- Konu Sahibi bubendegilim
-
Allah beni korusunAynen yaa.hiç sabah olsun istemiyorum bazen.gözünü açar açmaz ağlamaya başlardı.o bitti şimdi de tutturması var evlerden irak.yıldım yaa.sende bir tane var ama ben üç tane yaptım.hangi kafayla yaptım onu da bilmiyorum.
Üç müüüi? Bildiğimiz üç dimi? 1-2-3 olanAynen yaa.hiç sabah olsun istemiyorum bazen.gözünü açar açmaz ağlamaya başlardı.o bitti şimdi de tutturması var evlerden irak.yıldım yaa.sende bir tane var ama ben üç tane yaptım.hangi kafayla yaptım onu da bilmiyorum.
Umut yok bence ben bıraktım artıkKızumut yok diyorsun yani
Evet canım bildiğin üç.(3)niye şok oldun kız.daha önce hiç mi üç çocuklu aile görmedin.Üç müüüi? Bildiğimiz üç dimi? 1-2-3 olanay ben şok.
Sabah 10da kalktı aksam 7de uyudu.. 20de tekrar uyandı.. Uyanış o uyanış.. 23de uyutabıldım şükür kiBeynim yandı dur sabah kaçta kalktı ? Öğlen kaçta yattı kalktı ?
Of o ara uykular berbat. Benim ki sizinkilerden ufak ama öğlen uykusu en fazla 40 dk uyuyor. Tüm gün gözünü ovar. Başka da uyumuyor maalesefBugün kardeşim ve abimin çocuklar geldi. O kadar oynadılar ki sızdı kaldı.
İyi akşamlar kızlar. Ben de 2 yaşına girmesine sayılı günleri olan bir erkek çocuk anasıyım ve yer yer çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. Mesela 2 gündür gece uykusunu uyuamıyorum ve sinirlerim bozuluyor. Emmesi memeyi vidiklemesi bile batıyor öyle olunca. Kendimi tutamayıp kızıyorum biraz sonra da pişman oluyorum
Kızlar biz fena değildik aslında emzirmeyi bıraktıktan sonra temassız uyutmaya başlamıştım . Geceleri 2 kere filan uyanıyordu o zaman ben kesintisiz uyusun derdindeydim 2 kere fazla geçiyordu . Çünkü çevremde herkes emzirmeyi bıraktık kesintisiz uyuyor diyorlardı . Benim oğlum öyle olmadı ilk başta temasla uyuyor ondan uyanıyor dedim teması kestim yine aynı . Geçen ayın 18 inde kv kp 4 gün gelip kaldılar ne olduysa ondan sonra oldu . O Ara ben oğlumla ilgilenemedim oda öğlen uykularına direndi ardına geceye direndi . 50 dk da zor Uyur oldu öğlen 1 saat uyur oldu geceleri çığlıkla uyanır ve susturamaz olduk vs vs . Ellerimi tutup uyumak istedi sarılmak istedi . Bende ayrılık kaygısı yaşıyor geçer dedim ama hala aynı20:15 yatırdığım çocuk 22:30 da ağlayarak uyandı mesela yenidoğan gibi .
9,5 aylık. Bende gece beslenmesini kessem mi diyordum. Zorlanıyorum artık ya.
Araştırdım yaaaaGece terörü diye bişey var.. Doktora Bi danışsan.. Kotuyü cagırmak istemem ama bunu da arastır Bi derim
Araştırdım yaaaaİlk baktığım şey buydu ama her gece aynı şekilde yapmıyor o yüzden rahatladım açıkçası
İşte benKanka bana uygun değilmiş. Başkasını bilmiyorun ama çoook zor. Valla tembel olan, kıç yayan yapmasın çocuk
Yok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsunEvet canım bildiğin üç.(3)niye şok oldun kız.daha önce hiç mi üç çocuklu aile görmedin.
2 çocuk annesi arkadaşım geçen gün saç kıran olmuş ve baya uzun zaman sonra fark etmişYok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsungenelde boş bakıyor 3 bebeliler xjnsjd
Ya inş eskiye dönerOhh o zmn gecıcı bişeydir.. Sabret bakalım gecer zmnla annesi
Bizde bir ilk oluyor kızım hala uyuyor. Dün aşırı yoruldu. Offf tuce ya çocuğa çocuk lazım2 çocuk annesi arkadaşım geçen gün saç kıran olmuş ve baya uzun zaman sonra fark etmiş
Kendisi içiyor di mi suyu? Yatağına mı koyuyorsunYa inş eskiye döner20:15 te yattı 22:30 da ağladı bir yudum su içti geri uyudu sonra 04:30 da ağlıyor gibi oldu kameradan baktım uyuyor . 06:00 da uyandı o hep kalktığı saat 1 yudum su içti geri uyudu .
Yok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsungenelde boş bakıyor 3 bebeliler xjnsjd
Yine hayal dünyasındasınKendisi içiyor di mi suyu? Yatağına mı koyuyorsunkusura bakma çok cahilim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?