- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.461
Kanka uyku nedir diye sorar oldum. Sabahtan akşama kadar ayakta ve uykusu var diye ağlıyor. Gece bile çok zor yatırdım. Kendini gebertiyor bildiğin. Direne direne ağlıyorBirşey söyleyeceğim kanka,benim hayatıma özenme.Ne uyuyorsam kâr valla,geri kalanı koşuşturmaca.
İki güne sarılıp uyumayacaksanız ben se bğ şeu bilmiyorumDün öyle bir bağırdım ki resmen kükredim hdsh bence kavga etmeye üşendiama nasıl rahatladım biliyor musun? Bir kaç sene küs kalmayı düşünüyorum
Modun düşük anlıyorum kanka,en z0r zamanları.Ben sallarken,emzirirken falan çok uyuyakalırdım mesela ama geçiyor gidiyor.Coçuklar büyüyünce dertleri de büyüyor.Biximliler sürekli kavga halinde,yemek masasında bile birbirlerine satasiyorlar.Benim kafa da götürmüyor artık vallaKanka uyku nedir diye sorar oldum. Sabahtan akşama kadar ayakta ve uykusu var diye ağlıyor. Gece bile çok zor yatırdım. Kendini gebertiyor bildiğin. Direne direne ağlıyor
İyi haber eve gelmemişİki güne sarılıp uyumayacaksanız ben se bğ şeu bilmiyorum
O yüzden tek çocuk iyidir beybiModun düşük anlıyorum kanka,en z0r zamanları.Ben sallarken,emzirirken falan çok uyuyakalırdım mesela ama geçiyor gidiyor.Coçuklar büyüyünce dertleri de büyüyor.Biximliler sürekli kavga halinde,yemek masasında bile birbirlerine satasiyorlar.Benim kafa da götürmüyor artık valla.
E anacım boşanİyi haber eve gelmemişgigi inanır mısın o kadar umurumda değil ki. Oh ya işte bunu diyorum abi yoksan yok ol tamamen hdjdjd
Ben orada yazdım ama kaçırdın. Araba taksiti bitsin , arabayı alıcam ondan. Onla da ev alıcam. Sonra keyfime bakıcam. Kızımı da 3 yaşa getirmem lazım. Hayatın gerçekleri var. Şimdi boşansam ailemin yanına dönmem gerekir. Onu da ben kaldıramam. Yok sayacağım. Zaten dün epey bir resti çektim.E anacım boşan
Sanki bizim hatrımıza evli kalıyor gibisin
Yok ben hep kaçırmışım oralarıBen orada yazdım ama kaçırdın. Araba taksiti bitsin , arabayı alıcam ondan. Onla da ev alıcam. Sonra keyfime bakıcam. Kızımı da 3 yaşa getirmem lazım. Hayatın gerçekleri var. Şimdi boşansam ailemin yanına dönmem gerekir. Onu da ben kaldıramam. Yok sayacağım. Zaten dün epey bir resti çektim.
Gigi çocuk olmasa zaten atarım inan başımdan. Zaten gelmeyerek o da niyetini belli etti. Şimdi 5 bakıcıya versem , 5 e ev geçindirmem mümkün değil. Ama araba satıp ev alabilirim. Arabayı vermek zorunda kalacak çünkü bende parası var :) keyfi bilir yani.Yok ben hep kaçırmışım oraları
Ben eğlendiğin kısımda kalmışım
O zaman vak kocanın gelmediği her günü kutlayabilirim seninle
Denk miktarlarsa parası sende kalsınGigi çocuk olmasa zaten atarım inan başımdan. Zaten gelmeyerek o da niyetini belli etti. Şimdi 5 bakıcıya versem , 5 e ev geçindirmem mümkün değil. Ama araba satıp ev alabilirim. Arabayı vermek zorunda kalacak çünkü bende parası var :) keyfi bilir yani.
Yok asla değil. Arabası en aşağı 800. Ona o paraı hayatta bırakmamDenk miktarlarsa parası sende kalsın
Nerdeymiş?
Aramadım ki. Umurumda da değil Katip ya. Peşinden koşamam.Nerdeymiş?
Zaten bence Mune de bana mesaj atmaktan sıkıldıbubendegilim bundan snra sana banlanmayı yasak ediyorum şekerim sana laf söyleyenin tiz kellesi vurulaaa
Hoşgeldin canın benim. kıazzz dikkat et banlanma artık. Buralar sensiz çok sessiz:)
Valla elimde değil kaşınıyorum hxhshdhdhHoşgeldin canın benim. kıazzz dikkat et banlanma artık. Buralar sensiz çok sessiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?