Çıldırmama ramak kaldı.

Birşey söyleyeceğim kanka,benim hayatıma özenme.Ne uyuyorsam kâr valla,geri kalanı koşuşturmaca.
Kanka uyku nedir diye sorar oldum. Sabahtan akşama kadar ayakta ve uykusu var diye ağlıyor. Gece bile çok zor yatırdım. Kendini gebertiyor bildiğin. Direne direne ağlıyor

Kanka uyku nedir diye sorar oldum. Sabahtan akşama kadar ayakta ve uykusu var diye ağlıyor. Gece bile çok zor yatırdım. Kendini gebertiyor bildiğin. Direne direne ağlıyor
Modun düşük anlıyorum kanka,en z0r zamanları.Ben sallarken,emzirirken falan çok uyuyakalırdım mesela ama geçiyor gidiyor.Coçuklar büyüyünce dertleri de büyüyor.Biximliler sürekli kavga halinde,yemek masasında bile birbirlerine satasiyorlar.Benim kafa da götürmüyor artık valla.

O yüzden tek çocuk iyidir beybi

E anacım boşan
Sanki bizim hatrımıza evli kalıyor gibisin
Ben orada yazdım ama kaçırdın. Araba taksiti bitsin , arabayı alıcam ondan. Onla da ev alıcam. Sonra keyfime bakıcam. Kızımı da 3 yaşa getirmem lazım. Hayatın gerçekleri var. Şimdi boşansam ailemin yanına dönmem gerekir. Onu da ben kaldıramam. Yok sayacağım. Zaten dün epey bir resti çektim.

Yok ben hep kaçırmışım oraları
Ben eğlendiğin kısımda kalmışım

O zaman vak kocanın gelmediği her günü kutlayabilirim seninle

Yok ben hep kaçırmışım oraları
Ben eğlendiğin kısımda kalmışım

O zaman vak kocanın gelmediği her günü kutlayabilirim seninle
Gigi çocuk olmasa zaten atarım inan başımdan. Zaten gelmeyerek o da niyetini belli etti. Şimdi 5 bakıcıya versem , 5 e ev geçindirmem mümkün değil. Ama araba satıp ev alabilirim. Arabayı vermek zorunda kalacak çünkü bende parası var :) keyfi bilir yani.

Denk miktarlarsa parası sende kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…