- 18 Şubat 2018
- 12.239
- 2
- 54.879
- 598
- 44
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.481
Sakin kanka,geçen sabah vardın,akşam yok oldun.Valla dert oluyorsun bana.Borellus80 ölüyorumm hdjdjhd banlanıcam yine yaa hxhsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin kanka,geçen sabah vardın,akşam yok oldun.Valla dert oluyorsun bana.Borellus80 ölüyorumm hdjdjhd banlanıcam yine yaa hxhsh
Valla geçen mi banım saçmaydı kanka bu ara banlanabilirim. Yurt dışına gidicem djdh zaten bakamam. Bari o ara banlanayım hdhdhd bişi dicem rekor kırdım sanırım sitedeSakin kanka,geçen sabah vardın,akşam yok oldun.Valla dert oluyorsun bana.
Hayırdır kuzu,ne yapican yurt dışında?Sen olmadan çekilmiyor hakikatten.Cabuk gel desem de hemencecik gri oluyorsun zaten .Valla geçen mi banım saçmaydı kanka bu ara banlanabilirim. Yurt dışına gidicem djdh zaten bakamam. Bari o ara banlanayım hdhdhd bişi dicem rekor kırdım sanırım sitede
Kocayı bırakıp kaçıyorum babamlar gidecek peşlerine takılıyorum hdhd tabi babamın daha haberi yokk hahahha düşmanlarım dört bi yanda a desem rapor ediliyorumHayırdır kuzu,ne yapican yurt dışında?Sen olmadan çekilmiyor hakikatten.Cabuk gel desem de hemencecik gri oluyorsun zaten .
Git tabi kankam,git bari sen gez.Ama önce babana haber ver.Kocayı bırakıp kaçıyorum babamlar gidecek peşlerine takılıyorum hdhd tabi babamın daha haberi yokk hahahha düşmanlarım dört bi yanda a desem rapor ediliyorum
Boşanıcam gelmezsem dediğim an business uçarım hdjdjdjdjjd babamın fobisi var kıaz kocamı psikologa götürüyorum birlikte tedavideyizGit tabi kankam,git bari sen gez.Ama önce babana haber ver.
Vallahi mi kız,dalga geçmiyorsun değil mi?Boşanıcam gelmezsem dediğim an business uçarım hdjdjdjdjjd babamın fobisi var kıaz kocamı psikologa götürüyorum birlikte tedavideyiz
Evet geçen hafta boşanacaktım. Bana çok ısrar etti çift terapisi alıyoruz. Ya düzelecek ya da boşanıcaz. Çekemem vallahi yaw. Konu açasım varda gülerim diye açmayacağım psikolog çok hayat dolu bir hanımsınız dedi yaa sorma dedim djjddjVallahi mi kız,dalga geçmiyorsun değil mi?
Güzel gülenin derdi çok olurmuş derler kanka,neşe dolusun ama içinde kimbilir neler var.Evet geçen hafta boşanacaktım. Bana çok ısrar etti çift terapisi alıyoruz. Ya düzelecek ya da boşanıcaz. Çekemem vallahi yaw. Konu açasım varda gülerim diye açmayacağım psikolog çok hayat dolu bir hanımsınız dedi yaa sorma dedim djjddj
Yani aslında o kadar dram barındırmıyorum içimde. Hayat kısa kanka kuşlar uçuyor uçarkende benim herifim üzerine mıçtı her halde ben vurdum ikramiye hdhdhdGüzel gülenin derdi çok olurmuş derler kanka,neşe dolusun ama içinde kimbilir neler var.
Amannnnn,ben de birsey var sandım.Çocuk ufak olduğu için bunaltıyor sizi işte.Biraz büyüsün,uykusu falan düzene girsin rahatliyacaksın ama işte biraz sabır.Yani aslında o kadar dram barındırmıyorum içimde. Hayat kısa kanka kuşlar uçuyor uçarkende benim herifim üzerine mıçtı her halde ben vurdum ikramiye hdhdhd
Yok o kadar basit değil. Dert çocuk değil kuzu adamın gamsızlığı.Amannnnn,ben de birsey var sandım.Çocuk ufak olduğu için bunaltıyor sizi işte.Biraz büyüsün,uykusu falan düzene girsin rahatliyacaksın ama işte biraz sabır.
Gamsız olmayan modeli henüz icat edilmedi kanka,ama fazla ise sıkıntı tabi.Gidin terapinizi alın güzel güzel☺.Yok o kadar basit değil. Dert çocuk değil kuzu adamın gamsızlığı.
Kendisi bilir. 1 hafta eve gelmedi covid olmuş, aramadım bile kafayı düzlemiş o dönemde. Raporunu göstermeden de inanmadım. Gerçekten covid olmuş. Bende o dönemde bi güzel kendime geldim. Gayette kızımla yaşabileceğimi gördüm.Gamsız olmayan modeli henüz icat edilmedi kanka,ama fazla ise sıkıntı tabi.Gidin terapinizi alın güzel güzel☺.
Geçmiş olsun kanka bir taraf özverili olup diğer taraf rahatindan taviz vermiyorsa tabi çıldırıyor insan ama aşırı üstüne düşse bu sefer de sıkılırsın.Ortasını bulmak lazım,bu erkek milleti genel anlamda bencil ve gamsız çünkü dna lafına öyle kodlanmış sanırım.Kendisi bilir. 1 hafta eve gelmedi covid olmuş, aramadım bile kafayı düzlemiş o dönemde. Raporunu göstermeden de inanmadım. Gerçekten covid olmuş. Bende o dönemde bi güzel kendime geldim. Gayette kızımla yaşabileceğimi gördüm.
Geçen evden çıkarken kahvaltını hazırlarsın ve bir zahmet makinayı da boşalt dedim. Yapmış dediklerimi bundan sonra böyle kanka. Her işi ben yapamam. Yardımcı da bulamadım hala. Gelse haftada 2 gün falan birisi süper olacak.Geçmiş olsun kanka bir taraf özverili olup diğer taraf rahatindan taviz vermiyorsa tabi çıldırıyor insan ama aşırı üstüne düşse bu sefer de sıkılırsın.Ortasını bulmak lazım,bu erkek milleti genel anlamda bencil ve gamsız çünkü dna lafına öyle kodlanmış sanırım.
Haa şöyle kanka,sen yaptıramazsan biz hiç yaptırıramayız diyecem de bizimki çok güzel dip köşe temizlik yapar.Hakkını yemeyeyim kocacağzımın.Geçen evden çıkarken kahvaltını hazırlarsın ve bir zahmet makinayı da boşalt dedim. Yapmış dediklerimi bundan sonra böyle kanka. Her işi ben yapamam. Yardımcı da bulamadım hala. Gelse haftada 2 gün falan birisi süper olacak.
Ya benimkinin sorunları başka aslında. Aile kavramını bilmiyor adam. Ama işin kötü yanı öğrenmeye de çalışmadı hiç. Şimdi ya akıllanacak ya da by byHaa şöyle kanka,sen yaptıramazsan biz hiç yaptırıramayız diyecem de bizimki çok güzel dip köşe temizlik yapar.Hakkını yemeyeyim kocacağzımın.
Olur olur kanka,sizi kaybetme korkusunu göze alamaz.O zaman sanırım kendi ailesinde hiçbir sorumluluk almadan,paşa kıvamında yaşamış.Ah bu Türk anneleri yok mu?Klasik Türk erkeği işte1.Ya benimkinin sorunları başka aslında. Aile kavramını bilmiyor adam. Ama işin kötü yanı öğrenmeye de çalışmadı hiç. Şimdi ya akıllanacak ya da by by