Çıldırmama ramak kaldı.

Yok yok yapmiycam bencede yeter. Bende son zamanlarda dedigim tek şey artik birazda hayatimi yasamak istiyorum.
Bende şuan bu kafadayım . Biryerlerde rahat oturmak istiyorum geceleri sakince uyumak istiyorum biliyorum ya çok zor bunalıyorum ben

Bende şuan bu kafadayım . Biryerlerde rahat oturmak istiyorum geceleri sakince uyumak istiyorum biliyorum ya çok zor bunalıyorum ben
Aynen sana katılıyorum ben suan rahat döneme gectim şükür. Benimki 6.5 yasinda oldu, ailemlede corona yüzünden ayni eve çıktım bir süreliğine. Ufaklik hep dayısının peşinde beni bıraktı 5 6 aydir. Darısı senin başına 2 3 senen daha var. ❤

Onu soracaktım 3 yaşında biraz daha toparlanır diye düşünüyorum sence öyle mi

Onu soracaktım 3 yaşında biraz daha toparlanır diye düşünüyorum sence öyle mi
Yasi büyüdükçe tabiki toparlanıyorlar, daha az yorucu oluyor. Kendi başına birseyler yapmaya basliyor, muhabbet etmeye başlıyorsun. Kendininde daha az yorulcagin seyler buluyorsun. Mesela yaşlara uygun sorular var. Hem o eğleniyor hem sen dinlenmiş oluyorsun. Sen bir ordeksin ördekler nasil yürür gibi.

Haklısın. Ama benim kızda uyumuyordu ben çok çabaladım. 2 kez tatile bile gittik. Hemde Antalya ya 9 saat mesafe. Tabi her zaman böyle değil. Evlilik olayı için neden olumsuzsun ? Herkes aynı olacak diye bir kural yok.

Canım evlilik için olumsuz degilim, suan evlenmeyi planladığımız biri var hayatında, bebek konusunda olumsuzum yeniden ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum. O bebis istiyor ben once tamam dedim ama cok korkuyorum bir bebegi daha tek başıma büyümekten.

Sorması ayıp 5 yaşa getirip yeniden bebek yapma fikrine nasıl düştün ?
Oglum 3 yaşındaydi yeniden hamile kaldığımda. Arkadaşının kardeşi vardı ve aklı kesmeye başladığında çok ozendi. Benim de kardeşim olsun dedi epeyce. Bir delilik yaptık..
Allah uzun ömürler versin kuzulara ama çok yordular.

Valla ben gunduz yemek yiyip tuvalete rahatca giremiorm.. Eşim gelınce anca eşim gelmezse de uyuyunca anca benımkı cok İlgi alaka bekleyen Bi bebek.. Yanı Hanı 5dk ilgisiz kalamıo... 5dk yanımdan gitse gözümle ona bakış atmamı beklıo sureklı oyun sureklı.. Tek ıstedgı bu ve 2 yasına kadar tvsiz telefonsuz geldık bu zamana.. Son Bi haftadır telefonla ilgilenmeye basladı, o da nasıl ille yanında oturcam, bacagımaa oturacak oyle ızlıcek.. Bensiz bir anı yok yani oyy oyyy dertler deryaaaa

Dertleşelim ya hadi ben çok doluyum dur şimdi kaç aylık tam onu bi söyle ben sana neler anlatacağım

Ama işte karşında ki insana bağlı bu. Diğerinde öok ze olmuş ama bu sefer destek olur belki. Ay gerçi benimki destekte ne oluyor :S

Benimki de aynen öyle. Çocuklar evde hep bizimle olduğu için böyle bence

Selam ben de bitiğim demeye geldim. Kızım da hâlâ uyku sorunu var, 2 yaşında ve bir bebeğimiZ daha oldu, aralarında 1 yaş olmasından iyidir tamam sonsuz şükür, mutluyum ama öyle bir bitiğim ki, bizimki de hep ağlıyor, dediğin gibi uyumasan da ağlama dimi, evi b... götürüyor. Ayrıca hep ayağımda ama düzelecek inşaallah yorgunluktan ifade edemedim kendimi, ruh gibiyim ama çok şükür ne diyorum ben ya , ama ciddden çok çok şükür, ileride geçecek yorgunluklar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…