Çıldırmama ramak kaldı.

Deneyelim merak ettim bizim evdeki olay düzen çok garip . Günün yarısını sokakta geçirdiğimiz günler daha zor uyuyor evde ve sakin geçirmişsek daha kolay uyuyor
Biz de tam tersi daha doğrusu uykuya geçiş kolay oluyor sonrası yine aynı

Orda biraz yordum acaba akşama etki eder mi

Anne literatüründe buna avm etkisi dıyoruz uyaran fazlalığı öğle uykusunda bebenin vucudundan atılamıyor, akşama da etkisi devam ediyor

Ben o yuzden avmde araba içinde uyutuyom.. Uyanınca koşturuyor avmde 3 4 gibi eve dönüorz.. Aksm uykusunu da etkılıo çok fenaym yaa

Yaa araba yanımızda değildi o yüzden öyle bi şey yapamadım bir dahakine öyle yapayım
Ben 15:30 ile 18:30 arası öyle çıkıyorum yoksa 10:00 ile 11:30 arası park kendimi yemek ve uyku stresine koyamam
Yaa hemen geri gelcez diye çıktık 2 parça bi şey alıp gelecektik oyun alanını görünce o oyaladı

Yaa araba yanımızda değildi o yüzden öyle bi şey yapamadım bir dahakine öyle yapayım

Yaa hemen geri gelcez diye çıktık 2 parça bi şey alıp gelecektik oyun alanını görünce o oyaladı
Bizim evde askeri düzen var biliyorsun

Bizde düzen müzen kalmadı valla.. 4 5te uyanıo artık biz yatana kadar bizimle yazın 9 hatta 8de bıle uyuttugum oluyordu.. Yorulmuyor yahu evın ıcınde.. Ahh yaz ayları gel artık
Az önce yine 65 dakikada uyudu bir şey söylemek istemiyorum

Ayy aynen ya. Bir de ne kendim oturuyorum ne onu oturtuyorum enerjisini atsın diye. O kadar zıplıyor dönüyor ev işinde çalıştırıyorum yok
Yatakta dk bağırdı şarkı söyler kendi kendine çığlık attı konuştu . Ben uyuyorum sus rahatsız oluyorum dedim önceden olsa bi sinir gelirdi artık çok sakinleşir kabullendim vay beee doğum gününde ne yapacaksınız az kaldı

Aynısı sanki konuşabiliyor gibi bıdırdanıyor sürekli. hadi sırtımı kaşı diyorum biraz kaşıyıp sonra kendisi istiyor onda da isteği bitmiyor paşamın yok sağ kolu yok sol kolu sırtı hepsini tek tek gösteriyo kaşı diye

Safari temalı süsler aldım. Kendi ailelerimizle evde yapacağız yine

Bizde mıckey Li eşimin iş yerindeki arkadaşlarımızı davet edeceğiz kimsemiz yok biliyorsun yarın pasta soracağım umarım yapabilirler biraz heyecanlandım ben

2 yaş doğumgünüsü mü bnde safari li yapmıştım
Evet oğlum mıckey ile kanka aklıma bu fikir geldi biraz heyecan yaptım geçen sene sokağa çıkma yasağında yanlız yapmıştık zaten kimsemiz yok burada . Kendi kendimize 10 kişilik pasta yaptırdık oda kötü olmuş içimize sinmemişti bu kez çok özenli olacağım inşallah annemler de hediye orijinal mıckey yollayacaklar toyys shopta stok bitmiş sürekli orjinal mıckey bulma telaşındalar 3 gündür

Bizde mıckey Li eşimin iş yerindeki arkadaşlarımızı davet edeceğiz kimsemiz yok biliyorsun yarın pasta soracağım umarım yapabilirler biraz heyecanlandım ben
Pastaya daha bakmadım. Muhtemelen geçen sene yaptırdığım yerde yaptırırım ama görsel olarak bi arıştıracğım. Bende pek heyecan yok

Bizimki agustos 30 dogumlu.. Gecen sene yasaklar kalkmasına ragmen evde annemler kayınvalıdemlerle Bi pasta ve çay içtik.. O zmnlar süslü dogumgunu yapasım yoktu.. İçime sinmedi 2yaş dogumgununu cok guzel yaptım.. İkramlar vsvs misafirler.. Yaptım valla oldu 3yaşında yapar mıyım bılmıorm ama içimden yapmak gecse de ekonomik şartlardan dolayı vazgecıorum.. Belkı afrıkaya yardım veya birine sadaka veririm diye dusunuyorum.. Bakalım yaz cıkalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…