Çıldırmama ramak kaldı.

Bence de çok normal . Birisine bunu anlattım bana dedi ki neymiş efendim soramazmışım bunu sormak suçmuş iyi dedim ya o zaman sokaktan geçen insana 2 yaşındaki çocuğu bırakalım
Gerçekten cocugunu düşünen herkes ayni durumda bosver sen onu diyenleri. Ben asiyi sordugumda bana Mudur cocuklara yapılmaya başlandığında bizde sizlerden yaptirmaya niyetli veliler olduğunuzu gormek istiyoruz dedi

Gerçekten cocugunu düşünen herkes ayni durumda bosver sen onu diyenleri. Ben asiyi sordugumda bana Mudur cocuklara yapılmaya başlandığında bizde sizlerden yaptirmaya niyetli veliler olduğunuzu gormek istiyoruz dedi
Çok sinirlendim ben yaaaa

Bunu anlattığım insan da bana diyor ki kadından evrak isteyemezsiniz hakkın yok seni şikayet eder diyor haydi koşup etsin dedim . Kimi tutsam elimde kalıyor yaaa
Cok fazla yerde aşı olmayanlari isten çıkardılar. Yaptırım yapamıyoruz deniyor ama yapiliyorda. Kılıfına uyduruyorlar.
Sikayet ederse etsin, cokta umurumuzda. Dünya meselesi olmus bu olay kim ne diyebilir ki. Sormak en doğal hakkımız, onların nasil seçim hakkı varsa bizimde var

ahh kardeşim lokasyon belirt izmirdeysen koşarak geliyorumm yardıma...

Diplomayı sormam sorunmuş arkadaşa göre öyle

Valla 2 yasına kadar tvsiz telefonsuz iyi sabrettim.. Şimdi mecbur bakıo biz yemek masasında izleyemioz cunku dıkkat tamamen telefonda oluyo, yemegı yemek ıstemıo, boyle de cinsiz ben gecen yaz 3 ay gittim oyun grubuna cok etkısı nı gordum.. Eskıden cok cekımserdi hala oyle ama eskısı gibi degıl... Huy heralde cekınmek benım oglanda oyun grubunu tavsiye ederım.. Canım cıktı 3 ay boyunca otobuslerde ama degdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…