• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Olur olur kanka,sizi kaybetme korkusunu göze alamaz.O zaman sanırım kendi ailesinde hiçbir sorumluluk almadan,paşa kıvamında yaşamış.Ah bu Türk anneleri yok mu?Klasik Türk erkeği işte1🤨.
Yok beybi su. Aile asla kabul etmiyor bunu diyeyim. Görüşmüyorlar. Ha çok zenginken hepsi arıyordu :D geçen bana sürekli herkesle kavga ediyorsun dedi. Kavga ettiğim kişilerde 10 kişide 2 kişi. Ve kavga ettiğim konu da çok eski saçmalıklar. Etrafında insan kalmadı dedi bende o an o kadar sinirlendim ki en azından ailemle kavgalı değilim dedim. Hak ettiğini vermeye karar verdim. Artık benim de sinirlerim kaldırmıyor sanırım. Bakalım göreceğiz. Olmazsa yollayacağım evden.

Yok beybi su. Aile asla kabul etmiyor bunu diyeyim. Görüşmüyorlar. Ha çok zenginken hepsi arıyordu :D geçen bana sürekli herkesle kavga ediyorsun dedi. Kavga ettiğim kişilerde 10 kişide 2 kişi. Ve kavga ettiğim konu da çok eski saçmalıklar. Etrafında insan kalmadı dedi bende o an o kadar sinirlendim ki en azından ailemle kavgalı değilim dedim. Hak ettiğini vermeye karar verdim. Artık benim de sinirlerim kaldırmıyor sanırım. Bakalım göreceğiz. Olmazsa yollayacağım evden.
En iyisini ses bilirsin kankitom,hayat kısa ve bir defa geliyoruz😉🙂.

Tırnaklar da mübarek 2 güne üzüyor bütün gün agizda diş kaşıyinca😁
Tam oğlanı uyuttum kız kudurdu saçımı or or diye şimdi ördüm yattık oğlan uyandı şansıma tüküreyim
Ay bebelerimizin arası çok yakın. Ben tırnak keserken aşırıı zorlanıyorum ve hemen uzuyor namıssızlar hdhdh nasıl yapıyorsun ?

Ay bebelerimizin arası çok yakın. Ben tırnak keserken aşırıı zorlanıyorum ve hemen uzuyor namıssızlar hdhdh nasıl yapıyorsun ?
Bende aynı durumdayım ya çekiyor elini ya da bas bas bağırıyor. Bu akşam yıkadım tırnağını keserken şarkı söyledim sesini bastirdim😀😀afalladi başta sonra aynı 🤭

Benimki balkon kapısını görse bağırıyor sonra dis kapıda sürekli gözü. sizde nasıl durumlar. Balkona çıkıncada rahat durmuyor gider kısmına parmak sokuyor ya demirlere başını vuruyor.😁 Yazın ben yandım bahçeden parktan sokamayacagiz eve belli

Bugün kızımı spora götürdüm dönüşte markete gidelim dedik yolda bir anne 2 çocuklu çocukların arası 2 yaş max. Küçük olana ne yaptıysa durduramadı kadında peygamber sabrı var . Veled ya oyuncağı yere vuruyor ya kendini atıyor. En sonunda parçaladı oyuncağı anne hep taktı verdi eline. Aynı durumda babası olsaydı ne yapardı acaba 😁😁😁

Benimki balkon kapısını görse bağırıyor sonra dis kapıda sürekli gözü. sizde nasıl durumlar. Balkona çıkıncada rahat durmuyor gider kısmına parmak sokuyor ya demirlere başını vuruyor.😁 Yazın ben yandım bahçeden parktan sokamayacagiz eve belli
Balkonum yok gibi bir şey. O gideri kapatacak bir şey vardı. Mutlaka onu kapat bir şeyle. Bantla en kötü içten.

Back