- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
Zor durumdayım vallahi bak şuan regl oldum yatak döşek yatmam lazım öyle halsizim ki Çocuk filan doğurmak bakmak hiç istemiyorum bana göre değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor durumdayım vallahi bak şuan regl oldum yatak döşek yatmam lazım öyle halsizim ki Çocuk filan doğurmak bakmak hiç istemiyorum bana göre değil
Doğurursak 1,5 yıl regl olmuyozzz… düşün bunu hxhshdZor durumdayım vallahi bak şuan regl oldum yatak döşek yatmam lazım öyle halsizim ki Çocuk filan doğurmak bakmak hiç istemiyorum bana göre değil
Cunki şoktan kesiliyorDoğurursak 1,5 yıl regl olmuyozzz… düşün bunu hxhshd
40 yaşındayım bebem 14 aylık zorrrrHaklisin da risk almaktan vazgectim yasim 38 cocuk yapmaya kalksam 40. Bu yaştan sonra gerçekten çok zor benim icin.
Oy maşallah Allah yardım etsin40 yaşındayım bebem 14 aylık zorrrr
nerdeeee ben doğurdum 42. Gun oldum.Doğurursak 1,5 yıl regl olmuyozzz… düşün bunu hxhshd
Gerçekten cocugunu düşünen herkes ayni durumda bosver sen onu diyenleri. Ben asiyi sordugumda bana Mudur cocuklara yapılmaya başlandığında bizde sizlerden yaptirmaya niyetli veliler olduğunuzu gormek istiyoruz dediBence de çok normal . Birisine bunu anlattım bana dedi ki neymiş efendim soramazmışım bunu sormak suçmuş iyi dedim ya o zaman sokaktan geçen insana 2 yaşındaki çocuğu bırakalım
Çok sinirlendim ben yaaaaGerçekten cocugunu düşünen herkes ayni durumda bosver sen onu diyenleri. Ben asiyi sordugumda bana Mudur cocuklara yapılmaya başlandığında bizde sizlerden yaptirmaya niyetli veliler olduğunuzu gormek istiyoruz dedi
Bende sinirlenirdimÇok sinirlendim ben yaaaa
Bunu anlattığım insan da bana diyor ki kadından evrak isteyemezsiniz hakkın yok seni şikayet eder diyor haydi koşup etsin dedim . Kimi tutsam elimde kalıyor yaaaBende sinirlenirdim
Cok fazla yerde aşı olmayanlari isten çıkardılar. Yaptırım yapamıyoruz deniyor ama yapiliyorda. Kılıfına uyduruyorlar.Bunu anlattığım insan da bana diyor ki kadından evrak isteyemezsiniz hakkın yok seni şikayet eder diyor haydi koşup etsin dedim . Kimi tutsam elimde kalıyor yaaa
ahh kardeşim lokasyon belirt izmirdeysen koşarak geliyorumm yardıma...Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz 636366363 Tane konu açabilirim.
Diplomayı sormam sorunmuş arkadaşa göre öyleCok fazla yerde aşı olmayanlari isten çıkardılar. Yaptırım yapamıyoruz deniyor ama yapiliyorda. Kılıfına uyduruyorlar.
Sikayet ederse etsin, cokta umurumuzda. Dünya meselesi olmus bu olay kim ne diyebilir ki. Sormak en doğal hakkımız, onların nasil seçim hakkı varsa bizimde var
An itibari ile bakırköy ruh ve sinirahh kardeşim lokasyon belirt izmirdeysen koşarak geliyorumm yardıma...
Karşim hoş geldin40 yaşındayım bebem 14 aylık zorrrr
Ben 9. Ayda oldum. Daha ilk kez yani o ne beOy maşallah Allah yardım etsin
nerdeeee ben doğurdum 42. Gun oldum.
Bende 2. Ayda olmuştum sonra aradı ardına sürekli oldum sütüm azaldı hasta olmaktanBen 9. Ayda oldum. Daha ilk kez yani o ne be
Ay 9 ay çok rahattım. Tatillere falan gittim. Adet olunca her şey yalan ouyor ya.Bende 2. Ayda olmuştum sonra aradı ardına sürekli oldum sütüm azaldı hasta olmaktan
Aman bosver milleti belkide diplomasi yok diye tepki göstermiştirDiplomayı sormam sorunmuş arkadaşa göre öyle
Doktor benim esimde 2 ay sonra oldu ama bu cok erken oldu dedi. 3. Aydaydi sanirim 26 gun adet oldum, doktora gittim. 3 4 gun sonra yine adet olcan dedi. Yine ayni olursa sorun dedi. Sukur olmadi ayniBen 9. Ayda oldum. Daha ilk kez yani o ne be
Tv açmıyorum ben sadece yemek masasında mecbur birşeyler bakıyorum oda yorucu oluyor ama açsam sürekli izlemek ister o yüzden bizde hiç izlemiyoruz tv kaldırdım . Oyun grubu buldum orada da öğretmenden diploma ve aşı sordum diye kadın benimle kavga etti başlamadan oda bitti