• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Yok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsun :KK70: genelde boş bakıyor 3 bebeliler xjnsjd
Yok yahu..o kadar da değil.yazıyorum,kitanımı okuyorum,sporumu da yapıyorum.bir tek dışarı pek çıkamıyorum.onun dersi bunun uyku saati derken vakit kalmıyor.hem korona belası gezmeyi unutturdu.

Yine hayal dünyasındasın🤣😃🤦🏻‍♀️Kız ben yanına gidiyorum çocuk kuala gibi bensiz durmuyor öyle içerim yatarım yok bizde . İçiyor beni görüyor öyle yatıyor
Of hahhaha :D ulan koca herif olmuşsun. Gelmişsin 2 yaşına iç yatsana , kadında rahat bi uyku uyusun.

Bizde bir ilk oluyor kızım hala uyuyor. Dün aşırı yoruldu. Offf tuce ya çocuğa çocuk lazım 😬
Bence de yaaaa of yatıp kalkıp oyun grubu öğretmenine laf sayıyorum 😠3 kişi olunca grup açıyorlardı 2 kız buldular birde benim bebem ne güzel gideceklerdi bu kadın yüzünden ben yollamadım diğer çocuklar içinde grup açılmamış dün kardeşime sordurdum meraktan

Olsun yeni birini bul. Kusurlarını da biraz görmeyeceksin. Emin ol dinlenmeye vaktin kalıyor.
Benim evde robot süpürgem var inanılmaz rahatlattı beni . Çamaşır işine çözüm yok çünkü biz ailecek çok fazla üst değişiyoruz o iş çok zor . Birde burada güvenlik mevzusu var eve herkesi alamıyorsun.

Back