- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Kendi halimi bırakıp senim halin için göz yaşı tökücem bugünSelamben de bitiğim demeye geldim. Kızım da hâlâ uyku sorunu var, 2 yaşında ve bir bebeğimiZ daha oldu, aralarında 1 yaş olmasından iyidir tamam sonsuz şükür, mutluyum ama öyle bir bitiğim ki, bizimki de hep ağlıyor, dediğin gibi uyumasan da ağlama dimi, evi b... götürüyor. Ayrıca hep ayağımda ama düzelecek inşaallah yorgunluktan ifade edemedim kendimi, ruh gibiyim ama çok şükür ne diyorum ben ya , ama ciddden çok çok şükür, ileride geçecek yorgunluklar,
Ay yerimmmm daha minnoş yaw19 gunluk
Adama açıkça söyle bence. Ben asla düşünmüyorum diye. Sonradan sıkıntı olmasın.Haklisin da risk almaktan vazgectim yasim 38 cocuk yapmaya kalksam 40. Bu yaştan sonra gerçekten çok zor benim icin.
Basta tamam demistim sonra yapmiycam asla dedim tartisirkenAdama açıkça söyle bence. Ben asla düşünmüyorum diye. Sonradan sıkıntı olmasın.
Abla sen yaparsın hxjdjd ışığı aldım senden djjdjdBasta tamam demistim sonra yapmiycam asla dedim tartisirkenoda yapmayalım zaten dedi. Normalde onun sözü sen yap ben buyuturum demesiydi kabul etme sebebim. Yapmıyorum diye sorun çıkarmaz en fazla ikna etmeye ugrasir.
Ay yok ins ikna olmam ve yapmam diye umud ediyorum artıkAbla sen yaparsın hxjdjd ışığı aldım senden djjdjd
Çocuğum kardeşsiz mi kalsın düşüncesi çıkkk aklımdannnAy yok ins ikna olmam ve yapmam diye umud ediyorum artık
Cik cik cikÇocuğum kardeşsiz mi kalsın düşüncesi çıkkk aklımdannn
Gece onun konusunu okurken uyuyakaldım
Benimki de aynen öyle. Çocuklar evde hep bizimle olduğu için böyle bence
Demet şenerin kocası onu aldattı kadın ayrıldı . Başka bir adamla evlendi onunla da çocuk yapmamak için anlaşmış sonra adam tutturdu çocuk diye kadın ondan da ayrıldıCik cik cik
Sen yapcan mi bebise kardes suan icin cok kotu bir soru biliyorum
Senin yas kaç bu arada
Aynı benim oğlan yaa berikkoBencede valla.. Arkadası da yok.. Olsa yıne bana bu kadar sarmazyani heralde sanırsam
Aynı benim oğlan yaa berikko
Orta noktayı buluruz ben cok dert etmiyorum ya ben onu ikna ederim ya o beni, bu yuzden ayrılma gibi bir durumumuz olmaz ama ben gerçekten bir çocuğu tek büyütecek enerjiye sahip değilim. Bunun farkına varır elbet ama oglumlada o kadar güzel ilgileniyor o kadar cok seviyor ki o yuzden bende ikna olabilirim.Demet şenerin kocası onu aldattı kadın ayrıldı . Başka bir adamla evlendi onunla da çocuk yapmamak için anlaşmış sonra adam tutturdu çocuk diye kadın ondan da ayrıldıAdam kadını kandırmış galiba
İkna olacağını fark ettimOrta noktayı buluruz ben cok dert etmiyorum ya ben onu ikna ederim ya o beni, bu yuzden ayrılma gibi bir durumumuz olmaz ama ben gerçekten bir çocuğu tek büyütecek enerjiye sahip değilim. Bunun farkına varır elbet ama oglumlada o kadar güzel ilgileniyor o kadar cok seviyor ki o yuzden bende ikna olabilirim.
Tv açmıyorum ben sadece yemek masasında mecbur birşeyler bakıyorumBu nesil huyu suyu birbirine benzio zaten.. Biz de tek cocuk olduk ama anamıza bu kadar sarmadıkanamız işinde gücünde koşturmuş biz Bi kenarda oyun oynamışız... Hey yavrum heyy
Sordugun sey cok normal, ben ogretmeni birak, oğlumun sıra arkadaşının ailesinin asili olmasini istedimTv açmıyorum ben sadece yemek masasında mecbur birşeyler bakıyorumoda yorucu oluyor ama açsam sürekli izlemek ister o yüzden bizde hiç izlemiyoruz tv kaldırdım . Oyun grubu buldum orada da öğretmenden diploma ve aşı sordum diye kadın benimle kavga etti başlamadan oda bitti
Valla yapmak istemiyorum ama yapmak zorunda hissediyorum. Kardeşlerimle aram çok iyiCik cik cik
Sen yapcan mi bebise kardes suan icin cok kotu bir soru biliyorum
Senin yas kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?