• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ben kimsenin yorumuna asla kızmıyorum. Bunu istemesem ve göze alamasam asla konu açmam ki beni ne linçlemişlikleri var. Ama ben orada da yazdım. Şu an için boşanmak benim kitabımda yazmıyor. Böyle devam ederse zaten evden atacağım. Bazı erkekler böyledir diye sevinemiyorum, çok kişi yazmış benimkide böyle diye. Ama böyle olması zaten yanlış olan değil mi? Bak bir cinnet geçirdim kuzuya döndü. Gerek var mı cidden ? Ben bu geçer mi diye yazmışken boşan diyorlar. Neden diyorlar biliyor musun ? Kocamı genelde gömdüğüm için. Kendini mutsuz hisseden birinin konusuna gidipte ayh benim kocamda şöyle , böyle demediğim için. Benim yerimde sitenin %90ı olsa aman ne olacak der geçer. Ama ben artık gerçekten çok tahammülsüzleştim. Sabahtan beri hastayım bana çorba yap diyor yapmıyorum, yapmayacağımda. Ben evlenirken ona söyledim bak dedim bu kadar rahatsan ben rahatlık sevmem, ben her şeyin zamanında olmasını severim diye. Sürekli bir sürü bahane buldu , ha bende aptal mıydım ? İnanmasaydım. Evet aptalmışım. Bana demez mi annen gidip biraz kalsan sinirlerin yatışsa. Kalamam annemde falan, beni bomba yapan sensin anam babam mı çekecek ? Gelmişler kaç yaşına başlarına mı ekşiyeyim ? Ama geriye dönsem çok farklı şeyler olurdu. Bundan sonra asla ve asla kendimi yormayacağım. Bana şimdi diyor ki kadın alıyorsun ona da laf ediyorsun. Evet şansıma henüz iyisi gelmedi ama ben bulamıyorum diye sen böyle yapamazsın.
Ben bosanmayi cok cok asamadigim seyde dusunurdum cocuk vvar sonucta . Ben de anne evine gitmem gidecskse buyursun o gitsin evimden cikmam 😊 Hem ev yuku hem cocuk birde kocandan yardim gorememek seni yoran. Kocan degisir mi degismez mi bilmiyorum ama durumunuz iyiyse insallah istedigin gb bir yardimci denk gelecektir biraz daha yukun hafifler kendine vakit ayirabilirsin. Ben saf ayagina hayatta yatamam o yuzden aaa unuttum diyemiyorum o fatura yatacaksa hatirlatirim ya da kredi gunu ya da ev ve araba vergisi. Ama arabanin sigortasidir muayenesidir hayatta aklimda tutamam . En son fenni muayeneden ceza yedi bana hesap sormaya kalkti benim sorumlulugumda degil araba dedim gectim . Simdi kendisi bakiyor 😃

Ben bosanmayi cok cok asamadigim seyde dusunurdum cocuk vvar sonucta . Ben de anne evine gitmem gidecskse buyursun o gitsin evimden cikmam 😊 Hem ev yuku hem cocuk birde kocandan yardim gorememek seni yoran. Kocan degisir mi degismez mi bilmiyorum ama durumunuz iyiyse insallah istedigin gb bir yardimci denk gelecektir biraz daha yukun hafifler kendine vakit ayirabilirsin. Ben saf ayagina hayatta yatamam o yuzden aaa unuttum diyemiyorum o fatura yatacaksa hatirlatirim ya da kredi gunu ya da ev ve araba vergisi. Ama arabanin sigortasidir muayenesidir hayatta aklimda tutamam . En son fenni muayeneden ceza yedi bana hesap sormaya kalkti benim sorumlulugumda degil araba dedim gectim . Simdi kendisi bakiyor 😃
Ne diyeyim bilemiyorum. Uzun zamandır sabrediyorum ama artık edemeyeceğim sanırım. Kendisi şu an içerde ölüyorum diyor umurumda değil.

Maşallah sana. O zaman o kadar yakınma bence. Kimse şu saçma muhabbetimize daha fazla dahil olmasın olur mu ? Size iyi bol eğlenceler .
Sabahtan akşama kadar çocuğa tek bakıyorum gece uyanıyor tekim . Adam ayda 4 nöbet tutuyor toplam 8 gün eve hiç yok . Eve gelen annem babam kardeşim veya temizlikçim yok. Ultra hareketli yaramaz huzursuz sendromlu bir çocuğum var kaç kere yazdım söylüyorum . Evimin durumunu çocuğu benim gücümü psikolojimi bilemezsin istediğim gibi şikayet edebilirim haklıyım çünkü. Adam yapabileceğini yapıyor ama yetmiyor sorun bu . Zaten salaklık bende ki sana yazdım . Resmen kovdun . Zaten yazacak kadar gerizekalı değilim merak etme ! İşine gelince iyiyiz işine gelince kötü illa hep senin istediğin cevaplar verilecek ki iyi olacaksın .sen insanlara ağzına geleni yaz biz sana doğru olanı yazınca ki ya kabul edeceksin ya ayrılacaksın başka yolu yokken bunu da sana söyleyince kötü olalım oldu misss .

Son düzenleme:
Sabahtan akşama kadar çocuğa tek bakıyorum gece uyanıyor tekim . Adam ayda 4 nöbet tutuyor toplam 8 gün eve hiç yok . Eve gelen annem babam kardeşim veya temizlikçim yok. Ultra hareketli yaramaz huzursuz sendromlu bir çocuğum var kaç kere yazdım söylüyorum . Evimin durumunu çocuğu benim gücümü psikolojimi bilemezsin istediğim gibi şikayet edebilirim haklıyım çünkü. Adam yapabileceğini yapıyor ama yetmiyor sorun bu . Zaten salaklık bende ki sana yazdım . Resmen kovdun . Zaten yazacak kadar gerizekalı değilim merak etme ! İşine gelince iyiyiz işine gelince kötü illa hep senin istediğin cevaplar verilecek ki iyi olacaksın .sen insanlara ağzına geleni yaz biz sana doğru olanı yazınca ki ya kabul edeceksin ya ayrılacaksın başka yolu yokken bunu da sana söyleyince kötü olalım oldu misss .
Okey Tuce en çok sensin :KK70: konu benim konum istersen uzatna hea ? Hadi git yeni bir konu aç ve orada sürekli ne kadar zorlandığını anlat. Ben işime geleni yazana iyi davranıyor olsaydım emin ol başkalarına da tepki verirdim. Sürekli kendini anlatmaktan vazgeçmelisin inanılmaz sıkıcı oluyor. Konudan engellemek istemiyorum. Ana illa kalacağım diyorsan da beni biliyorsun karşında susmayacağım.
Ayrıca hala aynı fikirdeyim kocan sana daha şok yardım etsin mesela geceleri o kalksın ? Kalkmıyorsa da bence BOŞAN.

Son düzenleme:
Okey Tuce en çok sensin :KK70: konu benim konum istersen uzatna hea ? Hadi git yeni bir konu aç ve orada sürekli ne kadar zorlandığını anlat. Ben işime geleni yazana iyi davranıyor olsaydım emin ol başkalarına da tepki verirdim. Sürekli kendini anlatmaktan vazgeçmelisin inanılmaz sıkıcı oluyor. Konudan engellemek istemiyorum. Ana illa kalacağım diyorsan da beni biliyorsun karşında susmayacağım.
Ayrıca hala aynı fikirdeyim kocan sana daha şok yardım etsin mesela geceleri o kalksın ? Kalkmıyorsa da bence BOŞAN.
Sana acıyorum ve Seni şuan göz ardı ediyorum iyi günler 😃😃😃

Sana acıyorum ve Seni şuan göz ardı ediyorum iyi günler 😃😃😃
Nasıl üzüldüm :KK70: senin sürekli yakınmanı okuyamayacağım diye.Acınacak durumda olan kim ikimizde biliyoruz.
Sürekli gelip gidip kendi çocuğun bir zormuş gibi anlatıyosun. Etrafındakilerede böyleysen yanmışlar. Hangimizin çocuğu put gibi duruyor acaba ?
Çok şükür gittin konumdan diyorum sadece :KK70: hadi yolun açık olsun jdjdjd umarım cidden engellemişsindir.

Kurban kesmelik bir gün :D şükürler olsun ki gitti konudan.
Şurada zibilyon mesaj yazıldı. Herkesin çocuğu ne kadar zor büyüttüğüne dair. Kendisi hala ajitasyon yapıyor. Çok mutluyum 🤘

Günaydın beybi
Ben senin enerjiye yetişemiyorum ya içim yaşlanmış benim 😂
Aslında bakma çok yorgunum. Dün bir de ne yediysem midemi fena bozdu. Birde bol ekşınlı bir gündü ve en son sabah saat 11 de yedim bişiler. Allahtan ki modumu hemen yükseltebiliyorum 😬

Back