- Konu Sahibi bubendegilim
-
Yok yahu..o kadar da değil.yazıyorum,kitanımı okuyorum,sporumu da yapıyorum.bir tek dışarı pek çıkamıyorum.onun dersi bunun uyku saati derken vakit kalmıyor.hem korona belası gezmeyi unutturdu.Yok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsungenelde boş bakıyor 3 bebeliler xjnsjd
Of hahhahaYine hayal dünyasındasınKız ben yanına gidiyorum çocuk kuala gibi bensiz durmuyor öyle içerim yatarım yok bizde . İçiyor beni görüyor öyle yatıyor
Bence de yaaaa of yatıp kalkıp oyun grubu öğretmenine laf sayıyorumBizde bir ilk oluyor kızım hala uyuyor. Dün aşırı yoruldu. Offf tuce ya çocuğa çocuk lazım
Of hahhahaulan koca herif olmuşsun. Gelmişsin 2 yaşına iç yatsana , kadında rahat bi uyku uyusun.
Allah kolaylık versin07:00 de eşim işe gitti akşama da nöbetçiyarın sabah çalışmaya devam edecek akşam 18:00 de gelecek kendime başarılar diliyorum
Amin aminAllah kolaylık versin
1 buçukta uyumuş ve 5 de uyanmış bir çilekeş anadan herkese günaydınKarşim hoş geldin
Çilekeş diyardan herkese selam1 buçukta uyumuş ve 5 de uyanmış bir çilekeş anadan herkese günaydın
Çilekeş diyardan herkese selam
Buraya günlük yazarsak acaba motivasyonumuz artar bu tükenmişlikten kurtulur muyuz ne dersinizValla çile bülbülüm şarkısıyla motive oluyoruz
Ben annemdeyimBuraya günlük yazarsak acaba motivasyonumuz artar bu tükenmişlikten kurtulur muyuz ne dersinizbubendegilim
Ben ütüyü artık ütületiyorum vallaAmin amingece yatak odamı temizleyeceğim ütülerim de var öğlen yapacağım allah büyük
Denedim ama başarısız oldukBen ütüyü artık ütületiyorum vallayardımcı bulsana bir tane. Çok iyi oluyor.
Olsun yeni birini bul. Kusurlarını da biraz görmeyeceksin. Emin ol dinlenmeye vaktin kalıyor.Denedim ama başarısız olduk
Benim evde robot süpürgem var inanılmaz rahatlattı beni . Çamaşır işine çözüm yok çünkü biz ailecek çok fazla üst değişiyoruz o iş çok zor . Birde burada güvenlik mevzusu var eve herkesi alamıyorsun.Olsun yeni birini bul. Kusurlarını da biraz görmeyeceksin. Emin ol dinlenmeye vaktin kalıyor.
Alkışlar sizeBugün akşam yine yandım ben. Avmye gitmiştik yeni geldik öğle uykusuna şimdi yattı artık sabahlar olmasın
Orda biraz yordum acaba akşama etki eder miAlkışlar size
Deneyelim merak ettimOrda biraz yordum acaba akşama etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?