Çıldırmama ramak kaldı.

Aynen yaa.hiç sabah olsun istemiyorum bazen.gözünü açar açmaz ağlamaya başlardı.o bitti şimdi de tutturması var evlerden irak.yıldım yaa.sende bir tane var ama ben üç tane yaptım.hangi kafayla yaptım onu da bilmiyorum.

Allah beni korusun

Üç müüüi? Bildiğimiz üç dimi? 1-2-3 olan ay ben şok.

Bende bugun çözdüm.. Yorulmuyor veled ya butun gun evde.. Yazın perti cıkıodu.. Aksam en gec 9da uyuyordu.. Allahım resmen winter is coming

Ahhh ahhh o hepimizde var.. Kızınca pişman olmayan var mı.. O nasıl Bi vicdandır oluyor öyle çok şeyapmamak lazım.. Robot değiliz nihayetinde.. Oluyor iniş çıkışlar.. Kendini suclama

Gece terörü diye bişey var.. Doktora Bi danışsan.. Kotuyü cagırmak istemem ama bunu da arastır Bi derim

9,5 aylık. Bende gece beslenmesini kessem mi diyordum. Zorlanıyorum artık ya.

Bizde bu zamanlarda kestik gece beslenmesini.. Ama ben mama verıodm.. Acıkıodu mama verınce uyuyordu.. Snra mamayı kestım 9 aylıkken fılan.. Mama yerıne gece biberonla corba koyup verıodm, snra uyanmamaya basladı

Gece terörü diye bişey var.. Doktora Bi danışsan.. Kotuyü cagırmak istemem ama bunu da arastır Bi derim
Araştırdım yaaaa İlk baktığım şey buydu ama her gece aynı şekilde yapmıyor o yüzden rahatladım açıkçası

Ohh o zmn gecıcı bişeydir.. Sabret bakalım gecer zmnla annesi
Ya inş eskiye döner 20:15 te yattı 22:30 da ağladı bir yudum su içti geri uyudu sonra 04:30 da ağlıyor gibi oldu kameradan baktım uyuyor . 06:00 da uyandı o hep kalktığı saat 1 yudum su içti geri uyudu .

Ya inş eskiye döner 20:15 te yattı 22:30 da ağladı bir yudum su içti geri uyudu sonra 04:30 da ağlıyor gibi oldu kameradan baktım uyuyor . 06:00 da uyandı o hep kalktığı saat 1 yudum su içti geri uyudu .
Kendisi içiyor di mi suyu? Yatağına mı koyuyorsun kusura bakma çok cahilim bu konuda

Kendisi içiyor di mi suyu? Yatağına mı koyuyorsun kusura bakma çok cahilim bu konuda
Yine hayal dünyasındasınKız ben yanına gidiyorum çocuk kuala gibi bensiz durmuyor öyle içerim yatarım yok bizde . İçiyor beni görüyor öyle yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…