Çıldırmama ramak kaldı.

Kendi halimi bırakıp senim halin için göz yaşı tökücem bugün

Adama açıkça söyle bence. Ben asla düşünmüyorum diye. Sonradan sıkıntı olmasın.
Basta tamam demistim sonra yapmiycam asla dedim tartisirken oda yapmayalım zaten dedi. Normalde onun sözü sen yap ben buyuturum demesiydi kabul etme sebebim. Yapmıyorum diye sorun çıkarmaz en fazla ikna etmeye ugrasir.

Basta tamam demistim sonra yapmiycam asla dedim tartisirken oda yapmayalım zaten dedi. Normalde onun sözü sen yap ben buyuturum demesiydi kabul etme sebebim. Yapmıyorum diye sorun çıkarmaz en fazla ikna etmeye ugrasir.
Abla sen yaparsın hxjdjd ışığı aldım senden djjdjd

Valla hepimiz geçtik o yollardan her ay huyları değişiyor bıdıkların.
Ama her halleri güzel ya o kadar çabuk büyüyorlar ki bir şey deyim mi sana bu halini çok özleyecen bebeğinin.
Büyüdükçe arkadaş olduğu kızım bana onunla bir şeyler yapmak dinlemek o kadar zevkli ki.
Gözünü korkutmayım ama okul dönemi daha zor.
Bu arada kendini böyle komik eleştirmen valla efsanesin.

Cik cik cik
Sen yapcan mi bebise kardes suan icin cok kotu bir soru biliyorum
Senin yas kaç bu arada
Demet şenerin kocası onu aldattı kadın ayrıldı . Başka bir adamla evlendi onunla da çocuk yapmamak için anlaşmış sonra adam tutturdu çocuk diye kadın ondan da ayrıldı Adam kadını kandırmış galiba

Orta noktayı buluruz ben cok dert etmiyorum ya ben onu ikna ederim ya o beni, bu yuzden ayrılma gibi bir durumumuz olmaz ama ben gerçekten bir çocuğu tek büyütecek enerjiye sahip değilim. Bunun farkına varır elbet ama oglumlada o kadar güzel ilgileniyor o kadar cok seviyor ki o yuzden bende ikna olabilirim.

İkna olacağını fark ettim

Bu nesil huyu suyu birbirine benzio zaten.. Biz de tek cocuk olduk ama anamıza bu kadar sarmadık anamız işinde gücünde koşturmuş biz Bi kenarda oyun oynamışız... Hey yavrum heyy
Tv açmıyorum ben sadece yemek masasında mecbur birşeyler bakıyorum oda yorucu oluyor ama açsam sürekli izlemek ister o yüzden bizde hiç izlemiyoruz tv kaldırdım . Oyun grubu buldum orada da öğretmenden diploma ve aşı sordum diye kadın benimle kavga etti başlamadan oda bitti

Sordugun sey cok normal, ben ogretmeni birak, oğlumun sıra arkadaşının ailesinin asili olmasini istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…