- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.521
120 beğeni almışım ! TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE HDJDJDJDJ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır senin kuzunda mi uyandi2 den bu yana ayaktayızBalkonum yok gibi bir şey. O gideri kapatacak bir şey vardı. Mutlaka onu kapat bir şeyle. Bantla en kötü içten.
Evet kalktı Bu ara çok mız mız oldu sürekli ağlama derdinde. Dişi kaşınıyordu sanırım. Emzirdim kucağımda uyuya kaldı. Şimdi koydum yanıma Ama benim uykuma edilmiş oldu.M
Hayırdır senin kuzunda mi uyandi2 den bu yana ayaktayız
30 dk ara ile uyandı sonra 2 de uyanış o uyanış. Tetagil veriyorum ben eskisi gb hırçın değil en azından kalktığında huysuzlugu yokEvet kalktı Bu ara çok mız mız oldu sürekli ağlama derdinde. Dişi kaşınıyordu sanırım. Emzirdim kucağımda uyuya kaldı. Şimdi koydum yanıma Ama benim uykuma edilmiş oldu.
Ondan bende veriyorum ama azılar çıkıyor oyun mu oynuyorsunuz ?30 dk ara ile uyandı sonra 2 de uyanış o uyanış. Tetagil veriyorum ben eskisi gb hırçın değil en azından kalktığında huysuzlugu yok
Her zamangiggles mesaiye devam kee
Uyanık mı ? Yoksa uykundan mı edildin ?Her zaman
Kuşum uyuyor ama emzirme saati gelmiştiUyanık mı ? Yoksa uykundan mı edildin ?
Benim ki uyuyordu ama benim uyku gittiKuşum uyuyor ama emzirme saati gelmişti
Bi de uyurken kıvranıyor
Tam dalsın diye bekliyorum
Sende durumlar ne
Ben de uyuyamadım zatenBenim ki uyuyordu ama benim uyku gitti
Bir zaman öyle oluyor. İlk zaman çok ıslatıyordu benimki.Ben de uyuyamadım zaten
Çocuk 2 3 gündür gece altını ıslatmıyor
Kafama takıldı
Yine de doktora götüreceğimBir zaman öyle oluyor. İlk zaman çok ıslatıyordu benimki.
Haa o çokmuş. Emmeye kalkıyor değil mi ? Benim bildiğim yeterli beslenemediğinde ıslatmıyordu. Telaş yapma ama götür tabi.Yine de doktora götüreceğim
Kusura bakmasın
Koskoca geceyi işemeden geçirdi
Emiyor yaHaa o çokmuş. Emmeye kalkıyor değil mi ? Benim bildiğim yeterli beslenemediğinde ıslatmıyordu. Telaş yapma ama götür tabi.
Oyun oynuyoruz yatakta çıldırıyor uyutmaya çalıştıkça bizde salonda takılıyoruzOndan bende veriyorum ama azılar çıkıyor oyun mu oynuyorsunuz ?
O baş ağrısı ve bitiklik korkunç. Ay bende bugün anamdaydım , kuaföre falan gittim. Oh yaa dünya varmışOyun oynuyoruz yatakta çıldırıyor uyutmaya çalıştıkça bizde salonda takılıyoruz
Kafam çok.kotu ama bütün gün.
Ohhh bir annenin kendi için ayırdığı güzel zamanlar hemde kuafordeO baş ağrısı ve bitiklik korkunç. Ay bende bugün anamdaydım , kuaföre falan gittim. Oh yaa dünya varmış
BuradaYoklama almaya gelir GB oldumher gün hemen hemen bu saatlerde