Çıldırmama ramak kaldı.

Valla yapmak istemiyorum ama yapmak zorunda hissediyorum. Kardeşlerimle aram çok iyi ben 31 sen ?

Aynen 2.sankı Bı zorunluluk hissi veriyor.. Zaten bellı zmn snra bunye veya adına ne dersen annelık duyguları depreşio bence.. O zmna kadar bende devamke o duygular gelene kadar tek cocuk yeter

Aynen 2.sankı Bı zorunluluk hissi veriyor.. Zaten bellı zmn snra bunye veya adına ne dersen annelık duyguları depreşio bence.. O zmna kadar bende devamke o duygular gelene kadar tek cocuk yeter
Evet ya . Ne bileyim tek çocuk sanki haksızlık gibime geliyor

Ay otobüsle çok zor ya ben arabamla götürüp bırakacaktım sonra gidip alacaktım . Ama buranın mantığı mini kreşti resmen haftada 5 gün . 09:00-11:30 arasıydı . Benim oğlum hiç çekimser değil hatta normalden fazla girişken Konuşma konusunda ve sosyalleşmesi için istemiştim . Sonra başka bir kurumla görüştük orası kreşti . Fakat 2019 un son haftası doğumlu olduğu için grupta en küçük benim bebem kalıyordu Oda açıkçası biraz sorun oldu ayrıca bez mevzusu devam ediyor ya başkası değişsin istemiyorum şuan kimseye güvenmiyoruz . Öyle olunca orayla eylülde başlarız dedik .

Ay 9 ay çok rahattım. Tatillere falan gittim. Adet olunca her şey yalan ouyor ya.
Ben hemen hasta oldum öyle olunca da çok zor oluyor ya şuan kötüyüm mesela hormonel anlamda da kendimi berbat hissediyorum çok gerginim

Bnmkı Bı yabancı gorsun hemen kafayı cevırır bana yapışır.. Konusmamasını da cekımserlıgıne baglıyorum.. 3 4 kelıme var anlamlı anlamsız.. Anne, baba, abiga(uçak), amanamanaman (ceptelefonu) bizde dıl terapıstıne basladık.. Yarın İlk ders bakalım etkılıycek mı sonraki zamanlarda

Ama bez değişim konusu hakkında haklısınız valla zaman kotu

Dil terapisini doktor mu önerdi nasıl ilerleyecek acaba inş iyi olur . Benim oğlum anle ( anne ) baba mama abü ( abi ) hadi aç

Bezi bıraktırıcam demiştin denemelere başladın mı ?

Berii bu konuyu sonuçlanınca yazar mısın ? Çok merak ediyorum terapi işe yarayacak mı

Dil terapisini doktor mu önerdi nasıl ilerleyecek acaba inş iyi olur . Benim oğlum anle ( anne ) baba mama abü ( abi ) hadi aç

Doktor bekleyin bıraz dedı aslnda.. Ama ben beklemek ıstemedim.. Zaman gectıkce fark acılmıo gıbıme gelıo.. Bide tuvalet egıtımınden önce bıraz konussun ıstedm, çiş kaka dese bıle yeter bana

Berii bu konuyu sonuçlanınca yazar mısın ? Çok merak ediyorum terapi işe yarayacak mı

Yazarım tabi şekerim.. Bende merak edıyorum.. Ehil biri gittgmz terapist.. Ama işte surece gore sekıl alıyoruz dedı.. Ama eymenın mımık jest alıcı dil gibi seylerını begendı.. Sımdılık haftada bir gitcez duruma göre artırcaz yada azaltacaz.. Yazarm gelısmelerı sizlere de

Nerede bu terapist ?

3.5 yas sonrasi hersey duzene girince unutuluyor bunlar sonra bir saskinlikla ikinciyi yapip ben bunu yapmayacaktim ya diyorsunuz varligina cok sukur ama su ara bendeniz boyleyim Dezavantajiniz esinizin calisma saatleri bence insallah yoluna girerde sizde kendinize vakit ayirabilirsiniz

Doktor bekleyin bıraz dedı aslnda.. Ama ben beklemek ıstemedim.. Zaman gectıkce fark acılmıo gıbıme gelıo.. Bide tuvalet egıtımınden önce bıraz konussun ıstedm, çiş kaka dese bıle yeter bana
Ayyy arkadaşımın oğlu Mayıs doğumlu ve konuşmuyor onun ablasına konuşmuyordu öyle sonra bir anda açılmıştı arkadaşım şimdi biraz geriliyor buda konuşmuyor diye . Benim oğlumun hazirana kadar yolu var inş o kadar uzamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…