golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ayy iyi oldu şu an tam ihtiyacım olan şey
Banada iyi geldi yaaaa valla nefes aldım resmenAyy iyi oldu şu an tam ihtiyacım olan şey
Of o ara uykular berbat. Benim ki sizinkilerden ufak ama öğlen uykusu en fazla 40 dk uyuyor. Tüm gün gözünü ovar. Başka da uyumuyor maalesefŞu an delirmek üzereyim.. Kızlar bana Bi kolonyaaaaayaa sabah gec kalktı, bende ogle uykusuna uyutmam.. 7de salladm hemen uyudu.. 1 saat snra uyandı.. Ya klasık 1 saattır de uyutmaya ugrasıorm.. Besıge bıraktım sigaramı yaktm valla.. Aglıo sımdı.. Allahm sana gelıorm
Kanka bana uygun değilmiş. Başkasını bilmiyorun ama çoook zor. Valla tembel olan, kıç yayan yapmasın çocukÇocuk korkumunun vücut bulmuş hali yaşadıkların
Ayy iyi oldu şu an tam ihtiyacım olan şey
Valla hep canlı tutalım bence de. Ama 2 yaş epey zor anladığım kadarıylaBanada iyi geldi yaaaa valla nefes aldım resmen
Hangimiz kızmıyoruz ki ya. Geçen gece yeter diye bağırdım. Ama maalesef bende sonradan üzülüyorum.İyi akşamlar kızlar. Ben de 2 yaşına girmesine sayılı günleri olan bir erkek çocuk anasıyım ve yer yer çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. Mesela 2 gündür gece uykusunu uyuamıyorum ve sinirlerim bozuluyor. Emmesi memeyi vidiklemesi bile batıyor öyle olunca. Kendimi tutamayıp kızıyorum biraz sonra da pişman oluyorum
Valla normalde şu an daha o krizleri çok başlamadı gibi. Gündüz fena değiliz idare ediyorum bir şekilde. Ama gece zaten çok sık uyanıyordu. Bir de birkaç gecedir saatini sarkıtmaya başladı. Bu sinirlerimi bozuyor. Bir ara artık ne yaparsan yap dedim döndüm sırtımı bu defa da geldi yine önüme yattı. Gülsem mi ağlasam mı bilemedimValla hep canlı tutalım bence de. Ama 2 yaş epey zor anladığım kadarıyla
Hangimiz kızmıyoruz ki ya. Geçen gece yeter diye bağırdım. Ama maalesef bende sonradan üzülüyorum.
Öyle bırakınca benim kızın sesi kısılana kadar ağlıyorValla normalde şu an daha o krizleri çok başlamadı gibi. Gündüz fena değiliz idare ediyorum bir şekilde. Ama gece zaten çok sık uyanıyordu. Bir de birkaç gecedir saatini sarkıtmaya başladı. Bu sinirlerimi bozuyor. Bir ara artık ne yaparsan yap dedim döndüm sırtımı bu defa da geldi yine önüme yattı. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Krizlerimiz çok bizimValla hep canlı tutalım bence de. Ama 2 yaş epey zor anladığım kadarıyla
Hangimiz kızmıyoruz ki ya. Geçen gece yeter diye bağırdım. Ama maalesef bende sonradan üzülüyorum.
Benimki böyle durumlarda genelde gönül almaya çalışıyor ama işte o an istediğim o olmuyorÖyle bırakınca benim kızın sesi kısılana kadar ağlıyorgece beslenmesi yapıyor mu hala ?
Ay beni korkutmaKrizlerimiz çok bizim2 gün önce parkta bir arkadaşımla sohbet ettik oğlumdan 1.5 ay küçük kızı var . Anlattıklarımı şok içinde dinledi kendi de 7 aylık hamile birde .içimden dedim ki tabi sen böyle rahatsın bacağına yapışık yaşayan çocuk olmadığı için 2. Yi isteyerek yapmışsın
9,5 aylık. Bende gece beslenmesini kessem mi diyordum. Zorlanıyorum artık ya.Benimki böyle durumlarda genelde gönül almaya çalışıyor ama işte o an istediğim o olmuyoryapıyor malesef bıraktıramadım. Yakında toptan keseceğim. Seninki ne kadarlık
Bende öyle sanıyordum ama benim oğlan düzelmedi . Yenidoğanken prensesmişim ya ben herşey zaman geçtikçe kötüye gidiyorAy beni korkutmaemzidmeyi kesince her şey düzelir diye düşünüyordum.
KızBende öyle sanıyordum ama benim oğlan düzelmedi . Yenidoğanken prensesmişim ya ben herşey zaman geçtikçe kötüye gidiyor
1 yaşında kes bence. Bana doktor ne kadar emerse o kadar iyi Sen o internette yazılanlara bakma falan dedi kesmedim ama çok pişmanım. Geceyi kesmiş olsaydım daha yaza kadar daha emzirirdim ama artık dayanamıyorum son demlerdeyim9,5 aylık. Bende gece beslenmesini kessem mi diyordum. Zorlanıyorum artık ya.
Valla hani bazı kadınlar diyor ya emdikçe bağ var falan1 yaşında kes bence. Bana doktor ne kadar emerse o kadar iyi Sen o internette yazılanlara bakma falan dedi kesmedim ama çok pişmanım. Geceyi kesmiş olsaydım daha yaza kadar daha emzirirdim ama artık dayanamıyorum son demlerdeyim
Senin oğlan gerçekten ilginç tuçe yenidoğan zamanı daha düzgündü uykusu çok özeniyordum o zaman sanaBende öyle sanıyordum ama benim oğlan düzelmedi . Yenidoğanken prensesmişim ya ben herşey zaman geçtikçe kötüye gidiyor
Bağ var da bi yere kadar. Benimki birini emerken diğerini vidikliyor. O küçük parmağını ucuna sokmaya çalışıyor falan canım yanıyor bağ falan hal getire o zamanValla hani bazı kadınlar diyor ya emdikçe bağ var falankülliyen yalan.
Bende size özeniyordum hepinizin bebesi sakince emdi büyüdü benimki sanki sürekli aç gibime geliyordu kaosSenin oğlan gerçekten ilginç tuçe yenidoğan zamanı daha düzgündü uykusu çok özeniyordum o zaman sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?