• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Balıkta yer. Mandalina inan 1 taneyi yiyor kendi başına. Ama olada bilir. Geçti gibi ondan doktora götürmedim. Ben doktora hiç götürmüyorum neredeyse. Aylık rutine gidip sağlık ocağında baktırıyorum o kadar. Hele özel hastane asla. Yolma derdindeler.

Aman doktora goturmem maharet degıl zaten göturmemek maharet bence.. İyi yapıosun pis ortamlara da girmemiş oluyo bebegın.. OZEL hastaneye gıttık bız Bı sure doktorumuz orda dıye cidden öyle tahliller vsvs.. Ama doktorumuz hep en ucuz tahlili yaptırırdım bize.. Sımdı devlete gectı de rahat ettık😄

Seninki nasıl dursun gözünü seveyim ya benim göndersem askere gidecek olan bebem kendi kendine durmuyor 🤣🤦🏻‍♀️ Gece de 5 te uyandı ağladı yanına gittim dalmasını bekledim yatağıma gittim yine çağırdı yine gittim 10 kere gittim sonra kendi yanımıza aldım 🤕

Bizimki de heryere sandalyesini taşıo.. Ulasamadgı heryere sandalyesını koyuyo😄

Dün mıckeyli doğum günü pastası sipariş verdim düğün pastası fiyatına 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣 annem 60 cm mıckey almış boyumuz kadar biz bittik 😎 wc bile onunla gideceğim artık kesin . Bugün süsleme bakmaya gidiyoruz 🤣 az önce öğlen uykusuna direndi resmen ben ondan önce uyumuşum kendimi zor kaldırdım yanından. 🤦🏻‍♀️

Dün mıckeyli doğum günü pastası sipariş verdim düğün pastası fiyatına 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣 annem 60 cm mıckey almış boyumuz kadar biz bittik 😎 wc bile onunla gideceğim artık kesin . Bugün süsleme bakmaya gidiyoruz 🤣 az önce öğlen uykusuna direndi resmen ben ondan önce uyumuşum kendimi zor kaldırdım yanından. 🤦🏻‍♀️
Aa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.

Kendin yapsan o fiyata gelir zaten. Benim yeğenlerde kalma hem bol balon hem de zincir var. Ondan onu alıcam. Pleksi masa çok şık duruyor. Ondan kiralıycam 😬
Eşim 5 metre gerekir diyor Buda 100 balon demek . Dur bi eşimle konuşacağım ben yaparım diyor

Ya kendin yaparsan çok daha uyguna gelir :D masayı bize de atsana. Bende bakıyım . Ama pleksi masa bulabilirsen çoook şık oluyor yaw.
Adamla pazarlığa gideceğiz bugün 🤣 dur bakalım 🤔 kendimiz yapalım istemiyorum uğraşamam bacağıma yapışan bebeyle 👿 menü de öyle düşündüm paSta , yaprak sarması , makarna salatası , tuzlu kurabiye , börek çikolata topları . Mercimek köftesi de yapayım diyorum ama uzun zamandır böyle şeyler yapmadım 2 senedir yani 🤦🏻‍♀️ Ayarı tutmazsa diye düşünüyorum birde bir gece önceden yaparsam nasıl olur diye düşünüyorum olmaz sanırım

Adamla pazarlığa gideceğiz bugün 🤣 dur bakalım 🤔 kendimiz yapalım istemiyorum uğraşamam bacağıma yapışan bebeyle 👿 menü de öyle düşündüm paSta , yaprak sarması , makarna salatası , tuzlu kurabiye , börek çikolata topları . Mercimek köftesi de yapayım diyorum ama uzun zamandır böyle şeyler yapmadım 2 senedir yani 🤦🏻‍♀️ Ayarı tutmazsa diye düşünüyorum birde bir gece önceden yaparsam nasıl olur diye düşünüyorum olmaz sanırım
Ben hepsini dışarıdan alıcam😂 maksat esnafa destek😂

Ben artık bitsin istiyorum öğle uykuları.. Cunku onu uyutayım derken kendim uyuyakalıom 🤦‍♀️ en azından işimi gucunu yapardım o uyurken uyumasam🙄😅

Dogumgunu hazırlıklarına bayılıorm 😍

Back