek çikolata topları . Mercimek köftesi de yapayım diyorum ama uzun zamandır böyle şeyler yapmadım 2 senedir yani Ayarı tutmazsa diye düşünüyorum birde bir gece önceden yaparsam nasıl olur diye düşünüyorum olmaz sanırım
yaprak buzlukta var pasta hazır börek hazır kurabiye hazırBen hepsini dışarıdan alıcam maksat esnafa destek
Dün mıckeyli doğum günü pastası sipariş verdim düğün pastası fiyatına annem 60 cm mıckey almış boyumuz kadar biz bittik wc bile onunla gideceğim artık kesin . Bugün süsleme bakmaya gidiyoruz az önce öğlen uykusuna direndi resmen ben ondan önce uyumuşum kendimi zor kaldırdım yanından.