• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

3.5 yas sonrasi hersey duzene girince unutuluyor bunlar sonra bir saskinlikla ikinciyi yapip ben bunu yapmayacaktim ya diyorsunuz varligina cok sukur ama su ara bendeniz boyleyim :KK70: Dezavantajiniz esinizin calisma saatleri bence insallah yoluna girerde sizde kendinize vakit ayirabilirsiniz
Kocama dedim zaten yanıma yardımcı kadın olamdan 2. Ben kaldıramam :D git soy bankayı zenginleş sonra konuşalım hxbjdd

Anadolu yakası.. Serıfalıde.. Duru danışmanlık dıye.. Sadece gecıkmıs konusmaya da bakmıo tabi.. Kekemelik dıger konusma guclukleri fılan.. Docent zaten sazıye hanım... Ben guvendm acıkcası
Ay bende bir bakayım. Yakınmış bize. Kendim için değil abimin kızı için lazım 😬

Bizimkide Bi ara kaka yapınca gosterıo Du.. Sımdı o da yok.. Gayet memnun kıcındakı kakadan😑
Gece beslenmesi bitti yani emzirmeyi bıraktım . Ama inanılmaz saçma bir durum var şuan önceden iyiydi ama geçen aydan beri uykuya dalmakta güçlük çekiyor geceleri ağlayarak uyanıyor vs gece bazen su istiyor çok az içiyor ama yine de bezi taşırıyor 🤦🏻‍♀️ Sinir bozucu olmaya başladı .

Ayyy arkadaşımın oğlu Mayıs doğumlu ve konuşmuyor onun ablasına konuşmuyordu öyle sonra bir anda açılmıştı 🤣 arkadaşım şimdi biraz geriliyor buda konuşmuyor diye . Benim oğlumun hazirana kadar yolu var inş o kadar uzamaz .

Erkekler ve premature bebekler dezavantajlı denilio.. Bnmkı hem erkek hem prematüre 🤦‍♀️

Kac doktora gıttık hepsı bekleyin zehır gibi bu cocuk dedı.. Hıc olmadı 3 yasında kreşe gider orda acılır dedıler.. Bencede oyle ama beklemek ıstemedim daha fazla😅

Erkekler ve premature bebekler dezavantajlı denilio.. Bnmkı hem erkek hem prematüre 🤦‍♀️

Kac doktora gıttık hepsı bekleyin zehır gibi bu cocuk dedı.. Hıc olmadı 3 yasında kreşe gider orda acılır dedıler.. Bencede oyle ama beklemek ıstemedim daha fazla😅
Evet benim doktorum da erkekler için aynen öyle dedi . Benim bebemin bilmediği 5 vakit namaz valla hiç şüphem yok orkidin nereye takıldığını Bile biliyor 🤦🏻‍♀️ Fazla biliyor olması beni yoruyor açıkçası yaaa

Gece beslenmesi bitti yani emzirmeyi bıraktım . Ama inanılmaz saçma bir durum var şuan önceden iyiydi ama geçen aydan beri uykuya dalmakta güçlük çekiyor geceleri ağlayarak uyanıyor vs gece bazen su istiyor çok az içiyor ama yine de bezi taşırıyor 🤦🏻‍♀️ Sinir bozucu olmaya başladı .

Biz memeyi bırakalı cok oldu da.. Bizimde bezler cok taşıo ya🙄 ne zmn kuru kalkacak acaba dıye beklemedeym😐

Şu an delirmek üzereyim.. Kızlar bana Bi kolonyaaaaa🤦‍♀️ yaa sabah gec kalktı, bende ogle uykusuna uyutmam.. 7de salladm hemen uyudu.. 1 saat snra uyandı.. Ya klasık 1 saattır de uyutmaya ugrasıorm.. Besıge bıraktım sigaramı yaktm valla.. Aglıo sımdı.. Allahm sana gelıorm🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Şu an delirmek üzereyim.. Kızlar bana Bi kolonyaaaaa🤦‍♀️ yaa sabah gec kalktı, bende ogle uykusuna uyutmam.. 7de salladm hemen uyudu.. 1 saat snra uyandı.. Ya klasık 1 saattır de uyutmaya ugrasıorm.. Besıge bıraktım sigaramı yaktm valla.. Aglıo sımdı.. Allahm sana gelıorm🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Tühhhhh yaaa ben sabah geç vs kalkmasına izin vermiyorum müdehale ediyorum aynı şekilde öğlen uykusuna da

Tühhhhh yaaa ben sabah geç vs kalkmasına izin vermiyorum müdehale ediyorum aynı şekilde öğlen uykusuna da

Ben etmiyorum zaten oglen uykusunu en fazla 1 saat uyuyo.. Ama gec kalkınca gece gec yatıp bu sefer bızım pertımız cıkıo.. Bende bugun dedm madem 10da uyandın aksam erken yatarsın.. Iyıce yorulur erken uyursun demez olaydım.. Hala ayagımda ve artık sallıcak halim kalmadı🙄

2019 ekim annesii? 🧸

Ben etmiyorum zaten oglen uykusunu en fazla 1 saat uyuyo.. Ama gec kalkınca gece gec yatıp bu sefer bızım pertımız cıkıo.. Bende bugun dedm madem 10da uyandın aksam erken yatarsın.. Iyıce yorulur erken uyursun demez olaydım.. Hala ayagımda ve artık sallıcak halim kalmadı🙄
Beynim yandı dur sabah kaçta kalktı ? Öğlen kaçta yattı kalktı ?

Back