• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Valla hepimiz geçtik o yollardan her ay huyları değişiyor bıdıkların.
Ama her halleri güzel ya o kadar çabuk büyüyorlar ki bir şey deyim mi sana bu halini çok özleyecen bebeğinin.
Büyüdükçe arkadaş olduğu kızım bana onunla bir şeyler yapmak dinlemek o kadar zevkli ki.
Gözünü korkutmayım ama okul dönemi daha zor.
Bu arada kendini böyle komik eleştirmen valla efsanesin.
Artık sıyırdım sanırım 😂
Ya artık arkadaş evresine geçsek sevinirim 😂

Bu nesil huyu suyu birbirine benzio zaten.. Biz de tek cocuk olduk ama anamıza bu kadar sarmadık😄 anamız işinde gücünde koşturmuş biz Bi kenarda oyun oynamışız... Hey yavrum heyy😅
Annem diyor ki 😂kundaklar koyardım uyurdun hxjdjdjdj Sonra kızım bi kaç gün kaldı annemle, annem dedi ki Allah güç kuvvet versin hiç durmuyor 😂 Folik asit bebeleri 🤘

Orta noktayı buluruz ben cok dert etmiyorum ya ben onu ikna ederim ya o beni, bu yuzden ayrılma gibi bir durumumuz olmaz ama ben gerçekten bir çocuğu tek büyütecek enerjiye sahip değilim. Bunun farkına varır elbet ama oglumlada o kadar güzel ilgileniyor o kadar cok seviyor ki o yuzden bende ikna olabilirim.
2 mesaj öncesi ve sonrası xhshhdjsj ah aynı benim gibisin uxjsjjd

Tv açmıyorum ben sadece yemek masasında mecbur birşeyler bakıyorum 😏 oda yorucu oluyor ama açsam sürekli izlemek ister o yüzden bizde hiç izlemiyoruz tv kaldırdım . Oyun grubu buldum orada da öğretmenden diploma ve aşı sordum diye kadın benimle kavga etti başlamadan oda bitti
İstanbulda mısın ?

Sordugun sey cok normal, ben ogretmeni birak, oğlumun sıra arkadaşının ailesinin asili olmasini istedim
Bence de çok normal . Birisine bunu anlattım bana dedi ki neymiş efendim soramazmışım bunu sormak suçmuş 😃😃😃 iyi dedim ya o zaman sokaktan geçen insana 2 yaşındaki çocuğu bırakalım

Back